Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν θυμάααααμαιαιαιαιαι!Ζbeebz ποσο κανει αυτο που ειδες στο Quicko?![]()

Πού να θυμάμαι από τις αρχές καλοκαιριού... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ο Πορδολέων, που είναι του οριζόντιου ξυσίματος, το λατρεύει. Του έχω πάρει και ένα κανονικό οριζόντιο, με sisal, και ξύνεται κι εκεί, αλλά με το χαλί της εξώπορτας έχει έρωτα.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γεια σας...Εχω το εξης θεματακι: ο γατουλης μου δεν ξυνει τα νυχια του στο ονυχοδρομιο αλλα στα χαλακια!!!
Εχω κιολας την εντυπωση πως το φοβαται... Τι να κανω? Μηπως φταιει οτι ειναι κρεμαστο ονυχοδρομιο κι οχι αυτο που εχουν οι πιο πολλοι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Παρε απο εκεινα τα σπρευ για γατες με αρωμα πορτοκαλι και ψεκασε για να μην πηγαινει στα χαλια. Αν δεν βρεις, παρε κανενα πορτοκαλι ή λεμονι, ξυσε λιγο την φλουδα και τριψτο εκει που θες. Οι γατες σιχαινονται υπερβολικα την μυρωδια απο πορτοκαλι ή λεμονι.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό είναι πολύ σωστό, σίγουρα δεν θα ξαναπλησιάσει, αλλα, επειδή οι γάτες πρέπει να ξύνουν κάπου τα νύχια τους, μπορείς να τυλίξεις ένα πόδι τραπεζιού με ένα χαλάκι από τη λαϊκή, κάπως αγριο στην επιφάνεια. Στερέωσέ το , κατά προτίμηση κοντά στο μέρος που κοιμάται, οπότε, με το που ξυπνάει, θα πηγαίνει και θα τα ξύνει. Εμένα η Μπασσέτ μου, αν και δεν δυσκολεύτηκα να την εκπαιδεύσω γενικά, αρνείται να ξύσει νύχια στο ονυχοδρόμιο. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. όσο της είχα το χαλάκι τυλιγμένο στο πόδι του τραπεζιού, κάτι γινόταν. Τώρα, τίποτα. Ξύνει τον καναπέ.γεματη ειναι η ελλαδα με catnip!!! Aυτο το χορτο ειναι: https://www.holoweb.com/cannon/catnip.htm
Παρε απο εκεινα τα σπρευ για γατες με αρωμα πορτοκαλι και ψεκασε για να μην πηγαινει στα χαλια. Αν δεν βρεις, παρε κανενα πορτοκαλι ή λεμονι, ξυσε λιγο την φλουδα και τριψτο εκει που θες. Οι γατες σιχαινονται υπερβολικα την μυρωδια απο πορτοκαλι ή λεμονι.
ιβανα
Επιφανές μέλος
καθε φορα που εξυνε αλλου, της ελεγα "μη" , την επαιρνα, και απαλα της εξυνα τα νυχακια πανω στο ονοχοδρομιο. ταυτοχρονα, της ελεγα μπραβο, μπραβο, της εδινα και μια λιχουδια. μετα την αφηνα. αυτο γινοταν για 2-3 ημερες συχνα μεσα στην ημερα. στις 3 αυτες μερες, πηγαινα και εγω στο ονυχοδρομιο, και εξυνα (απαλα) τα δικα μου νυχια !!! για να με δει και να παει και αυτη. παντως αν εχεις υπομονη, θα τα καταφερεις. λιγο υπομονη θελει. καλη επιτυχια !!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Η κακομοίρα κάθησα και τους έφτιαξα homemade ονυχοδρόμιο και ούτε να το φτύσουν δεν θέλουν!!!
Απ' ότι έχω καταλάβει(γιατί και εμένα στα χαλιά ξεδίνουν), προτιμάνε οριζόντια επιφάνεια και όχι κάθετη. Οπότε ψάχνω πώς να τους φτιάξω μία οριζόντια επιφάνεια
.Αν τα καταφέρω και έχει αποτέλεσμα θα σε ενημερώσω
chryssa
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει κ αυτη η πιθανοτητα...Θα το κολλησω και θα δω...Παντως γενικα το φοβαται...Οταν το παω κοντα του κανει πισω πισω βηματακια... Και εγω ξυνω τα νυχια μου εκει κ με βλεπει αλλα δεν κανει το ιδιο....Θα μπορούσες να το έβαζες στο πάτωμα (κολλημένο με ταινία διπλής όψης) για να είναι σαν χαλάκι! Η δικιά μου γάτα χρησιμοποιεί αδιακρίτως χαλιά και ονυχοδρόμιο! Ό,τι μας πέφτει πιο κοντά! Νομίζω ότι και ένα πατάκι από ψάθινο υλικό θα τους αρέσει. Μήπως δεν του αρέσει επειδή κουνιέται η επιφάνεια όταν ξύνει τα νύχια του?
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τα νυχια του τα ξυνει στο σωστο μερος, αλλα το προβλημα μου δεν ειναι εκει. Ειναι στο οτι δεν ανεβαινει με τιποτα στο δεντρο του. Το φτυνει κανονικοτατα. Ουτε στον 1ο οροφο δεν εχει ανεβει. Πως να τον μαθω να παιζει εκει; Τον εχω ανεβασει μερικες φορες αλλα φαινεται πως το φοβαται και πηδαει αμεσως κατω 
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αμα του βαλεις εκει την αγαπημενη του λιχουδια ? δε θα παει ? μηπως γερνει κ φοβαται ή ειναι σταθερο?![]()
του εβαλα απο τα αγαπημενα του treat αλλα δεν παει. Σηκωνεται στα 2 ποδια και με τα μπροστινα το πιανει και το τρωει. Αν το βαλω πιο ψηλα το αγνοει. Το δεντρο δεν γερνει καθολου, πηρα το πιο γερο και σταθερο που βρηκα και ειναι βαρυ δεντρο και καλοφτιαγμενο. Δεν το πηρα και πολυ ψηλο για να μη κουνιεται. Αδειασα και ενα σακουλακι catnip σε ολο το δεντρο, αλλα συνεχιζει να το φτυνει
Δοκιμασα και με παιχνιδια, αλλα δεν παει. Ουτε καν με τα μπαλακια που κρεμονται δεν παιζει
Μηπως φταιει που ειναι μεγαλοσωμος και φοβαται μηπως πεσει;
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool