moukelis
Επιφανές μέλος
Δυστυχως δεν ειμαι Βολο,οπως γραφει και στην αγγελια τους,ειμαστε Καλυμνο,αλλα μπορουν να μετακομισουν Αθηνα πριν το Πασχα,που θα εχουν απογαλακτιστει.Θα κατεβω κι εγω για τις διακοπες,και η κτηνιατρος που τα φροντιζει,οποτε μπορουμε να τα μεταφερουμε.Εγω ετσι κι αλλιως θα παρω μαζι μου τη Γιοντα,ωστε να την παω στο νεο της σπιτακι,στη Θεσσαλονικη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Μα έτσι μελωμένα που τα αφηγείται μες την λατρεία , την χρυσόσκονη και την άχνηΝομιζω οτι εχεις το magic touch των υιοθεσιων, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως
καλη τυχη στη Σουρλουλενια και τον Καπονε!
πώς να αντισταθείς;;;
Μας κοτσάρει και τις απίστευτες φωτογραφίες...
Nα την προσέχουμε αυτή!
Μέχρι και σαμιαμίδι μπορεί να βγάλει σε δημοπρασίακαι με τον τρόπο της να μας κάνει να σφαχτούμε!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΑΤΟΥΝΙΑ!

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι να την κανουν αλλωστε,αυτα δινονται απο μονα τους!Μαρινα υπαρχει λογος που με αποκαλουν Κακιστη Εκτροφεα.

Ευχαριστουμε για τις ευχες!
marina289
Περιβόητο μέλος
Αν η κλίμακα αξιολόγησης εκτροφέων στο ¨κάκιστο¨ βγάζει ¨Δώρα¨,Στη δικη τους αγγελια δεν εβαλα καθολου αχνη!Τι να την κανουν αλλωστε,αυτα δινονται απο μονα τους!
Μαρινα υπαρχει λογος που με αποκαλουν Κακιστη Εκτροφεα.
Ευχαριστουμε για τις ευχες!
αυτό μόνο ως πολύ καλό μπορώ να το δω!

moukelis
Επιφανές μέλος

Kαι για να επανελθουμε,αν νομιζεις οτι με τετοια φτηνα κοπλιμεντα θα σου στειλω πακετο το Σεμελακι,εισαι οικτρα γελασμενη!

marina289
Περιβόητο μέλος
Μου αρκεί που το θυμάσαι και το έχεις catαχωρημένο!
Kαι για να επανελθουμε,αν νομιζεις οτι με τετοια φτηνα κοπλιμεντα θα σου στειλω πακετο το Σεμελακι,εισαι οικτρα γελασμενη!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Αυριο θα ξαναπαω,οποτε υποψηφιοι γατογονεις...αναμενετε σε αναμενα καρβουνα!
Να σημειωθει οτι οταν τα γατακια θα μετακομισουν στις νεες τους οικογενειες,δε θα χρειαστει να ακολουθησουν περαιτερω αγωγη,περα απο καποια φυσικα δακρυα ισως κατα καιρους,αν ξεραινεται ο βολβος,λογω του οτι εχουν χασει την ευαισθησια της περιοχης.
marina289
Περιβόητο μέλος

lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλή τύχη ζουζούνια..

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Catάπιαμε σαλοσπίρ και να'μαστε!!!
Και είναι κουκλιάάάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool