Καπόνε,Γιόντα και Σουρλουλού!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mπα,συνηθως τα μικρουλια που δεν εχουν μαμα δενονται πολυ με τους ανθρωπογονεις τους,σε σημειο εξαρτησης.Παντως κι εγω σε 40 τετραγωνικα εμενα οταν πηρα το δευτερο γατακι μου.Δεν το λεω για να παρετε οπωσδηποτε και δευτερο,απλα επειδη ειχα αντιμετωπισει το ιδιο διλημμα.
Δυστυχως δεν ειμαι Βολο,οπως γραφει και στην αγγελια τους,ειμαστε Καλυμνο,αλλα μπορουν να μετακομισουν Αθηνα πριν το Πασχα,που θα εχουν απογαλακτιστει.Θα κατεβω κι εγω για τις διακοπες,και η κτηνιατρος που τα φροντιζει,οποτε μπορουμε να τα μεταφερουμε.Εγω ετσι κι αλλιως θα παρω μαζι μου τη Γιοντα,ωστε να την παω στο νεο της σπιτακι,στη Θεσσαλονικη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου ζητησαν μερικες ακομα φωτο του Καπονε,βαζω οσες εχω και θα προσπαθησω αυριο να περασω το απογευμα να τα βγαλω κι αλλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι απιστευτη φατσουλα ο Καπονε....λες κι εχει εναν ασπρο φιογκο στο μουσουδι του.:clapup::clapup:

Ναι θα γινει πολυ ωραιος γατος μεγαλωνοντας,ειναι και φουντωτος,και το σχεδιο του ειναι πολυ ιδιαιτερο.

Πραγματικα ειναι πολυ ιδιαιτερο το σχεδιο του....Τοσα γατακια εδω μεσα,τοσες φωτογραφιες γατιων και τετοια φατσουλα δεν εχω ξαναδει.

Νομιζω οτι εχεις το magic touch των υιοθεσιων, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως:clapup:
καλη τυχη στη Σουρλουλενια και τον Καπονε!
Μα έτσι μελωμένα που τα αφηγείται μες την λατρεία , την χρυσόσκονη και την άχνη
πώς να αντισταθείς;;;
Μας κοτσάρει και τις απίστευτες φωτογραφίες...
Nα την προσέχουμε αυτή!:hmm: Μέχρι και σαμιαμίδι μπορεί να βγάλει σε δημοπρασία
και με τον τρόπο της να μας κάνει να σφαχτούμε!:hehe:
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΑΤΟΥΝΙΑ!:)

Στη δικη τους αγγελια δεν εβαλα καθολου αχνη!:PΤι να την κανουν αλλωστε,αυτα δινονται απο μονα τους!
Μαρινα υπαρχει λογος που με αποκαλουν Κακιστη Εκτροφεα.:P
Ευχαριστουμε για τις ευχες!

Στη δικη τους αγγελια δεν εβαλα καθολου αχνη!:PΤι να την κανουν αλλωστε,αυτα δινονται απο μονα τους!
Μαρινα υπαρχει λογος που με αποκαλουν Κακιστη Εκτροφεα.:P
Ευχαριστουμε για τις ευχες!
Αν η κλίμακα αξιολόγησης εκτροφέων στο ¨κάκιστο¨ βγάζει ¨Δώρα¨,
αυτό μόνο ως πολύ καλό μπορώ να το δω! :)

:redface::redface::redface::redface:
Kαι για να επανελθουμε,αν νομιζεις οτι με τετοια φτηνα κοπλιμεντα θα σου στειλω πακετο το Σεμελακι,εισαι οικτρα γελασμενη!:pfff::pfff::pfff::bleh:

:redface::redface::redface::redface:
Kαι για να επανελθουμε,αν νομιζεις οτι με τετοια φτηνα κοπλιμεντα θα σου στειλω πακετο το Σεμελακι,εισαι οικτρα γελασμενη!:pfff::pfff::pfff::bleh:
Μου αρκεί που το θυμάσαι και το έχεις catαχωρημένο! :hehe:

Πήγα σήμερα στο ιατρείο για να φωτογραφίσω τα μωρά,αλλά δεν τα κατάφερα,γιατί είχαν κάνει μπανάκι και ήταν σπίτι για να μην κρυώσουν.Το ματάκι της Γιόντα ειναι καλυτερα,υποχωρησε το οιδημα και μπηκε σχεδον κανονικα ο βολβος στη θεση του.Απο την αλλη δυστυχως ο Καπονε φαινεται να εχει χασει εντελως την οραση του...Η Σουρλουλου εχει αρχισει να παιζει με τις αλλες γατουλες του σπιτιου,οι οποιες τη θεωρουν...αμελητεα ποσοτητα,αφου ακομα καλα καλα δε μπορει να κανει επιθεσεις!:PΑυριο θα ξαναπαω,οποτε υποψηφιοι γατογονεις...αναμενετε σε αναμενα καρβουνα!:P
Να σημειωθει οτι οταν τα γατακια θα μετακομισουν στις νεες τους οικογενειες,δε θα χρειαστει να ακολουθησουν περαιτερω αγωγη,περα απο καποια φυσικα δακρυα ισως κατα καιρους,αν ξεραινεται ο βολβος,λογω του οτι εχουν χασει την ευαισθησια της περιοχης.

Πολύ καλά τα νέα σας και περιμένουμε φωτογραφικό κέρασμα!!! :P

και εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά..
καλή τύχη ζουζούνια..:)

Ευχαριστουμε πολυ!

Τα ματακια της Γιοντα μας ειναι πολυ καλυτερα!

Οι καρδιοπαθεια παρακαλω να απομακρυνθουν απο τις οθονες τους!
Ναζακια και αγαπες απο τον γλύκα Καπόνε!

Μωρ' τι μας λες που θα μας κάνεις πέρα;;; (χέρι στη μέση)
Catάπιαμε σαλοσπίρ και να'μαστε!!!
Και είναι κουκλιάάάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Παρτε και λιγη Σουρλουλου,τα εχω σε πολλες φωτο ακομα αλλα δεν προλαβα να τις φτιαξω,θα τις ανεβαζω λιγες λιγες.

Και μια τελευταια για να δειτε τα μοναδικα της χρωματα!
038df.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back