Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτός ο οίστρος βρε κορίτσια τι είναι??Ακράτεια??
Yasmin1gr μετά την όλη κατάσταση , μόλις τελείωσα το καθάρισμα είχα ξεραθεί στα γέλια γιατί στην αρχή κοιταζόμασταν με το αγόρι μου μήπως είχαμε κατουρηθεί εμείς μέσα στον ύπνο μας!Αφού πιάναμε και τα βρακιά μας να σιγουρευτούμε!Μα δεν πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα χιχιχ!Πάντως αυτό με το προστατευτικό είναι η μόνη λύση . Και η πλάκα είναι οτι δύο μέρες πριν όταν άλλαζα σεντόνια το είχα σκεφτεί πως πρέπει να βάλω ένα για καλό και για κακό ... φτου!
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
δε νομιζω οτι εχει ακρατεια αν δεν εχει καποιο χτηπημα η κατι αλλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στις ζουζουνιές σας επάνω ρίξε και κανα χαδάκι στο γατάκι!!!
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
bobonca
Νεοφερμένο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν όχι πολύ απλά το κάνει αυτό γιατί αισθάνεται μοναξιά και θέλει παρέα και έτσι θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Λύση: Πάρε δεύτερη γάτα.
Αν έχεις ήδη κι άλλη γάτα, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobonca
Νεοφερμένο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobonca
Νεοφερμένο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Σου εύχομαι να διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα
.Α, και ξέχασα, τις ταμπλέτες τις αγόρασα από φαρμακείο. Οπότε σου συστήνω να βάλεις μία επάνω στο κρεβάτι σου όταν λείπεις και έτσι δεν θα πάει εκεί να τα κάνει με το που την μυρίσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Αυτή η σιτρονέλα καλή μου ακούγεται. Σ' ευχαριστώ. Όσο για την άμμο της, την έχει μάθει, πηγαίνει κανονικά. Μόνο χθες και σήμερα που έλειπα ώρες μου την έκανε τη δουλειά. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που έμαθε τόσο γρήγορα, από την πρώτη μέρα που τη βρήκα. Με το που την έιδα ανήσυχη την έβαλα στην άμμο και αυτό ήταν. Τώρα τι έπαθε αυτές τις δύο μέρες δεν ξέρω τι να πω. Υπομονή και βλέπουμε. Thanks anyway!
καλε αυτο εναι μωρο ακομη μπορει να μην το κανει κ επιτηδες απλα μπορει να προσπαθει να σου δειξει οτι κατι δεν παει καλα ψεν την πας μια βολτα μεχρι το κτηνιατρο για να ειναι οιστρος δυσκολο αρα μπορει να ειναι κατι αλλο καποια αλλαγη στο περιβαλλον κατι να την τρομαξε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool