Κατουρηθήκαμε!!!!

Olivia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
Αχ βρε παιδιά ... δεν κοιμήθηκα καθόλου όλο το βράδυ ... αφού μόλις είχαμε ξαπλώσει με το αγόρι μου και μας είχε πάρει ο ύπνος ο γλυκός ο βαθύς μετά από μία κουραστική μέρα , ξαφνικά ξυπνάω και νιώθω κάτι υγρό δίπλα στον ποπό μου ... λέω πάει δεν είμαι καλά , θα μου φαίνεται . Ανάβω το φως και βλέπω το σεντόνι καταβρεγμένο , μία τεράστια κηλίδα, όπως επίσης και την παπλωματοθήκη το ίδιο , καταβρεγμένη !Ξυπνάω έντρομη το αγόρι μου και του λέω "Τί είναι αυτό???" Κοιτιέται αυτός , "Από μένα δεν είναι πάντως" λολ , μόλις συνειδητοποίησα πως το γατόνι την είχε κάνει τη δουλειά έμεινα άναυδη!Περιττό να σας πω πως όλο το βράδυ έπλενα και άλλαζα σεντόνια και παπλώματα .. το στρώμα φυσικά έγινε χάλια και δεν ξέρω πώς να το καθαρίσω , το έτριψα με σφουγγάρι και λίγο απορρυπαντικό αλλά φοβάμαι πως δεν θα καθαρίσει ποτέ. Γιατί το έκανε αυτό το γατονάκι μου ρε παιδιά???Λέτε να έπαθε τίποτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χιχιχι μηπος εχει οιστρο?και αρχησε να πιτσιλαει το συμπαν:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχαχαχα συγνωμη αλλα ο τροπος που το περιεγραψες εχει πολυ πλακα. Μηπως ειναι αστειρωτος? Αν ειναι στειρωμενος μπορει να το κανει για προσοχη η απο ακρατεια . Παντως καλου κακου παρε τα εξης αφου καθαρισεις το στρωμα: ενα προστατευτικο στρωματος παχυ που θα καλυπτεις το στρωμα για να μην περναει εκει και μια υγασματινη πλαστικοποιημενη κουρτινα μπανιου που θα ριχνεις πανω απο τα σκεπασματα. Αν τα βαλεις αυτα και να κανει κατοι δεν θα χεις να πλενεις κι αν δεις οτι επαναλαμβανεται πηγαινε τον στο γιατρο.

Ναι δεν της έχω κάνει στείρωση!
Αυτός ο οίστρος βρε κορίτσια τι είναι??Ακράτεια??
Yasmin1gr μετά την όλη κατάσταση , μόλις τελείωσα το καθάρισμα είχα ξεραθεί στα γέλια γιατί στην αρχή κοιταζόμασταν με το αγόρι μου μήπως είχαμε κατουρηθεί εμείς μέσα στον ύπνο μας!Αφού πιάναμε και τα βρακιά μας να σιγουρευτούμε!Μα δεν πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα χιχιχ!Πάντως αυτό με το προστατευτικό είναι η μόνη λύση . Και η πλάκα είναι οτι δύο μέρες πριν όταν άλλαζα σεντόνια το είχα σκεφτεί πως πρέπει να βάλω ένα για καλό και για κακό ... φτου!

Και τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να την πιάσει η ακράτειά της στο ΚΡΕΒΑΤΙ??? Τόσα άλλα όμορφα μέρη έχει το σπίτι .. όπως επίσης και ωραία καθαρή άμμο! Ο οίστρος τότε πρέπει να είναι η έμπνευση που έχει η γάτα σε ορισμένα μέρη ... ανέβηκε στο πάπλωμα και σκέφτηκε " Α!Ωραία είναι εδώ !!! Δεν του ρίχνω ένα κατούρημα , να δω τι θα κάνει?"

Βρε ο οιστρος ειναι οτι θελει γατο και πιτσιλαει παντου νιαουριζει δινατα και ζηταει ταιρι:) δε νομιζω οτι εχει ακρατεια αν δεν εχει καποιο χτηπημα η κατι αλλο.

Μα δεν την άκουσα να νιαουρίζει καθόλου χθες!Θα είχα ξυπνήσει αν νιαούριζε ... Ποιος ξέρει τι την έπιασε . δεν το έχει ξανακάνει ποτέ πάντως !

Πόσο μηνών είναι η γάτα σου; Ο οίστρος μπορεί να έρθει από 6 μηνών ή κ νωρίτερα. Τότε θα νιαουρίζει, θα τρίβεται πάνω σας ή στα πατώματα κ γενικότερα θα ζητάει γάτο. Ακόμη, μπορεί να κάνει τσίσα της σε διάφορα άσχετα σημεία, όπως είναι κ το κρεβάτι, για ν’ αφήσει τη μυρωδιά της. Αν δεν είναι ο οίστρος, μπορεί να είναι απλώς πρόβλημα συμπεριφοράς για να σας τραβήξει την προσοχή ή για κάποιο άλλο λόγο δεν της αρέσει η λεκάνη της. Είχε εύκολη πρόσβαση σ’ αυτήν όταν συνέβη κ ήταν καθαρή; Αν συνεχίσει αυτό κ δεν είναι οίστρος, να την πας στον κτηνίατρο, γιατί είναι ένδειξη ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά με την υγεία της. Πάντως, μην σε παραξενεύει το μέρος, πολλές γάτες προτιμούν το κρεβάτι για τουαλέτα όταν υπάρχει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα.

Τους βολέυει ε?χιχιχ ! Οχι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα τσισάκια της ούτε με την άμμο της . Αν το ξανακάναι θα την πάω , ναι!

Παντως και το δικό μου, μικρό μικρό ξεκίνησε και δεν νιαουρισε καθόλου για να το καταλάβω. Μόνο κατουρησε το κρεβάτι κι εμενα.... Μρτα τη στειρωση (την επόμενη μερα!!!!!) όλα καλα!

Και εγώ πιστεύω ότι αν δεν είναι σε οίστρο τότε είναι που θέλει να σας τραβήξει τη προσοχή και μάλλον σας την τράβηξε, αν είναι αυτό τα θέμα.:lol: :lol: :lol: Στις ζουζουνιές σας επάνω ρίξε και κανα χαδάκι στο γατάκι!!!;)

Ναι , η αλήθεια είναι οτι τα κατάφερε και μάλιστα πολύ καλα!!!Γάτες !!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Κοντεύω να πάθω σοκ. Γύρισα πριν λίγο σπίτι και αυτό που αντίκρισα μ' απογοήτευσε. Η Κάτια για 2η συνεχόμενη μέρα "τα" έκανε πάνω στο κρεβάτι. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι όταν είμαι σπίτι όλα βαίνουν καλώς - όποτε της έρχεται πάει στην άμμο της. Χθες και σήμερα όμως που έλειπα μου επιφύλασσε ωραίες "εκπλήξεις". Η άμμος είναι καθαρή, πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει. Αν το έκανε για να μου τραβήξει την προσοχή, τα κατάφερε, αλλά με τον χειρότερο τρόπο. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Επειδή δεν γνωρίζω, δεύτερη γάτα έχεις;:hmm:
Αν όχι πολύ απλά το κάνει αυτό γιατί αισθάνεται μοναξιά και θέλει παρέα και έτσι θέλει να σου τραβήξει την προσοχή. Λύση: Πάρε δεύτερη γάτα.
Αν έχεις ήδη κι άλλη γάτα, συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω:/: ...

Kittycat - Όχι δεν έχω άλλη γάτα, αλλά μ'αυτά που μου κάνει τώρα καταλάβαίνεις - δεν το βλέπω να παίρνω και 2η. Στενοχωρέθηκα πολύ πάντως γιατί είναι πολύ καλή γενικότερα, σε σημείο που να μου κάνει εντύπωση. Ελπίζω να το κόψει μόνη της. Δεν ξέρει αν έχει σημασία, αλλά να πω ότι είναι μικρή, περίπου 50 ημερών, ακριβώς δεν ξέρω γιατί τη βρήκα στον δρόμο.

Α, είναι μικρούλα μωρέ. Μήπως δεν έχει συνηθίσει ακομα την άμμο της; Προσπάθησε να είσαι κοντά όταν τρώει και μετά. να την πηγαίνεις στην άμμο κατευθείαν και να της πιάνεις τα χεράκια και να σκάβεις με τα χεράκια της μέσα για να πιάσει το νόημα. Αν δεν πετύχει αυτό δες που τα έχει κάνει μάζεψέ τα με μία χαρτοπετσέτα και βάλτην χαρτοπετσέτα μέσα στην άμμο. Πήγαινέ την εκεί πάλι όταν φάει και μόλις μυρίσει την χαρτοπετσέτα θα το πιάσει το νόημα. Να σε προειδοποιήσω ότι όλα αυτά θέλουν υπομονή και καλό είναι να μην λείπεις πολύ αυτές τις κρίσιμες πρώτες μέρες που την έχεις. Τώρα για το κρεβάτι σου πρέπει να το καθαρίσεις καλά να φύγει η μυρωδιά και στην ανάγκη ψέκασέ το με σιτρονέλα σε ότι μορφή βρεις. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει και σε ταμπλέτα για τα κουνούπια. Είναι εντελώς ακίνδυνη και δεν την βάζεις σε κάνα μηχάνημα. Μόλις την μυρίζουν τα γατόνια μου γίνονται καπνός:lol: .

Αυτή η σιτρονέλα καλή μου ακούγεται. Σ' ευχαριστώ. Όσο για την άμμο της, την έχει μάθει, πηγαίνει κανονικά. Μόνο χθες και σήμερα που έλειπα ώρες μου την έκανε τη δουλειά. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που έμαθε τόσο γρήγορα, από την πρώτη μέρα που τη βρήκα. Με το που την έιδα ανήσυχη την έβαλα στην άμμο και αυτό ήταν. Τώρα τι έπαθε αυτές τις δύο μέρες δεν ξέρω τι να πω. Υπομονή και βλέπουμε. Thanks anyway!

Να σαι καλά:) ! Σου εύχομαι να διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα:) .Α, και ξέχασα, τις ταμπλέτες τις αγόρασα από φαρμακείο. Οπότε σου συστήνω να βάλεις μία επάνω στο κρεβάτι σου όταν λείπεις και έτσι δεν θα πάει εκεί να τα κάνει με το που την μυρίσει.

Είναι πολύ πιθανό να το έκανε για να σου τραβήξει την προσοχή επειδή ήταν μόνη της για ώρα. Υπάρχουν και κάποια σπρέυ στα πετσοπ για να ψεκάζεις και να μην πλησιάζουν.

Αυτή η σιτρονέλα καλή μου ακούγεται. Σ' ευχαριστώ. Όσο για την άμμο της, την έχει μάθει, πηγαίνει κανονικά. Μόνο χθες και σήμερα που έλειπα ώρες μου την έκανε τη δουλειά. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που έμαθε τόσο γρήγορα, από την πρώτη μέρα που τη βρήκα. Με το που την έιδα ανήσυχη την έβαλα στην άμμο και αυτό ήταν. Τώρα τι έπαθε αυτές τις δύο μέρες δεν ξέρω τι να πω. Υπομονή και βλέπουμε. Thanks anyway!

καλε αυτο εναι μωρο ακομη μπορει να μην το κανει κ επιτηδες απλα μπορει να προσπαθει να σου δειξει οτι κατι δεν παει καλα ψεν την πας μια βολτα μεχρι το κτηνιατρο για να ειναι οιστρος δυσκολο αρα μπορει να ειναι κατι αλλο καποια αλλαγη στο περιβαλλον κατι να την τρομαξε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back