aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω παντως που ειχα αναγκαστει να το κανει στην πουπυ,....οταν ειχε πειραχτει το νευρικο συστημα του μπουκακου απο ενα φαρμακο...και φοβοταν να....φαει...και ειχε μεινει σκελετος , την εκλεινα δηλαδη στην τουαλετα μπας και φαει ο μπουκακος και να μην εχει αυτην να τον πειραζει,εκλαιγε η κακομοιρα με μαυρο δακρυ....το εβλεπες καθαρα οτι ηταν δυστυχισμενη,οποτε και εγω την εβαζα στην κρεββατοκαμαρα που ειναι μεγαλυτερος χωρος...και δεν την ενοχλουσε τοσο....αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι τοτε,υπηρχε λογος σοβαρος,αυτο εννοω και δεν θα το ξαναγραψω.......απο τη στιγμη που δεν πιανει ....δεν υπαρχει λογος να το κανει
![]()
Υπηρξε ποτε ο μπουκακος σκελετος??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως που ειχα αναγκαστει να το κανει στην πουπυ,....οταν ειχε πειραχτει το νευρικο συστημα του μπουκακου απο ενα φαρμακο...και φοβοταν να....φαει...και ειχε μεινει σκελετος , την εκλεινα δηλαδη στην τουαλετα μπας και φαει ο μπουκακος και να μην εχει αυτην να τον πειραζει,εκλαιγε η κακομοιρα με μαυρο δακρυ....το εβλεπες καθαρα οτι ηταν δυστυχισμενη,οποτε και εγω την εβαζα στην κρεββατοκαμαρα που ειναι μεγαλυτερος χωρος...και δεν την ενοχλουσε τοσο....αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι τοτε,υπηρχε λογος σοβαρος,αυτο εννοω και δεν θα το ξαναγραψω.......απο τη στιγμη που δεν πιανει ....δεν υπαρχει λογος να το κανει
![]()

για το πρώτο δε σε πιστεύω...έχετε φωτογραφίες κιουρία μου??
εξάλλου εμείς εδώ στας αθήνας έχουμε μεγάλους καμπινέδες που χωράνε κ δύο άμμους άμα λάχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Υπηρξε ποτε ο μπουκακος σκελετος??![]()

...... σκελετος....τροπος του λεγειν....στην πραγματικοτητα ομως ειχε μεινει ο μισος....εχασε 1μιση κιλο σε μια βδομαδα....

...και θα μπορουσε να παθει ανεπανορθωτη ζημια το συκωτι του...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Και ειδικά την Ηλέκτρα που λόγω του μικρού της μεγέθους θεωρώ ότι είναι πολύ ''εύθραστη'' και ευαίσθητη.Όταν όμως έχει πάρει στο στόμα της κάτι που δεν πρέπει και εκείνη το θεωρεί παιχνίδι και πρέπει να της το πάρω και μου αγριεύει, επιτίθεται σε εμένα και στην Ραϊσούλα με νύχια, θεωρώ ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να της δείξω ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό.

Στο μπάνιο που την έβαλα δεν έκλαιγε, ούτε διαμαρτυρήθηκε. Και όταν βγήκε ήταν άλλο γατί, πολύ πιο ήρεμο.
Για τις αταξίες της δεν μπορώ να την τιμωρήσω γιατί είναι τόσες πολλές και καθημερινές που το έχω πάρει απόφαση.
Και έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει κανένας τους από αυτές.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αγαπημένη μου πούπι, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ταλαιπωρώ τα γατόνια μου.Και ειδικά την Ηλέκτρα που λόγω του μικρού της μεγέθους θεωρώ ότι είναι πολύ ''εύθραστη'' και ευαίσθητη.
Όταν όμως έχει πάρει στο στόμα της κάτι που δεν πρέπει και εκείνη το θεωρεί παιχνίδι και πρέπει να της το πάρω και μου αγριεύει, επιτίθεται σε εμένα και στην Ραϊσούλα με νύχια, θεωρώ ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να της δείξω ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό.Στο μπάνιο που την έβαλα δεν έκλαιγε, ούτε διαμαρτυρήθηκε. Και όταν βγήκε ήταν άλλο γατί, πολύ πιο ήρεμο.
Για τις αταξίες της δεν μπορώ να την τιμωρήσω γιατί είναι τόσες πολλές και καθημερινές που το έχω πάρει απόφαση.
Και έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει κανένας τους από αυτές.
![]()
οκ..........αφου δεν κλαιει....

...εμενα η πουπυ...σπαραζε στο κλαμα η κακομοιρα...

εχεις δοκιμασει την ψεκαστηρα???....εχε την καπου ευκαιρα...και οταν κανει την κουτσουκελα...ψεκαζε την ........στα δικα μου ψιλοπιανει...

natalouko
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς πούπι μου, μιλάμε για την Ηλέκτρα που δεν την πτοεί τίποτα.οκ..........αφου δεν κλαιει.......εμενα η πουπυ...σπαραζε στο κλαμα η κακομοιρα...
εχεις δοκιμασει την ψεκαστηρα???....εχε την καπου ευκαιρα...και οταν κανει την κουτσουκελα...ψεκαζε την ........στα δικα μου ψιλοπιανει...![]()

Και ειδικά το νερό που το λατρεύει!!!

Έχεις δει γάτα να την ψεκάζεις για να φύγει και αυτή να σου γυρίζει την μουρίτσα της και από την άλλη πλευρά να την βρέξεις????

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς πούπι μου, μιλάμε για την Ηλέκτρα που δεν την πτοεί τίποτα.Και ειδικά το νερό που το λατρεύει!!!
Έχεις δει γάτα να την ψεκάζεις για να φύγει και αυτή να σου γυρίζει την μουρίτσα της και από την άλλη πλευρά να την βρέξεις????![]()
οριστε???????

...........εγκαταλειπω!!!!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν το πιστεύω ότι οι γάτες δεν μας καταλαβαίνουν.Καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα από ότι νομίζουμε, απλά είναι ποιο ιδιαίτερα ζώα και δεν τιθασεύονται εύκολα. Το κάθε ζώο βλέπεις ότι διαμορφώνει έναν χαρακτήρα ανάλογα με τον άνθρωπο που το μεγάλωσε.Πιστεύω ότι είναι όχι μόνο πιο έξυπνες από τους σκυλους αλλά ώρες ώρες και από τους ανθρώπους.Απλά όπως και στους ανθρώπους έτσι και τα ζώα υπάρχουν πολύ έξυπνα και λίγο έξυπνα. Εσύ προσπαθείς και φτιάχνεις εμπόδια για να μην σου φύγουν και βγούν έξω και πάλι ανακαλύπτεις ότι σε καποια στιγμή που δεν το πήρες είδηση εκείνη κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο και το έσκασε. Αμα ήταν βλήμα θα το κατάφερνε αυτό? Η συγχωρεμένη γάτα που έχω στο αβαταρ μου ήταν τόσο πολύ έξυπνη που της έλεγα κάτι και πήγαινε και το έκανε αφου χαρακτηρηστικά έλεγα ότι το μόνο που δεν έκανε αυτή η γάτα ήταν να ψήνει καφέ, ότι της έλεγα με καταλάβαινε απόλυτα. Κι όμως δεν της είχα κάνει κάποιο είδος εκπαίδευσης απλά είμασταν πάντα μαζί.
Όχι πιστεύω στην τιμωρία αλλιώς πως θα δώσεις στην γάτα να καταλάβει ότι έκανε κάτι λάθος. Η γάτα είναι σαν το μικρό παιδί 2 χρονών και στα παιδιά μας όταν κάνουν κάτι λάθος τους το λέμε πάρα πολλές φορές. Έτσι πιστεύω ότι το ίδιο είδος επιμονής πρέπει να δείχνουμε και στα ζώα μας. Αμα δεν πεις και στο παιδί σου ότι κάνει κάτι λάθος δεν θα το καταλάβει ποτέ και θα συνεχίσει να το κανει λάθος.Το θέμα είναι ότι στην κάθε γάτα μάλλον αυτός ο τρόπος είναι διαφορετικός. Ενας ψυχολόγος ζώων λείπει από το Forum.

natalouko
Επιφανές μέλος
Κατάλαβες γιατί και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με τις αταξίες της!!!οριστε???????...........εγκαταλειπω!!!!!!
![]()

Ηλεκτροταλιμπάν παιδί μου!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ηλεκτρο.... από πού?Κατάλαβες γιατί και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με τις αταξίες της!!!
Ηλεκτροταλιμπάν παιδί μου!!!![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
Την λένε Ηλέκτρα!!!Το ηλεκτρο.... από πού?

Και το συνδυάζω με το ταλιμπάν που είναι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ax sorryΤην λένε Ηλέκτρα!!!Και το συνδυάζω με το ταλιμπάν που είναι!!!
δεν το κατάλαβα , νόμισα elektron.
Πάντως μπράβο πολύ ωραίο όνομα . Μου αρέσει.

natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστούμε πολύ Λέττα!!!Ax sorryδεν το κατάλαβα , νόμισα elektron.
Πάντως μπράβο πολύ ωραίο όνομα . Μου αρέσει.![]()

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
οκ..........αφου δεν κλαιει.......εμενα η πουπυ...σπαραζε στο κλαμα η κακομοιρα...
εχεις δοκιμασει την ψεκαστηρα???....εχε την καπου ευκαιρα...και οταν κανει την κουτσουκελα...ψεκαζε την ........στα δικα μου ψιλοπιανει...![]()
Έφη μου, επειδή τα γατόνια είναι πανέξυπνα

και μπορούν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν πολύ γρήγορα τους ανθρώπους, θεωρώ ότι η Πούπυ σου, νιούριζε και κλαψούριζε γιατί, ήταν κάτι που δεν της είχε ξανακάνει και γιατί ξεβολεύτηκε!!!!Θεωρώ όμως, ότι κλαψούριζε και νιαούριζε μόνο και μονό, επειδή ξέρει πολύ καλά, ότι δεν αντέχεις να την ακούς και στεναχωριέσαι, για να την βγάλεις έξω!!!!
Αφού το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά, ότι είναι πανέξυπνα πλάσματα και πάντα βρίσκουν τρόπους για να κάνουν αυτό που θέλουν
samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς πούπι μου, μιλάμε για την Ηλέκτρα που δεν την πτοεί τίποτα.Και ειδικά το νερό που το λατρεύει!!!
Έχεις δει γάτα να την ψεκάζεις για να φύγει και αυτή να σου γυρίζει την μουρίτσα της και από την άλλη πλευρά να την βρέξεις????![]()
Ηλέκτρα, ένα φαινόμενο μόνη της

Πόσα θέλει για να μας τρελάνει το ταλιμπανόγατο;;;;

samis
Δραστήριο μέλος
πρεπει η εχτες το βραδυ η προχτες να κατουρισε τον καναπε και να στεγνωσε....πριν απο λιγο μου μυρησε κατι περιεργο και εσκηψα στον καναπε οπου βρομουσεεεεεεεε........ εν το μεταξυ θα την παρω αυριο σε ενα εξοχικο στην ναυπακτο, βλεπω να το κατουραει ολο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η καραμελα ξαναχτυπησε.....πρεπει η εχτες το βραδυ η προχτες να κατουρισε τον καναπε και να στεγνωσε....
πριν απο λιγο μου μυρησε κατι περιεργο και εσκηψα στον καναπε οπου βρομουσεεεεεεεε........ εν το μεταξυ θα την παρω αυριο σε ενα εξοχικο στην ναυπακτο, βλεπω να το κατουραει ολο![]()
ωχ....γιατι δεν την αφηνεις σπιτι με μπολικη ξηρη τροφη και νερο πολυ??? ειναι δυσκολο για τα γατια να πηγαινουν σε αλλο μερος...

...εγω,ετσι κανω με τα δικα μου....μεχρι 8 μερες τα εχω αφησει...και ολα μια χαρα...εκτος του οτι εγινε θεοχοντρος ο μπουκακος,και η πουπυ επαιζε ποδοσφαιρο με τις σκατουλες τις σε ολο το σπιτι..

samis
Δραστήριο μέλος
) ξερω εγω εδω καθε μερα που της καθαριζω την λεκανη ειναι μες στο σκατο (με το συμπαθειο) και στα ουρα φανατζεσαι 4 μερες, οχι ποδοσφαιρο αλλα χορτα θα φυτροσουν με τοσο σκατο στο πατωμα 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ελα ρε τοσο πολυ? wow, παντως η κυρια που την προσεχε στην γειτωνια μου ειπε ισα ισα η συγκεκριμενη της αρεσουν οι βολτες και να την πειγενω (γι αυτο κατουρουσε ολην την ςρα) ξερω εγω εδω καθε μερα που της καθαριζω την λεκανη ειναι μες στο σκατο (με το συμπαθειο) και στα ουρα φανατζεσαι 4 μερες, οχι ποδοσφαιρο αλλα χορτα θα φυτροσουν με τοσο σκατο στο πατωμα
![]()
βρε συ...τιποτα δεν ειναι 4 μερες...θα εχεις καθαρη αμμο..ολοκληρη σακουλα με ξηρη τροφη..και παρε μια ποτιστρα,που να χωραει μπολικο νερο...φαντασου οτι εγω εχω ποτιστρα για σκυλους!!!

...και τι πειραζει αν γεμισει η αμμος??? φαντασου οτι εμενα ειναι δυο...σε μια λεκανη!!...ακου με που σου λεω...μιλαει η πειρα!!!!!!!

...ειναι πολυ καλυτερα για τη γατα σου να μεινει στο περιβαλλον της...απλα,απομακρυνε καποια αντικειμενα ευθραυστα...βγαλε μπριζες απο το σπιτι εκτος ψυγειου...και ολα θα ειναι ενταξει...8 μερες σου λεω οτι τα αφηνω!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

κριμα μωρε...και νομιζα οτι τι ειχε κοψει!
καλα να περασετε στο εξοχικο!
κι εγω στη θεση σου θα την επαιρνα μαζι μου..οχι οτι θα παθει κατι σπιτι..αλλα λογω κατουρηματος..νομιζω οτι ετσι και την αφησεις πισω θα λυποθυμισεις μολις μπεις σπιτι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool