samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην απολογησε...αν δεις προηγουμενα ποστ...στην αρχη κυριως...θα δεις οτι και εγω τα ιδια κανω....τους πειραζω!!!!!!!!....για να το διασκεδασουνε και λιγο!!!!
![]()
καλέ τα είδα όλα τα διάβασα και κάποια ήταν πολύ αστεία

αφού με κάποια post κόντευα να κατουρηθώ εγώ από τα γέλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
αφού με κάποια post κόντευα να κατουρηθώ εγώ από τα γέλια![]()
θα αρχισουμε να κατουριομαστε κ τα διποδα τωρα???? α καλα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αφού με κάποια post κόντευα να κατουρηθώ εγώ από τα γέλια![]()
να σου βαλουμε και σενα........ναυλον???????

aporw
Διακεκριμένο μέλος

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
Οταν αργω να σηκωθω φωναζει και τα κανει εκεινη την στιγμη....![]()
σου το κανει και σενα αυτο οταν δεν ξυπνας?? η αληθεια ειναι οτι νιαουριζε που δεν ξυπνουσα αλλα δεν εδειαν σημασια
τωρα που λες ναιλον, το μισο ραφη αγορασα σημερα απ το πρακτικερ.....να σου βαλουμε και σενα........ναυλον???????![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σου το κανει και σενα αυτο οταν δεν ξυπνας?? η αληθεια ειναι οτι νιαουριζε που δεν ξυπνουσα αλλα δεν εδειαν σημασια
τωρα που λες ναιλον, το μισο ραφη αγορασα σημερα απ το πρακτικερ.....

.........νομιζω οτι πρεπει να σου κανουν....εκπτωση εσενα!!!!!!

koSni
Νεοφερμένο μέλος
θα αρχισουμε να κατουριομαστε κ τα διποδα τωρα???? α καλα !![]()

aalyah
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μήπως ν'αρχίσουμε να κατουράμε εμείς εκεί που κάθονται και εκεί που κοιμούνται να δούνε την γλύκα?![]()
οχιιιι!! γιατι παλι το κρεββατι μου θα πρεπει να κατουρησω!

aalyah
Διάσημο μέλος
οχιιιι!! γιατι παλι το κρεββατι μου θα πρεπει να κατουρησω!![]()
Γιατί ο δικός σου δεν κοιμάται πουθενά αλλου??

Εγώ βασικά θα πρέπει να....κάνω την ανάγκη μου πάνω στον καναπέ γιατί εκεί συνέχεια κοιμάται και την αράζει.... Αλλά βρε παιδιά δεν έχω την άνεση...να την ρωτήσω να μου μάθει πως το κάνει έτσι άνετα και ανέμελα..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί ο δικός σου δεν κοιμάται πουθενά αλλου??
Εγώ βασικά θα πρέπει να....κάνω την ανάγκη μου πάνω στον καναπέ γιατί εκεί συνέχεια κοιμάται και την αράζει.... Αλλά βρε παιδιά δεν έχω την άνεση...να την ρωτήσω να μου μάθει πως το κάνει έτσι άνετα και ανέμελα..![]()
οχι μονο στο κρεβατι μου κοιμαται!

ρωτησε την για τα μικρα tricks που κανει!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
οχιιιι!! γιατι παλι το κρεββατι μου θα πρεπει να κατουρησω!![]()

Βλέπω υπάρχουν και χειρότερα ...θα πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένη που ο δικός μου κατουράει τα μάρμαρα και τα πλακάκια...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Βλέπω υπάρχουν και χειρότερα ...θα πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένη που ο δικός μου κατουράει τα μάρμαρα και τα πλακάκια...
![]()
μονο ευτυχισμενη?? τρισευτυχισμενη θα ελεγα εγω!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά μιλαμε αυτό με τρέλανεΜήπως ν'αρχίσουμε να κατουράμε εμείς εκεί που κάθονται και εκεί που κοιμούνται να δούνε την γλύκα?![]()

Ωραία ιδέα δεν την είχα σκεφτεί!!!!Πέθανα τώρα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΑΑ! να σας πώ σαν καθαριστικό χρησιμοποιώ Detol γιατί είναι για τα μικρόβια και δεν έχει αμμωνία . Πολύ σημαντικό γιατί λέει ότι όταν βάζουμε χλωρίνη εκει που τα κάνουν μενει η αμμωνία και νομίζουν ότι εκει είναι το μπάνιο τους.
ΜΜΜΜΜ!!!

Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να αρχίσω να ρίχνω μπολική χλωρίνη μέσα στην λεκάνη του μπάνιου μήπως και τα πείσω να πηγαίνουν εκεί?
Hlianna
Διάσημο μέλος

Λεττα απο το να βρεις ολο το σπιτι χεσμενο κατουρημενο καλυτερα να παιδευεσε να καθαριζεις λεκανες..
οσο για αυτο με την χλωρινη το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν ειναι καθολου καλη ιδεα..

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το ξέρω πλάκα έκανα. Όμως ούτος η άλλος η τουαλέτα έχει χημικά γιατί έχει την ταμπλέτα 3way το μπλε παπί . Ασε πολύ πλάκα μία μέρα που είχα αφήσει ανοιχτό το καπάκι πάω στο μπάνιο και τι να δώ. Κάποιο είχε μπέι μέσα στην λεκάνι και μάλλον πάτησε πάνω στο μπλεπαπί και μετά όλη η λεκάνη και το μπάνιο είχε γεμίσει με σφραγίδες γατοπατούσας. Πολύ πλάκα.Λεττα απο το να βρεις ολο το σπιτι χεσμενο κατουρημενο καλυτερα να παιδευεσε να καθαριζεις λεκανες..
οσο για αυτο με την χλωρινη το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν ειναι καθολου καλη ιδεα..
![]()
Αυτό μου θυμίζει το έργο του Disney με τον γάτο DC που προσπαθούσαν να του πάρουν αποτύπωμα ποδιού και όλο το δωμάτιο είχε γεμίσει σφραγίδες εκτός από το χαρτί που ήθελαν.Χα Χα πολύ πλάκα

. Το έχετε δεί?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
To διάφανες detol που έχω πάρει εγώ μάλιστα δεν έχει σχεδόν καθόλου μυρωδιά.μια χαρα ειναι το ντετολ...και εκτος του οτι λεγεται οτι προσελκυει τις γατες για να κατουρανε....γενικα η χλωρινη ειναι πολυ βλαβερη για εμας που την εισπνεουμε,αλλα και για το περιβαλλον...![]()
ΑΑΑ! Επίσης στο παρελθός που είχα δοκιμάσει και με ξύδι πάλι πήγαιναν στο ίδιο μέρος και τα έκαναν. Μια μέρα κόντεψα όλοκληρο το ξυδι να αδειάσω αλλά αυτά εκεί πάλι. Εγώ κόντευα να πεθάνω απο την μυρωδιά του ξυδιού μέσα στο σπίτι και αυτά πάλι εκει. Αναρωτιέμαι μήπως το ξύδι ήτανε κράχτης??

Ναι έχεις δίκιο ότι η χλωρίνη είναι πολύ βλαβερή για εμάς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool