Κατουρομπελάδες...

τι αμμο της εχεις?? καμια φορα κανουν ιδιοτροπιες για τετοιους λογους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα τωρα..........σοβαρα???? εχει γινει ετσι το μαρμαρο απο τα τσισακια???:blink::blink::blink::blink::blink::blink:...θα τρελαθω!!!!!!!:lol::lol::lol:

δεν ειναι στειρωμενος???? αν οχι.....σιγουρα ειναι απο αυτο,γιατι οριζει το χωρο του...:/:
Έφη μου στειρωμένος από 6 μηνών είναι ο αλήτης απλά μόλις μπαίνει μέσα και δεί την Μπετίνα ,από την ζήλεια του κατευθείαν επειδή δεν μπορεί να κατουρήσει τα μαξιλάρια ή το σπιτάκι της(τό΄χει κάνει κι αυτό)βγάζει το άχτι του στις γωνίες και επειδή ξέρει την κακή πράξη που έκανε φεύγει τρέχοντας....:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έφη μου στειρωμένος από 6 μηνών είναι ο αλήτης απλά μόλις μπαίνει μέσα και δεί την Μπετίνα ,από την ζήλεια του κατευθείαν επειδή δεν μπορεί να κατουρήσει τα μαξιλάρια ή το σπιτάκι της(τό΄χει κάνει κι αυτό)βγάζει το άχτι του στις γωνίες και επειδή ξέρει την κακή πράξη που έκανε φεύγει τρέχοντας....:lol::lol::lol:

αααααααααα το κνοδαλο!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eυτυχως που εχω γατα κι οχι γατο.....:D:D
ε, ναι, οι αντρες, οσο να πεις, εχουν αλλη σκατο-δυναμικη:lol:
Εμεις παιζουμε στις σκληρες παντως,οποτε Τακις μπορεις να αναλαβεις την κατηγορια Υγρες!!!:lol::lol::lol:
υγρες αλλα κ βομβες:P! αν ανεβασω φωτο θα τρομαξετε, δν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει, να προειδοποιησω τουλαχιστον:cool:

ε, ναι, οι αντρες, οσο να πεις, εχουν αλλη σκατο-δυναμικη:lol:

υγρες αλλα κ βομβες:P! αν ανεβασω φωτο θα τρομαξετε, δν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει, να προειδοποιησω τουλαχιστον:cool:

βαλε το σημα του ακαταλληλου....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ψεκασε την ακρη απο το κρεβατακι του...:rolleyes::down:

Και λεω ψεκασε γιατι ΟΝΤΩΣ δεν κατουρησε,μυριζει οπως το ψεκασμα των αστειρωτων γατων:blink:,τι γινεται ρε παιδια;;;:hmm::hmm::hmm:

Ειναι στειρωμενος απο γατακι και τωρα ειναι σχεδον 2χρ,δεν καταλαβαινω πως γινεται να παραγει ουρο με τετοια μυρωδια.:confused:

Ψεκασε την ακρη απο το κρεβατακι του...:rolleyes::down:

Και λεω ψεκασε γιατι ΟΝΤΩΣ δεν κατουρησε,μυριζει οπως το ψεκασμα των αστειρωτων γατων:blink:,τι γινεται ρε παιδια;;;:hmm::hmm::hmm:

Ειναι στειρωμενος απο γατακι και τωρα ειναι σχεδον 2χρ,δεν καταλαβαινω πως γινεται να παραγει ουρο με τετοια μυρωδια.:confused:

μαρη.........εισαι σιγουρη οτι τον στειρωσανε????:blink::blink::blink:..........τον εχεις ψαξει......καλα???????:lol::lol::lol::lol::P

ωχχχ, λετε να κανανε καμια μισοδουλεια ???:blink::blink::blink:

μπα......δεν θα το καταλαβαινε ο γιατρος τοσον καιρο????:blink::blink::blink:

Μου φαίνεται ότι το κατούρημα εκτός άμμου είναι κολλητικό:blink::blink::blink:Πριν λίγο μπήκε η Ηλέκτρα στην μπανιέρα και τα αμόλησε;););) Τι είναι πάλι αυτό???:/::/:Δεν μου φτάνανε οι διάρροιες θα έχω τώρα και διάσπαρτα τσίσα????:/::/::/:

Μου φαίνεται ότι το κατούρημα εκτός άμμου είναι κολλητικό:blink::blink::blink:Πριν λίγο μπήκε η Ηλέκτρα στην μπανιέρα και τα αμόλησε;););) Τι είναι πάλι αυτό???:/::/:Δεν μου φτάνανε οι διάρροιες θα έχω τώρα και διάσπαρτα τσίσα????:/::/::/:
αρχισα και τρομαζω:cry::cry::cry:

βρε παιδια, μηπως πλενετε τις μπανιερες με χλωρινη??:hmm:

αρχισα και τρομαζω:cry::cry::cry:
Εγώ τι να πω????;););)Και μόλις είχα καθαρίσει τις αμμολεκάνες από διάρροια.:/::/:

βρε παιδια, μηπως πλενετε τις μπανιερες με χλωρινη??:hmm:
Δεν χρησιμοποιώ χλωρίνη.:/::/:

τι σχεση εχει η χλωρινη?

μαρη.........εισαι σιγουρη οτι τον στειρωσανε????:blink::blink::blink:..........τον εχεις ψαξει......καλα???????:lol::lol::lol::lol::P

μπα......δεν θα το καταλαβαινε ο γιατρος τοσον καιρο????:blink::blink::blink:

Τι να πω ρε παιδια,τοσοι κτηνιατροι τον ειδανε(4 νομιζω),ουτε το τσουτσουνι του καλα καλα δεν φαινοταν με τοσο μαλλι.:rolleyes:
Μιλησα με την μαμα μου και ειπε οτι μεχρι και 2χρ περιπου κι ο Τουλης μαρκαρε με το ιδιο βρωμερο ουρο οταν τσατιζοταν κι ας ηταν στειρωμενος απο μικρουλης.:/:

επειδη τους μυριζει σαν ουρα και πανε εκει:/::/:

Εγώ τι να πω????;););)Και μόλις είχα καθαρίσει τις αμμολεκάνες από διάρροια.:/::/:

Αυτο σου ελειπε και σενα...:rolleyes:

Εγραψα και στον κτηνιατρο να μου πει ποτε κοβεται το μαρκαρισμα...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back