evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Έφη μου στειρωμένος από 6 μηνών είναι ο αλήτης απλά μόλις μπαίνει μέσα και δεί την Μπετίνα ,από την ζήλεια του κατευθείαν επειδή δεν μπορεί να κατουρήσει τα μαξιλάρια ή το σπιτάκι της(τό΄χει κάνει κι αυτό)βγάζει το άχτι του στις γωνίες και επειδή ξέρει την κακή πράξη που έκανε φεύγει τρέχοντας....καλα τωρα..........σοβαρα???? εχει γινει ετσι το μαρμαρο απο τα τσισακια???...θα τρελαθω!!!!!!!
δεν ειναι στειρωμενος???? αν οχι.....σιγουρα ειναι απο αυτο,γιατι οριζει το χωρο του...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Έφη μου στειρωμένος από 6 μηνών είναι ο αλήτης απλά μόλις μπαίνει μέσα και δεί την Μπετίνα ,από την ζήλεια του κατευθείαν επειδή δεν μπορεί να κατουρήσει τα μαξιλάρια ή το σπιτάκι της(τό΄χει κάνει κι αυτό)βγάζει το άχτι του στις γωνίες και επειδή ξέρει την κακή πράξη που έκανε φεύγει τρέχοντας....![]()
αααααααααα το κνοδαλο!!!!!!!!!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε, ναι, οι αντρες, οσο να πεις, εχουν αλλη σκατο-δυναμικηEυτυχως που εχω γατα κι οχι γατο.....![]()

υγρες αλλα κ βομβεςΕμεις παιζουμε στις σκληρες παντως,οποτε Τακις μπορεις να αναλαβεις την κατηγορια Υγρες!!!![]()
! αν ανεβασω φωτο θα τρομαξετε, δν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει, να προειδοποιησω τουλαχιστον
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ε, ναι, οι αντρες, οσο να πεις, εχουν αλλη σκατο-δυναμικη
υγρες αλλα κ βομβες! αν ανεβασω φωτο θα τρομαξετε, δν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει, να προειδοποιησω τουλαχιστον
![]()
βαλε το σημα του ακαταλληλου....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Και λεω ψεκασε γιατι ΟΝΤΩΣ δεν κατουρησε,μυριζει οπως το ψεκασμα των αστειρωτων γατων
,τι γινεται ρε παιδια;;;

Ειναι στειρωμενος απο γατακι και τωρα ειναι σχεδον 2χρ,δεν καταλαβαινω πως γινεται να παραγει ουρο με τετοια μυρωδια.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ψεκασε την ακρη απο το κρεβατακι του...
Και λεω ψεκασε γιατι ΟΝΤΩΣ δεν κατουρησε,μυριζει οπως το ψεκασμα των αστειρωτων γατων,τι γινεται ρε παιδια;;;
Ειναι στειρωμενος απο γατακι και τωρα ειναι σχεδον 2χρ,δεν καταλαβαινω πως γινεται να παραγει ουρο με τετοια μυρωδια.![]()
μαρη.........εισαι σιγουρη οτι τον στειρωσανε????

..........τον εχεις ψαξει......καλα???????

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ωχχχ, λετε να κανανε καμια μισοδουλεια ???![]()
μπα......δεν θα το καταλαβαινε ο γιατρος τοσον καιρο????

natalouko
Επιφανές μέλος

Πριν λίγο μπήκε η Ηλέκτρα στην μπανιέρα και τα αμόλησε

Τι είναι πάλι αυτό???
Δεν μου φτάνανε οι διάρροιες θα έχω τώρα και διάσπαρτα τσίσα????

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αρχισα και τρομαζω:cry::cry::cry:Μου φαίνεται ότι το κατούρημα εκτός άμμου είναι κολλητικόΠριν λίγο μπήκε η Ηλέκτρα στην μπανιέρα και τα αμόλησε
Τι είναι πάλι αυτό???
Δεν μου φτάνανε οι διάρροιες θα έχω τώρα και διάσπαρτα τσίσα????
![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ τι να πω????αρχισα και τρομαζω:cry::cry::cry:

Και μόλις είχα καθαρίσει τις αμμολεκάνες από διάρροια.

natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν χρησιμοποιώ χλωρίνη.βρε παιδια, μηπως πλενετε τις μπανιερες με χλωρινη??![]()

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
μαρη.........εισαι σιγουρη οτι τον στειρωσανε????..........τον εχεις ψαξει......καλα???????
![]()
ωχχχ, λετε να κανανε καμια μισοδουλεια ???![]()
μπα......δεν θα το καταλαβαινε ο γιατρος τοσον καιρο????![]()
Τι να πω ρε παιδια,τοσοι κτηνιατροι τον ειδανε(4 νομιζω),ουτε το τσουτσουνι του καλα καλα δεν φαινοταν με τοσο μαλλι.

Μιλησα με την μαμα μου και ειπε οτι μεχρι και 2χρ περιπου κι ο Τουλης μαρκαρε με το ιδιο βρωμερο ουρο οταν τσατιζοταν κι ας ηταν στειρωμενος απο μικρουλης.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ τι να πω????Και μόλις είχα καθαρίσει τις αμμολεκάνες από διάρροια.
![]()
Αυτο σου ελειπε και σενα...

natalouko
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool