Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
........ελα ο επομενος διαγωνιζομενος παρακαλω!!!!!!![]()
βλεπω πειρες σοβαρα τον ρολο σου κα. Γκαγκακη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βλεπω πειρες σοβαρα τον ρολο σου κα. Γκαγκακη![]()

.........βεβαιοτατα,..........ΥΓ......ποιος ειναι ο γκαγκακης????

samis
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Αγαπητη Σιμώνη γιατί κατηγορείς τον Λουκουμα σε όλο το φορουμ ότι κατουράει το μονο το πάπλωμα κ τα μαξιλάρια; ορίστε που το παιδί κατουράει κ χαρτόνιαΤα σημερινα μας κατορθωματα..
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλά περνάτε τόσο καλά σ αυτό το θέμα που σκέφτομαι να πω κ στα δικά μου να κατουρήσουν εκτός
Αγαπητη Σιμώνη γιατί κατηγορείς τον Λουκουμα σε όλο το φορουμ ότι κατουράει το μονο το πάπλωμα κ τα μαξιλάρια; ορίστε που το παιδί κατουράει κ χαρτόνια
ναι ειδες τι καλα που περναμε?

Ειμαι απαραδεκτη!

το παιδι μου θελει ποικιλια!

περιττο να σας πω οτι ειναι το δευτερο χαρτικο κουτι που ''σκοτωνει''!

natalouko
Επιφανές μέλος
Καλύτερα κουτιά παρά πάπλωμα!!!ναι ειδες τι καλα που περναμε?
Ειμαι απαραδεκτη!το παιδι μου θελει ποικιλια!
περιττο να σας πω οτι ειναι το δευτερο χαρτικο κουτι που ''σκοτωνει''!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλύτερα κουτιά παρά πάπλωμα!!!![]()
αυτο ειναι αληθεια!!

μηπως να γεμισω ολο το χωρο κουτια?

natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν είναι άσχημη ιδέα!!!αυτο ειναι αληθεια!!μηπως να γεμισω ολο το χωρο κουτια?
![]()

Είναι και οικονομικά, μπορείς να τα αντικαθιστάς πολύ συχνά και το κυριώτερο, δεν χρειάζεται να πλένεις!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ξαναχτυπησε,απο σημερα βγαινει η αμολεκανη του μπανιου και κλεινη και η πορτα....... ευχωμαι μην αρχιζει και τα κανει αλλου....
![]()
Πολύ οικεία η εικόνα!!!![]()
Πααααααααααααρα πολυ οικεια η εικονα!!!

Γμτ,εγω δεν εβγαλα φωτο την σημερινη λιμνουλα,την καθαρισα πριν αρχισει καν να λειτουργει ο εγκεφαλος,εχουν αυτοματοποιηθει ολες οι κινησεις μου οσον αφορα αυτο το θεμα...

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα πρεπει να χαιρομαστε οταν κανουν την αναγκη τους στο μπανιο! αυτο σημαινει οτι ειναι εξυπνα τα μωρα μας! αυτο μου ειχε πει ο κτηνιατρος μου που εκαναν την αναγκη τους στο μπανιο γιατι σου λεει το γατι, αυτη εκει κανει την αναγκη της, αν παω στην τρυπα μπορει να πεσω μεσα οποταν καλο ειναι και το μπανιοΠααααααααααααρα πολυ οικεια η εικονα!!!
Γμτ,εγω δεν εβγαλα φωτο την σημερινη λιμνουλα,την καθαρισα πριν αρχισει καν να λειτουργει ο εγκεφαλος,εχουν αυτοματοποιηθει ολες οι κινησεις μου οσον αφορα αυτο το θεμα...![]()
Και εγω παρουσα... και χεσμενη ειμαι και κατουρημενη....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
εμενα παντως τελευταια μου το γυρισε απ το κατουριμα στο χεσιμο , τςρα αν ειναι καλο αυτο δεν ξερω

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ποσους κατουρημενους γραφει το κοντερ?????? εφη???????????????????????? μετρας???
εμενα παντως τελευταια μου το γυρισε απ το κατουριμα στο χεσιμο , τςρα αν ειναι καλο αυτο δεν ξερω![]()
απο την αποψη οτι δεν εχεις να πλενεις κατουρημενα σεντονια,ρουχα,καναπεδες κλπ........καλυτερα...

.......απο την αποψη θεαματος...ολιγον χειροτερα...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

ημουν στο δωματιο για λιγο και με το που μπηκα στο καθηστικο την ειδα να ξυνη το μαξιλαρι και κοιταζω και κατουρησε τον καναπε ..... δεν το πυστευω

τον εβγαλα αμεσως για να μην ποτισει και το απο κατωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν ο δικός μου έχει κατουρήσει όλα τα έπιπλα του σπιτιού...και όλα τα μάρμαρα του σαλονιού και δυστυχώς δεν φεύγει με τίποτα...Το μάρμαρο είναι σκούρο και τα οξέα το έχουν ασπρίσει κανονικότατα...δείτε κατάσταση...όλο το σαλόνι έτσι είναι...
καλα τωρα..........σοβαρα???? εχει γινει ετσι το μαρμαρο απο τα τσισακια???

...θα τρελαθω!!!!!!!

δεν ειναι στειρωμενος???? αν οχι.....σιγουρα ειναι απο αυτο,γιατι οριζει το χωρο του...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ελεγα κατι αλλοημουν στο δωματιο για λιγο και με το που μπηκα στο καθηστικο την ειδα να ξυνη το μαξιλαρι και κοιταζω και κατουρησε τον καναπε ..... δεν το πυστευω
τον εβγαλα αμεσως για να μην ποτισει και το απο κατω

..αρε γμτ........το ναυλον δεν το ειχες......ε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
πρωτη φορα που την φωναξα και τςρα καθετε κατω απο ενα επιπλο και δεν βγαινει... τουλαχιστον την φωναξα την ωρα που το εκανεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool