Κατουρομπελάδες...

Υπαρχουν και χειροτερα....:) Εμενα το μωρο μου κατουρισε στον υπνο του την ωρα που κοιμομασταν μαζι αγκαλιτσα στο κρεβατι μου...και ξυπνησα γιατι βραχικε ολο το κρεβατι και εγω μαζι και οτι φορουσα...και το γατι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OMG!!!!!!
Οντως εσυ εχεις χειροτερο προβλημα!Μηπως εχει ακρατεια το γατακι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OMG!!!!!!
Οντως εσυ εχεις χειροτερο προβλημα!Μηπως εχει ακρατεια το γατακι;
Δεν νομιζω, δεν το εχει ξανακανει απο τοτε και ενιωθε και πολυ ασχημα μετα που κατουριθικε πανω του:/: Αν το ξανακανει θα ρωτησω τον κτηνιατρο...

Το καημενο,θα ειδε κανενα ροτβαιλερ στο ονειρο του και κατουρηθηκε απο το φοβο του...:redface::redface::redface:

τι αμμο της εχεις?? καμια φορα κανουν ιδιοτροπιες για τετοιους λογους..

everclean απο την αρχη αν και πειρα αλλη σειρα της everclean αλλα απ την αρχη το εκανε αυτο.

Επισης μολις γυρησα και ειπα να καθαρισω την αμμο που το κανω καθε μερα και βρεικα 5 μεγαλους σβολους απο τα οθρα της, οποτε μηπως ειχαι γεμισει κ γι αυτο τα εκανε στον καναπε?? (η βρομιαρα σαν δεν ντρεπεται)

Το καημενο,θα ειδε κανενα ροτβαιλερ στο ονειρο του και κατουρηθηκε απο το φοβο του...:redface::redface::redface:
μπορει, δεν αποκλειεται γιατι πολλες φορες οταν κοιμαται φαινεται οτι βλεπει εφιαλτες :/:

Εγω παντος σκεφτομαι να αγορασω απο το ebay την λεκανη που καθαριζεται μονη της. φαινεται καλη ιδεα:hmm:

Εγω παντος σκεφτομαι να αγορασω απο το ebay την λεκανη που καθαριζεται μονη της. φαινεται καλη ιδεα:hmm:
οριστε???? τι ειναι αυτο??? για στειλε λινκ

Δεχομεθα και χεσμενους!!!:lol::lol::lol:

εγω ειμαι πρωην(ευτυχως και προς το παρων:P) οποτε οτι θελετε απο χ***μο εδω ειμαι εγω:lol::lol:..οσο για καθαριστικο οταν ο γατουλης μου τα κανε απεξω χρησιμοποιουσα χλωρινη σε σπρευ..απολυμανει αλλα δεν ειναι τοσο βαρια οσο η αλλη..τωρα τελευταια ειχα παρει και το dettol σε σπρευ αλλα η χλωρινη μου αρεσε περισσοτερο

θα το ξαναπω..αποφευγετε την χλωρινη, τους μυριζει το ιδιο με τα ουρα και το πιο πιθανον να τα ξανακανουν στο ιδιο σημειο..

θα το ξαναπω..αποφευγετε την χλωρινη, τους μυριζει το ιδιο με τα ουρα και το πιο πιθανον να τα ξανακανουν στο ιδιο σημειο..

αυτο δεν το ηξερα..:hmm:αν και οταν στην αρχη το καθαριζαμε με απλο σαπουνι τα ιδια γινονταν..:mad:παντως αποτι καταλαβα το δικο μας προβλημα δεν ηταν μαρκαρισματος αλλα τον ενοχλουσε η μυρωδια τησ αμμου..

εγω ειμαι πρωην(ευτυχως και προς το παρων:P) οποτε οτι θελετε απο χ***μο εδω ειμαι εγω:lol::lol:..οσο για καθαριστικο οταν ο γατουλης μου τα κανε απεξω χρησιμοποιουσα χλωρινη σε σπρευ..απολυμανει αλλα δεν ειναι τοσο βαρια οσο η αλλη..τωρα τελευταια ειχα παρει και το dettol σε σπρευ αλλα η χλωρινη μου αρεσε περισσοτερο

Θα συμφωνησω με την Εβελυν,ποτε χλωρινη!!!
Ντετολ χρησιμοποιω κι εγω και με βολευει παρα πολυ.:happy:

2ο κρουσμα σημερα...:rolleyes::down:

Θα συμφωνησω με την Εβελυν,ποτε χλωρινη!!!
Ντετολ χρησιμοποιω κι εγω και με βολευει παρα πολυ.:happy:

αλλη μια στο κλαμπ του ντετολ.........:up::up::up:.........και εγω...μια απο τα ιδια..:up:

εμενα αυτο που με ενοχλουσε με το dettol ηταν οτι η μυρωδια των κακακιων:P(γιατι η δικη μας ητα και εντονη) δεν εφευγε..ενω με την χλωρινη εφευγε..αλλα αφου δεν κανει χλωρινη τοτε αναγκαστικα dettol θα επαιρνα αν το συνεχιζε..απολυμαινει πολυ καλα..

Λογο που εκανε τα κακακια της στην μπανιέρα 2 συνεχόμενα βράδια της έκλεισα την πόρτα για να μην εχει πρόσβαση, το ένα βράδυ τα εκανε κανονικά στην αμολεκανη του καθιστικού αλλα σήμερα που ξύπνησα τα είχε κανει διπλα από εκει που τρωι το φαγητό της.
Πως γινετε αυτό παλι? Τα τσισα της παλι τα κανει κανονικα στην αμολεκανη τωρα…
Φταίει η άμμος? Η αληθεια είναι ότι την πείρα μετα την πρώτη και ανακάτευα και της 2 μαζι τελευταία, αλλα τώρα τελείωσε η πρωτη. Και οι 2 είναι της ever clean απλά άλλης σειράς

Επισης και προχθές το βραδύ την άκουγα που ηθελε να μπει στο μπανιο γιατι έξυνε την πόρτα αλλα μετα πηγε αμολεκανη αλλα και εχτες την άκουγα κανα πως ηθελε να μπει μεσα

Επ πως δεν είδα τέτοιο θέμα;;Δηλώνουμε και εμείς παρών με τον Φοίβο ευτυχώς η Τιτίκα μου είναι κυρία:PΠαιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν αλλάζει κάτι,ούτε καν μετά την στείρωση...:(Βάζω φλοκάτη,μου την κατουράει και την χ..ζ...:sick:πάει στο χαλάκι της πόρτας τα ίδια,πάει και στο χώμα του κανονικότατα.Πόσα έχει πια;;Έλεος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back