Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λογο που εκανε τα κακακια της στην μπανιέρα 2 συνεχόμενα βράδια της έκλεισα την πόρτα για να μην εχει πρόσβαση, το ένα βράδυ τα εκανε κανονικά στην αμολεκανη του καθιστικού αλλα σήμερα που ξύπνησα τα είχε κανει διπλα από εκει που τρωι το φαγητό της.
Πως γινετε αυτό παλι? Τα τσισα της παλι τα κανει κανονικα στην αμολεκανη τωρα…
Φταίει η άμμος? Η αληθεια είναι ότι την πείρα μετα την πρώτη και ανακάτευα και της 2 μαζι τελευταία, αλλα τώρα τελείωσε η πρωτη. Και οι 2 είναι της ever clean απλά άλλης σειράς
Επισης και προχθές το βραδύ την άκουγα που ηθελε να μπει στο μπανιο γιατι έξυνε την πόρτα αλλα μετα πηγε αμολεκανη αλλα και εχτες την άκουγα κανα πως ηθελε να μπει μεσα
απλα....προφανως συνηθισε να κανει τα σκ...λακια στη μπανιερα.....θα σου ελεγα να επιμεινεις με την πορτα κλειστη της τουαλετας....για να δουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εφη μου λεω να παρω και την παλιά αμμο να δω... Τι να πω τελείως αψυχολόγητο αυτο το γατί.
ναι........δοκιμασε το και αυτο........

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο μου το εκανε συνεχεια η παντεχουλλα μου. Και αυτο που μας ειπε ο κτηνιατρος μας να κανουμε και ευτυχως ειχε πετυχει, ειναι να βαζουμε την αμμολεκανη μεσα στο μπανιο και σταδιακα να το βγαλουμε εξω και μετα σε αλλο χωρο. Πετυχε αλλα δεν ειναι καθολου πρακτικοΛογο που εκανε τα κακακια της στην μπανιέρα 2 συνεχόμενα βράδια της έκλεισα την πόρτα για να μην εχει πρόσβαση, το ένα βράδυ τα εκανε κανονικά στην αμολεκανη του καθιστικού αλλα σήμερα που ξύπνησα τα είχε κανει διπλα από εκει που τρωι το φαγητό της.
Πως γινετε αυτό παλι? Τα τσισα της παλι τα κανει κανονικα στην αμολεκανη τωρα…
Φταίει η άμμος? Η αληθεια είναι ότι την πείρα μετα την πρώτη και ανακάτευα και της 2 μαζι τελευταία, αλλα τώρα τελείωσε η πρωτη. Και οι 2 είναι της ever clean απλά άλλης σειράς
Επισης και προχθές το βραδύ την άκουγα που ηθελε να μπει στο μπανιο γιατι έξυνε την πόρτα αλλα μετα πηγε αμολεκανη αλλα και εχτες την άκουγα κανα πως ηθελε να μπει μεσα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτο μου το εκανε συνεχεια η παντεχουλλα μου. Και αυτο που μας ειπε ο κτηνιατρος μας να κανουμε και ευτυχως ειχε πετυχει, ειναι να βαζουμε την αμμολεκανη μεσα στο μπανιο και σταδιακα να το βγαλουμε εξω και μετα σε αλλο χωρο. Πετυχε αλλα δεν ειναι καθολου πρακτικο![]()
ναι...οντως μπορει και να πετυχει....απλα εχει λιγο μπελα...αλλα σαν σκεπτικο ειναι πολυ σωστο!!!!!!

samis
Δραστήριο μέλος

επισης ελεγε για κατι φυτικές σταγόνες που της βάζεις στην αμολεκανη και της τραβαει παντα εκει, αυτο αφορα και αυτες που κατουράνε εκτος αλλα και χεζουν
οι σταγόνες λέγονται BALDRIAN καλα ενα σωρος κοσμος εχει αυτο το πρωβλημα με τα κακα στην μπανιερα, μια κοπελα ελεγε θα παει την γατα σε κινεζιολογο με βελονισμο και οτι εχει βοηθηση μια φιλη της

καλα οι γερμανοι το λιγοτερο που εχουν ειναι 2-3 γατες ο καθενας

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ψάχνοντας σε ενα γερμανικό φορουμ για γατες για το πρόβλημα που τα κανουν στην μπανιερα ελεγε μια πολυ απλη λυση που δεν την σκεφτήκαμε, να εχουμε λιγο νερο μέσα χεχεχε και οπως θα μπει ετσι θα ξαναβγεί..
επισης ελεγε για κατι φυτικές σταγόνες που της βάζεις στην αμολεκανη και της τραβαει παντα εκει, αυτο αφορα και αυτες που κατουράνε εκτος αλλα και χεζουνοι σταγόνες λέγονται BALDRIAN
καλα ενα σωρος κοσμος εχει αυτο το πρωβλημα με τα κακα στην μπανιερα, μια κοπελα ελεγε θα παει την γατα σε κινεζιολογο με βελονισμο και οτι εχει βοηθηση μια φιλη της
καλα οι γερμανοι το λιγοτερο που εχουν ειναι 2-3 γατες ο καθενας![]()
αυτο με το νερο στην μπανιερα...μου ακουγεται πολυ καλο....βεβαια...μην την γεμισεις τοσο που να κινδυνεψει να πνιγει!!!!!!

ελπιζω μονο,αν δεν μπορει να τα κανει στην μπανιερα...μην σκεφτει να τα κανει πουθενα αλλου!!!!!

.αλλα σαν 1η φαση οπωσδηποτε να το δοκιμασεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
https://www.myvideo.de/watch/3254764/Baldrian_Drogen_fuer_Katzen
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Οντως τα γατια τη λατρευουν αλλα δεν ηξερα οτι τους τραβαει να την κατουρησουν κιολας.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
ελα ρε σιμονη
εσυ εχεις οντως μεγαλο πρωβλημα. ποσο καιρο το κανει εσενα ?? το εχεις ψαξει? σημερα διαβασα παρα πολλα για το θεμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
σοβαρα βαλεριανα? οποτε και εδω μπωρο να βρω να δοκιμασω, απο οτι λεει το λατρευουν αλλα θελει με προσοχη και οχι πολυ. ειναι σαν ναρκωτικο. Το ειδα σε διαφορα φορουμς με παρομοιιο πρωβλημα που το συστηναν.
ελα ρε σιμονηεσυ εχεις οντως μεγαλο πρωβλημα. ποσο καιρο το κανει εσενα ?? το εχεις ψαξει? σημερα διαβασα παρα πολλα για το θεμα
το ξερω...

ειλικρινα τωρα με εχουν πιασει τα κλαμματα απο τα νευρα μου..:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σοβαρα βαλεριανα? οποτε και εδω μπωρο να βρω να δοκιμασω, απο οτι λεει το λατρευουν αλλα θελει με προσοχη και οχι πολυ. ειναι σαν ναρκωτικο. Το ειδα σε διαφορα φορουμς με παρομοιιο πρωβλημα που το συστηναν.
ελα ρε σιμονηεσυ εχεις οντως μεγαλο πρωβλημα. ποσο καιρο το κανει εσενα ?? το εχεις ψαξει? σημερα διαβασα παρα πολλα για το θεμα
σε βλεπω να παιρνεις........πτυχιο!!!!!!!!!!

samis
Δραστήριο μέλος
σε βλεπω να παιρνεις........πτυχιο!!!!!!!!!!![]()
κοροιδευε κοροιδευε θα ερθει η μερα που θα ζητας της συμβουλες του σοφου sami....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το ξερω...ειλικρινα τωρα με εχουν πιασει τα κλαμματα απο τα νευρα μου..:cry::cry::cry:
να μην σε πιανουν τα νευρα σου...να παρεις ναυλον οπως σου ειπα....

( σου το ειπα...ή δεν σου το ειπα????)και να σκεφτεσαι να ειναι καλα ο λουκουμακος....ολα τα αλλα γινονται........
samis
Δραστήριο μέλος
το ξερω...ειλικρινα τωρα με εχουν πιασει τα κλαμματα απο τα νευρα μου..:cry::cry::cry:
σιμωνη feliway ειχες βαλει εσυ???
aporw
Διακεκριμένο μέλος
να μην σε πιανουν τα νευρα σου...να παρεις ναυλον οπως σου ειπα....( σου το ειπα...ή δεν σου το ειπα????)και να σκεφτεσαι να ειναι καλα ο λουκουμακος....ολα τα αλλα γινονται........
![]()
δεν μπορω να ειμαι με ενα ναυλον συνεχεια! δεν ειναι καναπες να πω δεν πειραζει! ειναι εκει που κοιμαμαι..!

αυτο θελω κι εγω να ειναι καλα..αλλα μην καταληξω κι εγω με ψυχοφαρμακα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool