aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αν του αφηνεις λιγες κροκετουλες στο μαξιλαρι σου καθε μερα;![]()
εννοεις να του βαζω ενα μπολακι εκει ε?

λες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Βασικα καλα θα ηταν να ακουμπησουν και λιγο οι κροκετες στο παπλωμα ,εσενα δεν θα σου μυρισει αλλα αυτος θα πιασει την μυρωδια και τοτε ισως δεν τα ξανακανει εκει.Απο το να στο ξανακατουρησει καλυτερα για λιγες μερες να ανεχτεις λιγες κροκετες στο παπλωμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
μηπως να γεμισω κι εγω τα μαξιλαρια μου με τροφη?τι ωραια..εκτος απο την μυρωδια του κατουρηματος θα κοιμαμαι και αγκαζε με την μυρωδια της τροφης!
![]()
Σιμωνη εμενα ο Αντρεας μου οταν ειχε οιστρο μας κατουραγε τα κρεβατια με αυτη την τελεια μυρωδια που αφηνουν..και δεν μπορουσαμε ακομα να τον στειρωσουμε γιατι ηταν μικρος..και ηταν και χειμωνας και ηταν τα παντα κλειστα..εμενα το δικο μου μου το ειχε κατουρησει 7 φορες και της μανας μου 5..σε διαστημα 10 ημερων..αυτος απο το καθαριστηριο γυρισε και μας ειπε στο τελος οτι με τοσα λεφτα που εχουμε πεταξει εκει καλυτερα να περναμε καινουρια..οποτε σε καταλαβαινω απολυτα..

natalouko
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά όταν έβαλα φαγητό μέσα στην μπανιέρα για να μην πηγαίνει το σκάνδαλο (Ραϊσούλα), απλά πήγε στην άλλη πλευρά της μπανιέρας![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
η μαμα μου ειχε αγανακτησει τοσο πολυ που φοβομουν μην τον διωξει..
natalouko
Επιφανές μέλος

Αλλά μόλις την βρει ανοικτή, τσουπ να την πάλι μέσα στην μπανιέρα...

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
https://en.allexperts.com/q/Cats-1606/
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κλεισαμε ραντεβου για στειρωση...αυριο το πρωι!

Παει η απρη μας φουντιτσα στο κοιλουνι μας..
natalouko
Επιφανές μέλος
Απ ότι μου φαίνεται όλοι θα περάσουν αυτό το θέμα!!!Nα μαστε και μεις στο τσισοθεματακι....Η Σελινα μολις τσιρισε πανω στο παπλβμα μου....και ειναι και πουπουλενιο!Το επλυνα στο χερι τοπικα και το απλωσα και σε 10μλεπτα επιασε βροχη!Ολα του γαμου δυσκολα!
Κλεισαμε ραντεβου για στειρωση...αυριο το πρωι!Παει η απρη μας φουντιτσα στο κοιλουνι μας..
![]()

Καλή επιτυχία αύριο για την όμορφη Σελίνα!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
εγω δεν θελω να περασω απο το θεμαααααααα!!!!!!!!![]()
κανεις μας δεν ηθελε..κι ομως..

natalouko
Επιφανές μέλος
Ακριβώς!!!!κανεις μας δεν ηθελε..κι ομως..![]()

Σου εύχομα Έβελυν να περνάς μόνο για να μας βλέπεις!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω....!κανεις μας δεν ηθελε..κι ομως..![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος
ελπιζω τωρα που θα πατε κυπρο και θα αλλαξετε περιβαλλον να μην σου κανει καμια κουτσουκελα..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω γι αυτο αγχωνομαιιιελπιζω τωρα που θα πατε κυπρο και θα αλλαξετε περιβαλλον να μην σου κανει καμια κουτσουκελα..![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Nα μαστε και μεις στο τσισοθεματακι....Η Σελινα μολις τσιρισε πανω στο παπλβμα μου....και ειναι και πουπουλενιο!Το επλυνα στο χερι τοπικα και το απλωσα και σε 10μλεπτα επιασε βροχη!Ολα του γαμου δυσκολα!
Κλεισαμε ραντεβου για στειρωση...αυριο το πρωι!Παει η απρη μας φουντιτσα στο κοιλουνι μας..
![]()
Ενταξει,εσενα δεν θα θα συνεχιστει το προβλημα,μολις στειρωθει η κοπελουδα δεν θα ξανακανει κουτσουκελα.

κανεις μας δεν ηθελε..κι ομως..![]()
Ακριβως ετσι,μακαρι να μην σου τυχει...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ακριβως ετσι,μακαρι να μην σου τυχει...![]()
μακρια και αλλαργα που λενε..

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Επ ξερουμε και τ'αλλαργο?Κρητικη λεξη δεν ειναι?μακρια και αλλαργα που λενε..![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool