Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ξερω για τι απ'ολα τα πρωτογελασω!
![]()
με τα χαλια σου!!!!!!!

(...........εννοω το κατουρημα του λουκουμα...μην παρεξηγηθω κιολας...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
με τα χαλια σου!!!!!!!(...........εννοω το κατουρημα του λουκουμα...μην παρεξηγηθω κιολας...
)
αι μαρη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ!μαρη πουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σκατουλοπαιχτρα εισαι? και σου ειχα αδυναμια παναθεμα σετουλαχιστον τα παιζει οταν ειναι ξερα η φρεσκα? μπλιααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε Ηλιανα μου προσπαθούμε νατο πάρουμε στο χαβαλέ γιατί άμα το σκεφτουμε σοβαρά θα αυτοκτονήσουμεμαρεσει που κοροιδευουμε η μια την αλλη και δεν κοιταμε τα δικα μας χαλια που ειμαστε ολες πονεμενες...![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
βρε Ηλιανα μου προσπαθούμε νατο πάρουμε στο χαβαλέ γιατί άμα το σκεφτουμε σοβαρά θα αυτοκτονήσουμε![]()
το ξερω νομιζεις δεν το ξερω..ειδικα οταν το γατι σου εχει μια ευαισθησια στο εντερο του και οι μυρωδιες δεν καλυπτονται απο την αμμο ειναι ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..

samis
Δραστήριο μέλος

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
μεχρι προτινος τα περιττωματα της ειχαν μια πολυ ασχημη μυρωδια αλλα δεν ειχαν "νοσηρη" εμφανιση σχεδον ποτε
ο δε κτηνιατρος με βεβαιωσε πως αυτο δεν οφελιεται σε πρωκτικους αδενες αλλα στην ..μη εξοικειωση της μυτης μου..μαλλον εχει δικιο..και σας γραφει ανθρωπος που να μη σας πω τι εξοικειωση ειχα στο στρατο με λυματα και τουαλετες...εδω αλλοι μαζευαν σκουπιδια στο στρατοπεδο και εφτυναν απο τη βρωμα
με τα κακακια οχι δεν παιζει..βασικα φροντιζω σχεδον καθε μερα να τα ξεφορτωνομαι..αν παλι εχουν βγει στην επιφανεια της αμμου και ειναι φρεσκα ;χμ,μια φορα την ειδα να τα..ξαναθαβει!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ελενα το πάπλωμα θέλει τελείως πλύσιμο όλο, αλλιώς και στειρωμένο θα ξαναπάει.
Δεν πλενεται στο πληντυριο,ειναι πουπουλενιο..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Με τι λεφτα?παρε το καθαριστηριο, στεγνο καθαρισμα θα ειναι ενταξει..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ειναι ακριβα? δεν εχω ιδεα, εγω περνω σε καθαριστηριο τα παπλωματα μου (Εχω την εντυπωση οτι ειναι πουπουλενια) αλλα τα πλενουν κανονικα..12 ευρω δινω αν δεν κανω λαθος..
κι εγω καπου εκει δινω..

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν ξερω,δεν εχω παει ποτε κατι σε καθαριστηριο..Προς το παρων ουτε 5 ευρω δεν εχω!ειναι ακριβα? δεν εχω ιδεα, εγω περνω σε καθαριστηριο τα παπλωματα μου (Εχω την εντυπωση οτι ειναι πουπουλενια) αλλα τα πλενουν κανονικα..12 ευρω δινω αν δεν κανω λαθος..
samis
Δραστήριο μέλος

εγω σημερα βρηκα κατω απ το καναπε ενα κομματακι σαν φετα πατημενο απ τα κακακια της

kounelaki
Περιβόητο μέλος
βλεπω μια χαρα ξερετε τις τιμες του καθαρηστηριου
εγω σημερα βρηκα κατω απ το καναπε ενα κομματακι σαν φετα πατημενο απ τα κακακια της![]()

Μαλλον θα κολλησε στο ποδι τζι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
βλεπω μια χαρα ξερετε τις τιμες του καθαρηστηριου
εγω σημερα βρηκα κατω απ το καναπε ενα κομματακι σαν φετα πατημενο απ τα κακακια της![]()

καμια φορα κολλανε πανω τους, ειδικα αν ειναι μακρυτριχες και τα μεταφερουν..

samis
Δραστήριο μέλος
σα δε νρεπεται....

παντως χτυπηστε ξυλο κλεινω σχεδον βδομαδα και χωρις να κανει κακα της εκτος αμολεκανης.....
Hlianna
Διάσημο μέλος
Σήμερα δημιουργήσαμε στο πάπλωμα του κρεβατιού..![]()
καλως ορισες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool