Κατουρομπελάδες...

βρε συ...τιποτα δεν ειναι 4 μερες...θα εχεις καθαρη αμμο..ολοκληρη σακουλα με ξηρη τροφη..και παρε μια ποτιστρα,που να χωραει μπολικο νερο...φαντασου οτι εγω εχω ποτιστρα για σκυλους!!!:lol::lol:...και τι πειραζει αν γεμισει η αμμος??? φαντασου οτι εμενα ειναι δυο...σε μια λεκανη!!...ακου με που σου λεω...μιλαει η πειρα!!!!!!!:lol::lol::P...ειναι πολυ καλυτερα για τη γατα σου να μεινει στο περιβαλλον της...απλα,απομακρυνε καποια αντικειμενα ευθραυστα...βγαλε μπριζες απο το σπιτι εκτος ψυγειου...και ολα θα ειναι ενταξει...8 μερες σου λεω οτι τα αφηνω!!!!!!

αν αφησω τοσο τον ναρουτο, θα πεθανει απο ασυτια και θα λερωσει ολο το σπιτι :lol: Ακομα και αν τον αφησω, θα χρειαστω 8 αμμολεκανες για 2 μερες... να εχει απο μια καθαρη για καθε φορα που παει στην αμμο :lol::lol::lol::lol: Αλλιως θα την πληρωσει το κρεββατι του αδερφου μου :lol:

Αν η γατα κατουραει σε διαφορα μερη μπορειτε να αγορασετε εναν black light φακο και να εντοπισετε τα σημεια που εχει κατουρησει στο σκοταδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ ξαναχτυπησε ε???:/::/::/: κριμα μωρε...και νομιζα οτι τι ειχε κοψει!:rolleyes::rolleyes: καλα να περασετε στο εξοχικο!:happy::happy: κι εγω στη θεση σου θα την επαιρνα μαζι μου..οχι οτι θα παθει κατι σπιτι..αλλα λογω κατουρηματος..νομιζω οτι ετσι και την αφησεις πισω θα λυποθυμισεις μολις μπεις σπιτι!:rolleyes::lol::lol::lol::lol:
εμ κοβεται το sex ??? :P ε το κατουρημα θελω να πω :P
ετσι νομισα και εγω.... τουλαχιστον το εχει ελατοσει.

που μπωρο να βρω black light ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που μπωρο να βρω black light ??

λογικα σε μαγαζια που πουλανε εργαλεια, λαμπες κτλ; Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις λαμπα UV στο σπιτι σου και να δεις που εχει λερωσει :hmm:

που μπωρο να βρω black light ??[/quote]

τι εννοεις με αυτο????????:blink::blink:

που μπωρο να βρω black light ??[/quote]

τι εννοεις με αυτο????????:blink::blink:

φακος με λαμπα UV ειναι που εντοπιζει τα ουρα στο σκοταδι :P

φακος με λαμπα UV ειναι που εντοπιζει τα ουρα στο σκοταδι :P

...............και τωρα θα μιλησει η σπαστικια:lol::lol::lol:....ναι...αλλα αυτο δεν εκπεμπει ακτινοβολια??? γιατι να ακτινοβοληστε εσεις και το γατι σας???:hmm:

...............και τωρα θα μιλησει η σπαστικια:lol::lol::lol:....ναι...αλλα αυτο δεν εκπεμπει ακτινοβολια??? γιατι να ακτινοβοληστε εσεις και το γατι σας???:hmm:

:lol::lol::lol::lol:

το πατωμα, ο καναπες και τα κρεββατια θα ακτινοβοληθουν :lol: Στην χειροτερη κλεινεις την γατα σε αλλο δωματιο, απλωνεις αντιλιακη κρεμα πανω σου και αρχιζεις το ψαξιμο με την λαμπα UV :lol:

:lol::lol::lol::lol:

το πατωμα, ο καναπες και τα κρεββατια θα ακτινοβοληθουν :lol: Στην χειροτερη κλεινεις την γατα σε αλλο δωματιο, απλωνεις αντιλιακη κρεμα πανω σου και αρχιζεις το ψαξιμο με την λαμπα UV :lol:

ναι...αλλα η γατα...τι φταιει??? εσυ..θα το εκανες στον Ναρουτο σου.?..απαντα μαρη με ειλικρινια...:lol::lol::lol::P

καλε το black light ειναι τελείως ακίνδυνο, είναι το φως που εχουν στα club και κανει τα λευκά ρουχα να φωσφορίζουν.

Αυτό για τον εντοπισμό των ούρων το διαβασα και σε ενα ξενο φορουμ.

βασικα το googleαρα και λεει οτι εχει μικρη ισχυ ακτινοβολιας αλλα ειναι ακινδυνο

καλε το black light ειναι τελείως ακίνδυνο, είναι το φως που εχουν στα club και κανει τα λευκά ρουχα να φωσφορίζουν.

Αυτό για τον εντοπισμό των ούρων το διαβασα και σε ενα ξενο φορουμ.

για το...εντελως ακινδυνο...να εχεις παντα αμφιβολιες αν δεν το εχεις ψαξει πολυ καλα...:):)ξερεις ποσα "ακινδυνα" κυκλοφορουνε μεχρι και σημερα??? ενα θα σου πω...το τεχνιτο μαυρισμα...ενω ολοι οι επιστημονες λενε οτι ειναι επικυνδυνο...ακομα υπαρχει...γιατι αραγε???

ναι...αλλα η γατα...τι φταιει??? εσυ..θα το εκανες στον Ναρουτο σου.?..απαντα μαρη με ειλικρινια...:lol::lol::lol::P

:lol::lol::lol:

γιατι να το κανω πανω στον ναρουτο, δεν ειναι κατουρημενος σημερα :lol: Χθες ηταν :lol::lol::lol::lol: Εχω παντως τετοιο φακο γιατι μωρο κατουρουσε οπου εβρισκε και οταν λειπαμε απο το σπιτι δεν ξεραμε που τα εκανε. Ειναι χρησιμο γιατι βρισκεις που κατουρησε και πας και τα καθαριζεις για να μη ξαναπαει εκει.

:lol::lol::lol:

γιατι να το κανω πανω στον ναρουτο, δεν ειναι κατουρημενος σημερα :lol: Χθες ηταν :lol::lol::lol::lol: Εχω παντως τετοιο φακο γιατι μωρο κατουρουσε οπου εβρισκε και οταν λειπαμε απο το σπιτι δεν ξεραμε που τα εκανε. Ειναι χρησιμο γιατι βρισκεις που κατουρησε και πας και τα καθαριζεις για να μη ξαναπαει εκει.

ασχετο....αλλα για το σολαριουμ...τι γνωμη εχεις???:hmm::hmm::hmm:...

εγω πρωσοπικα ποτε δεν ημουν φαν του ηλιου η του μαυρισματος,τοσο ο ηλιος οσο και το σολαριουμ ειναι το ιδιο βλαβερες για το δερμα

εγω πρωσοπικα ποτε δεν ημουν φαν του ηλιου η του μαυρισματος,τοσο ο ηλιος οσο και το σολαριουμ ειναι το ιδιο βλαβερες για το δερμα

ακριβως!!!!!! να μια φορα που σε πιανω διαβασμενο!!!!!:lol::lol::lol::P...αυτο λενε και οι επιστημονες...ακριβως αυτο!!!!!

γιατι που ημουν αδιαβαστος :P:P:lol::lol::lol:

ασχετο....αλλα για το σολαριουμ...τι γνωμη εχεις???:hmm::hmm::hmm:...

καρκινογονο ειναι. Προκαλει καρκινο του δερματος. Ειναι στην λιστα με τα πραγματα που προκαλουν καρκινο. Επισης εδω εχουν βαλει οριο ηλικιας και δεν επιτρεπεται να κανεις σολαριουμ αν εισαι απο 19 και κατω νομιζω:hmm: Χειροτερο και απο την εκθεση στον ηλιο ειναι. Εκτος απο τον καρκινο προκαλει και προωρη γηρανση. To μοναδικο πλεονεκτημα που εχουν σε βορειες χωρες ειναι οτι με την εκθεση στην UV παραγει το σωμα σου βιταμινη D η οποια ειναι πολυ σημαντικη (στις βορειες χωρες υπαρχει προβλημα με ελλειψη βιταμινης D γι' αυτο και την προσθετουν στο γαλα).

Οτι σ'αυτο το θεμα θα γινομασταν csi(για σενα το λεω Ηρω:lol::P) κι οτι στο τελος θα αναλυαμε την επικινδυνοτητα του σολαριουμ δεν το περιμενα!!!:rolleyes::lol::lol::lol:

γιατι που ημουν αδιαβαστος :P:P:lol::lol::lol:

ωραια ερωτηση....ουτε τη γατοφορο δεν ηξερες!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P:P

το ηξερα.... καλαθι γατας:cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back