Κατουρομπελάδες...

το ηξερα.... καλαθι γατας:cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλιως το ειχες πει!!!!!!!!!:lol::lol::lol:...γμτ...θα παω στο θεμα σου να δω πως μου το ειχες ζητησει!!!!!....αλλα βαριεμαι τωρα...:lol::lol::lol:...μην νομισεις ομως οτι θα γλυτωσεις...θα σου το βρω αυριο!!!!!:lol::lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια χαρα εκανε και τα κακα της διπλα απο κει που τρωει..... η αμολεκανη ολοκαθαρη ηταν....

αα χρονια σας πολλα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια χαρα εκανε και τα κακα της διπλα απο κει που τρωει..... η αμολεκανη ολοκαθαρη ηταν....

αα χρονια σας πολλα:)

χρονια πολλα και σε εσενα Γιωργο....σου ευχομαι οτι καλυτερο,το ιδιο και για την καραμελα σου...:D:D...και μια καινουργια χρονια...χωρις κατουρομπελαδες..:lol::lol:
ΥΓ....βρε τερας....κανε και μια βολτα στο θεμα της να βαλεις καμμια φωτο...θελουμε να δουμε καραμελα!!!!!!!!:D:D

Βρε κορίτσια με κάνατε και πέθανα στα γέλια...:lol::lol:
Να γυρίζεις με το φακό σαν τον ντετέκτιβ Πουαρό για να εντοπίζεις τα κατουρημένα σημεία ....τα δικά μου φαίνονται, κατουράει τα μάρμαρα..τα έχει κάνει πουά από τις πιτσιλιές....:lol::lol::lol:

Καλησπέρα....
Ρε παιδιά ωραίο το θέμα σας αλλά εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα .Ο γείτονας μου έχει καμιά 30αρια γατούλες που κάνουν τα πάντα Π Α Ν Τ Ο Υ .....Έχουν κάνει τον κήπο μου μια τεράστια αμμολεκάνη...Αφού πήγα και αγόρασα 2-3 αμμολεκάνες σπιτάκια και τα έβαλα στον κήπο , αλλά τίποτα αυτές πάνε και κοιμούνται μέσα,,,,,,μόνο η δικιά μου λερώνει εκεί....Θα τις τσουρομαδήσω....χαχαχα!

Καλησπέρα....
Ρε παιδιά ωραίο το θέμα σας αλλά εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα .Ο γείτονας μου έχει καμιά 30αρια γατούλες που κάνουν τα πάντα Π Α Ν Τ Ο Υ .....Έχουν κάνει τον κήπο μου μια τεράστια αμμολεκάνη...Αφού πήγα και αγόρασα 2-3 αμμολεκάνες σπιτάκια και τα έβαλα στον κήπο , αλλά τίποτα αυτές πάνε και κοιμούνται μέσα,,,,,,μόνο η δικιά μου λερώνει εκεί....Θα τις τσουρομαδήσω....χαχαχα!

καλο θα ηταν...να μην τις τσουρομαδισεις...χα,χα...θα σου αρεσε να τσουρομαδησει καποιος την δικια σου...χα,χα...;..και να ξερεις οτι ποτε δεν φταιει το ζωο,αλλα μονο ο ιδιοκτητης...οποτε...βρεστα με αυτον...:)

ολα τα ζωακια εχουν ψυχη....και τα ιδια δικαιωματα...οχι μονο τα δικα μας..:)

καλο θα ηταν...να μην τις τσουρομαδισεις...χα,χα...θα σου αρεσε να τσουρομαδησει καποιος την δικια σου...χα,χα...;..και να ξερεις οτι ποτε δεν φταιει το ζωο,αλλα μονο ο ιδιοκτητης...οποτε...βρεστα με αυτον...:)

ολα τα ζωακια εχουν ψυχη....και τα ιδια δικαιωματα...οχι μονο τα δικα μας..:)

πουπουλινα προφανως η κοπελα μια πλακα εκανε..δεν χρειαζεται να την παιρνεις απο τα μουτρα..αν δεν την ενδιεφερε και ηθελε να τις τσουρομαδησει δεν θα ενδιαφεροταν να παρει αμμολεκανες θα εκανε αλλα πραγματα...;)

αν ειναι ηρεμες μπορεις να τις πιασεις και να τους τριψεις τα ποδια στην αμμολεκανη..σε καποια φαση λογικα θα το πιασουν το νοημα:P

πουπουλινα προφανως η κοπελα μια πλακα εκανε..δεν χρειαζεται να την παιρνεις απο τα μουτρα..αν δεν την ενδιεφερε και ηθελε να τις τσουρομαδησει δεν θα ενδιαφεροταν να παρει αμμολεκανες θα εκανε αλλα πραγματα...;)

αν ειναι ηρεμες μπορεις να τις πιασεις και να τους τριψεις τα ποδια στην αμμολεκανη..σε καποια φαση λογικα θα το πιασουν το νοημα:P

μα και εγω...πλακα εκανα...απαντησα με τον ιδιο τροπο που απαντησε και η κοπελα...:)
ΥΓ....τις αμμολεκανες προφανως τις πηρε για να μην λερωνουν τον κηπο της...οι γατες δεν εχουν κανενα οφελος απο αυτο...μια χαρα τα κανουν και στο χωμα...:)

μα και εγω...πλακα εκανα...απαντησα με τον ιδιο τροπο που απαντησε και η κοπελα...:)
ΥΓ....τις αμμολεκανες προφανως τις πηρε για να μην λερωνουν τον κηπο της...οι γατες δεν εχουν κανενα οφελος απο αυτο...μια χαρα τα κανουν και στο χωμα...:)

δεν ειπα οτι οι γατες εχουν οφελος..εννοειται οτι η κοπελα τις πηρε για τον κηπο της..αλλα αν ηθελε να μην λερωνουν τον κηπο της και δεν εμπαινε στον κοπο να παρει αμμολεκανες θα εκανε αλλα ευκολοτερα πραγματα..;)

δεν ειπα οτι οι γατες εχουν οφελος..εννοειται οτι η κοπελα τις πηρε για τον κηπο της..αλλα αν ηθελε να μην λερωνουν τον κηπο της και δεν εμπαινε στον κοπο να παρει αμμολεκανες θα εκανε αλλα ευκολοτερα πραγματα..;)

θα συμφωνήσω και εγώ με την προλαλήσασα!!!
Απλά είναι κάποιες στιγμές που αγανακτείς όταν βλέπεις ότι τίποτα δεν πιάνει και ο ιδιοκτήτης αδιαφορεί:mad::mad::mad:
Πιστεύω ότι όντως η κοπέλα αστειευόταν!!! Αν ήθελε να κάνει κακό στις γάτες θα το είχε κάνει ήδη και δεν θα έψαχνε τρόπο να λύσει το θέμα

ΣΟΣ

Τις τελευταίες 5 μέρες έχω πρόβλημα με ψεκασμό σε τοίχο και παράθυρο. κάποια από τις δύο το κάνει ή η σπιτίσια ή η αδέσποτη που αυτοκουβαλήθηκε τους τελευταίους 6 μήνες. Μεταξύ τους δε τα πάνε καλά, πέφτει σφαλιάρα συνεχώς. Μέχρι να δοκιμάσω αυτό to Feliway για να καλμάρουνε έχετε να προτείνετε κάτι σε καθαριστικό για τοίχο που όσο νά'ναι απορροφάει τις μυρωδιές?
Εχω ήδη δοκιμάσει Χλωρίνη (καλά μη βαράτε τώρα το διάβασα ότι δε κάνει), Ξύδι και σαπούνι, Dettol και σαπούνι και Weldite Disk brake cleaner (ασχετο για δισκοφρενα :lol:). 5η μέρα σήμερα και πάλι είδα ψεκασμα :mad: :( μόνο στο σημείο του τοίχου, γυαλί και κάσα αλουμινίου είναι οκ.

δοκιμασε το feliway σε σπρει και ψεκασε συμφωνα με τις οδηγιες χρησης...εμενα κανει δουλεια και το ψεκαστικο - απωθητικο ουρησης που θα βρεις σε pet shop...απλα μυριζει λιγο περιεργα...καθαριζω με topine το σημειο:)

κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ θα δοκιμάσω από αύριο και αν δε πετύχει με βλέπω με κλειστό ...πατζούρι για πάντα :rolleyes:

Συνημμένα

• topine.jpg
    topine.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 36
αυτο ειναι για τον καθαρισμο της περιοχης...οπως και το topine που μοσχοβολαει:)
πηγαινε και σε ενα pet shop και παρε το σπρει απωθητικο ουρησης κατοικιδιων...βοηθα:)

μπας και η γατα σου ειναι αστειρωτη; οι αστειρωτες συνηθως κατουρανε...:)

Η δικιά μου οχι, στειρωμένη είναι 18 μηνών και δε κατούρησε ποτέ εκτός αμμολεκάνης. Η άλλη δε ξέρω και δε νομίζω να με αφήσει να μάθω. Στους 2 μήνες με άφησε να την ακουμπήσω και στους 6 να τη πάρω αγκαλιά αλλά μέχρι εκεί, καμία ελπίδα για μεταφορά σε γιατρό. Απλά έχει πάρει θάρρος και μπαίνει σαν κλέφτρα στο σπίτι και στρεσάρεται η άλλη. Βόλτες στην εξωτερική πλευρά του παραθύρου κόβουν και οι 2 καθώς και κανα 2 αρσενικά γιατί είχα αφήσει κάποτε πιατάκι με ξηρή τροφή. Το πρόβλημα τωρα είναι η ανυπόφορη βρώμα που έχει ποτίσει τον τοίχο. Πάω να ρίξω πάλι λίγο΄ξύδι :mad:

Η δικιά μου οχι, στειρωμένη είναι 18 μηνών και δε κατούρησε ποτέ εκτός αμμολεκάνης. Η άλλη δε ξέρω και δε νομίζω να με αφήσει να μάθω. Στους 2 μήνες με άφησε να την ακουμπήσω και στους 6 να τη πάρω αγκαλιά αλλά μέχρι εκεί, καμία ελπίδα για μεταφορά σε γιατρό. Απλά έχει πάρει θάρρος και μπαίνει σαν κλέφτρα στο σπίτι και στρεσάρεται η άλλη. Βόλτες στην εξωτερική πλευρά του παραθύρου κόβουν και οι 2 καθώς και κανα 2 αρσενικά γιατί είχα αφήσει κάποτε πιατάκι με ξηρή τροφή. Το πρόβλημα τωρα είναι η ανυπόφορη βρώμα που έχει ποτίσει τον τοίχο. Πάω να ρίξω πάλι λίγο΄ξύδι :mad:

ναι...σε καταλαβαινω γιατι και εμενα τα εξωτερικα μου γατια...παρολο που εχουν γεννηθει εδω,και τα ταιζω ανελλιπως,ειναι αδυνατον να τα πιασω...εκτος απο ενα που το θηλασα..:lol::lol:( με το μπιμπερο εννοω..:lol: ) δεν φοβασαι που ερχονται σε επαφη με τη δικια σου ,μην την κολλησουν καμμια ασθενεια;;εγω θα το ειχα πολυ αγχος..για αυτο και δεν αφηνω τα μεσα να ερθουν σε καμμια επαφη με τα εξω..:(

Η μυρωδιά σχεδόν εξαφανίστηκε και υπερισχύει η έντονη οσμή του απωθητικού μπλέ τζέλ. Για να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες...

Συνημμένα

• Εικόνα0652.jpg
    Εικόνα0652.jpg
    200,7 KB · Εμφανίσεις: 42
Πάντως ένα έχω να πω , οι γατόφιλοι έχουν γίνει έξπερτ στην επιλογή ,χρήση και διαλογή καλών απορυπαντικών.
Χα χα:lol::lol::lol: που να το ξέραμε:blink: :blink::blink:
Ότι και να μας ρωτήσουν ήδη το έχουμε δοκιμάσει.
Μήπως πρέπει να φτιαξουμε και συμβουλευτική σελίδα σχετικά με τα καλύτερα καθαριστικά σπιτιου?:lol::lol::lol::lol::lol:

Βλέπω η ομάδα έχει πάρει doctora είδη καθαρισμού και απολύμανσης:lol::lol::lol::lol::lol:
Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω, αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ..........
Είπαμε είμαι από τις τυχερές:redface::redface::redface:
Το παιδί μου είναι κύριος..........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back