brigite
Διάσημο μέλος
Οταν ηταν μικρουλης ο Ρικυ,μιλαμε για 1 μηνος,μου τα εκανε στο μπανιο ,εκει τον ειχα στην αρχη,εξω απο την αμμο του.Πριν ακομα στεγνωσουν τα τσισα επαιρνα αμμο την εβαζα και τα απορροφουσε,την εριχνα μετα μεσα στην αμμολεκανη και τον εβαζα μεσα να την μυριζει.Τον ειχα πετυχει και μερικες φορες την ωρα που πηγαινε να τα κανει και τον εβαζα κατ ευθειαν στην αμμο.Ετσι σιγα σιγα το σταματησε το εξω και τωρα πηγαινει τρεχοντας στην αμμο του.Να ρωτησω κι εγω κατι....ο duke(ο μικρος) συνεχιζει να τα κανει στο κρεβατι.....εκει που κοιμαται στο κρεβατι σηκωνεται κανει τσισακια και τσουπ φευγει.....σημερα μαλιστα επειδη δεν τον πηρε η μητερα μου χαμπαρει εκανε 2 φορες....οχι σταγονες κανονικα τσισακια.....κακα κανει κανονικα στην αμμο κ τα σκεπαζει κιολας....τα πλενουμε συνεχεια τα σεντονια κλπ κ αυτος ξαναπαει....τι να κανουμε
![]()

Προφανως η μυρουδια δεν φευγει,για τη μυτη της γατας δηλ.παραμενει και γι αυτο τα κανει εκει.Ισως χρειαστει να του αλλαξεις σεντονακι η μαξιλαρι .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Γερμανικό νούμερο είναι αυτό όχι ύπνος...λοιπον...χτες το βραδυ πηρα αρχικα τον μπουκακο κρεββατοκαμαρα και εκλεισα εκτος την πουπυ....εμενα δε,να μην με πιανει ο υπνος καθολου...κατα τις 4 ξυπναει ο μπουκακος και ηθελε να βγει εξω,...σηκωνομαι ,τον βγαζω και ελεγχω...τιποτα..κανενα κατουρο...μετα βαζω την πουπυ μεσα γιατι ειχε ξεροσταλιασει η κακομοιρα μοναχη της,και αφηνω εξω τον μπουκακο...η πουπυ κλασσικα βολοδερνε πανω απο το κεφαλι μου...οποτε εγω ειμαι αυπνη....το αποτελεσμα ειναι οτι σημερα δεν εχουμε κατουρα προς το παρων....θα δειξει...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ τι μου θυμιζεις..εχεις καταλαβει ποτε το κανει?? εννοω οταν ειναι μονος του?οταν νευριαζει? ποτε?
αρκετες φορες οπως και σημερα οταν ειναι η μητερα μμου μεσα και κοιμουνται(την προηγουμενη φορα τα εκανε διπλα απο το ποδι της και ξυπνησε απο κατι υγρο
).....σημερα η μητερα μου παλι κοιμοταν και κοιμοταν κι αυτος με τη χιονατη.....οταν ειναι μονος του δεν το κανει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσπαθωντας να τους μάθω να πηγάινουν στον κήπο για τουαλέτα τους έβαλα στο μπάνιο μικρότερη λεκανίτσα με πιο λίγη άμμο.
Χτες το βράδυ κουρασμένη, από όλη την εβδομάδα, δεν άλλαξα την άμμο τους το πρωί όταν σηκώθηκα έμεινα με το στόμα ανοικτό. Δεν θελησαν να πατήσουν μέσα στην άμμο και είχαν δεξια και αριστερά κάνει κ%#κια.

Τι να κάνουν τα καημένα λες και μου είχαν γράψει...
"Η Α-Μ-ΜΟ-Σ Μ-Α-Σ Θ-Ε-Λ-Ε-Ι
Α-Λ-ΛΑ-Γ-ΜΑ!!!!"
Με έπιασαν κάτι γέλια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμένα πάλι έχουν πολύ πλάκα τα δικά μου.
Προσπαθωντας να τους μάθω να πηγάινουν στον κήπο για τουαλέτα τους έβαλα στο μπάνιο μικρότερη λεκανίτσα με πιο λίγη άμμο.
Χτες το βράδυ κουρασμένη, από όλη την εβδομάδα, δεν άλλαξα την άμμο τους το πρωί όταν σηκώθηκα έμεινα με το στόμα ανοικτό. Δεν θελησαν να πατήσουν μέσα στην άμμο και είχαν δεξια και αριστερά κάνει κ%#κια.
Τι να κάνουν τα καημένα λες και μου είχαν γράψει...
"Η Α-Μ-ΜΟ-Σ Μ-Α-Σ Θ-Ε-Λ-Ε-Ι
Α-Λ-ΛΑ-Γ-ΜΑ!!!!"
Με έπιασαν κάτι γέλια![]()

....το εχω παθει και εγω αυτο ,παλιοτερα...που χρησιμοποιουσα μια ηλιθια αμμο,που την μια μερα εδειχνε οτι αντεχει...και την αλλη καραβρωμαγε ο τοπος....κανα δυο φορες λοιπον την πατησα...ηθελε αλλαγμα ολη...και δεν το εκανα...οποτε την επομενη μερα βλεπω την φλοκατη του σαλονιου,να ειναι διπλωμενη στη γωνια..
...ειχε κανει ο μπουκακος τα κακακια του...και τα ειχε σκεπασει κιολας με την γωνια του χαλιου!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
....το εχω παθει και εγω αυτο ,παλιοτερα...που χρησιμοποιουσα μια ηλιθια αμμο,που την μια μερα εδειχνε οτι αντεχει...και την αλλη καραβρωμαγε ο τοπος....κανα δυο φορες λοιπον την πατησα...ηθελε αλλαγμα ολη...και δεν το εκανα...οποτε την επομενη μερα βλεπω την φλοκατη του σαλονιου,να ειναι διπλωμενη στη γωνια..
...ειχε κανει ο μπουκακος τα κακακια του...και τα ειχε σκεπασει κιολας με την γωνια του χαλιου!!!
![]()

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
![]()
έχει τρόπους το αγόρι....

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
...ειχε κανει ο μπουκακος τα κακακια του...και τα ειχε σκεπασει κιολας με την γωνια του χαλιου!!!![]()

τα είχε κάνει τυροπιτάκι!Εμένα παλιά η γάτα μου που είχα είχε ένα χαρακτήρα άπαιχτο λες και ήταν εκπαιδευμένη.
Επειδή έχω μεγάλο κήπο ποτέ δεν είχα άμμο μέσα. Μια φορά που την είχα αφήσει μέσα και η καημένη δεν κρατιόταν πήγε και λέρωσε . Οταν γύρισα με το που ανοίγω την πόρτα βλέπω μία γάτα σφαίρα να βγαίνει προς τον κήπο.Έκπληκτη έψαξα να δώ γιατί το έκανε αυτό και όταν ανακάλυψα ότι είχε λερώσει ακριβώς δίπλα στην λεκάνη με έπιασαν κάτι γέλια και σκέφτηκα ότι τώρα πρέπει να την μάθω να τραβαει και το καζανάκι.
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τα είχε κάνει τυροπιτάκι!
Εμένα παλιά η γάτα μου που είχα είχε ένα χαρακτήρα άπαιχτο λες και ήταν εκπαιδευμένη.
Επειδή έχω μεγάλο κήπο ποτέ δεν είχα άμμο μέσα. Μια φορά που την είχα αφήσει μέσα και η καημένη δεν κρατιόταν πήγε και λέρωσε . Οταν γύρισα με το που ανοίγω την πόρτα βλέπω μία γάτα σφαίρα να βγαίνει προς τον κήπο.Έκπληκτη έψαξα να δώ γιατί το έκανε αυτό και όταν ανακάλυψα ότι είχε λερώσει ακριβώς δίπλα στην λεκάνη με έπιασαν κάτι γέλια και σκέφτηκα ότι τώρα πρέπει να την μάθω να τραβαει και το καζανάκι.!!

.........ετσι ειναι και ο μπουκακος μου...κυριος με την τουαλετα...για αυτο και ανησυχησα τοσο με τα κατουρα που εβρισκα...τελικα ειναι η πουπυ...που ειναι λιγο γουρουνα...
....απο την αρχη μου ειχε δωδει καποια δειγματα..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δικός μου χωρίς να του έχει δείξει κανείς τον έχω πιάσει να κατουράει στην λεκάνη κανονικά σαν κύριος και να το απολαμβάνει....κρίμα που δεν πρόλαβα να τον πάρω σε βίντεο...[/quote
Έλα ρε σύ ?!! πως το κατάφερες αυτό? Εγώ 3 μήνες τώρα προσπαθώ νατο πετύχω και κάποια στιγμή έντρομητο εγκατέλειψα γιατί αρχίσαν να μου λερώνουν στο σαλόνι
![]()
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν έκανα τίποτα....μόνος του πήγε..Ο δικός μου χωρίς να του έχει δείξει κανείς τον έχω πιάσει να κατουράει στην λεκάνη κανονικά σαν κύριος και να το απολαμβάνει....κρίμα που δεν πρόλαβα να τον πάρω σε βίντεο...[/quote
Έλα ρε σύ ?!! πως το κατάφερες αυτό? Εγώ 3 μήνες τώρα προσπαθώ νατο πετύχω και κάποια στιγμή έντρομητο εγκατέλειψα γιατί αρχίσαν να μου λερώνουν στο σαλόνι
![]()
από τότε κλείνω τα καπάκια γιτί ο άντρας μου γκρίνιαζε και ρωτούσε ποιός πήγε στην τουαλέτα και δεν τράβηξε καζανάκι...
και όλοι κοιτάζαμε απορημένοι ο ένας τον άλλο,αλλά εγώ κάτι ψυλλιάστηκα μέχρι που τον έπιασα επ'αυτοφόρω...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν έκανα τίποτα....μόνος του πήγε..από τότε κλείνω τα καπάκια γιτί ο άντρας μου γκρίνιαζε και ρωτούσε ποιός πήγε στην τουαλέτα και δεν τράβηξε καζανάκι...
και όλοι κοιτάζαμε απορημένοι ο ένας τον άλλο,αλλά εγώ κάτι ψυλλιάστηκα μέχρι που τον έπιασα επ'αυτοφόρω...
![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Είναι στειρωμένος και ποτέ δεν είχαμε παρόμοια προβλήματα,πάει κανονικά στην τουαλέτα του.Επίσης δεν του άλλαξα άμμο την ίδια μάρκα,την EverClean παίρνω και πάντα τη χρησιμοποιούσε χωρίς πρόβλημα.Έχω απελπιστεί,δεν ξέρω τι να κάνω,κάθε μέρα γυρίζω από τη σχολή και βρίσκω το κρεβάτι μου κατουρημένο.Είναι και χειμώνας και είναι δύσκολο όπως καταλαβαίνετε να πλένω κουβέρτες και παπλώματα κάθε μέρα...αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Μήπως έχετε πάθει κάτι παρόμοιο;Προς το παρόν η μόνη λύση που έχω βρει είναι να μην τον αφήνω να μπαίνει καθόλου στην κρεβατοκάμαρα αλλά προσπαθώ να εντοπίσω την πηγή του προβλήματος για να το λύσω γιατί για να το κάνει κάτι θα τρέχει,δεν είναι τρελός
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και νομίζω βρίσκομαι στο κατάλληλο θέμα.Ο μικρός, ο Φοίβος μου τον τελευταίο μήνα για κάποιο ανεξήγητο λόγο πάει και κάνει την ανάγκη του πάνω στο κρεβάτι μου...Είναι στειρωμένος και ποτέ δεν είχαμε παρόμοια προβλήματα,πάει κανονικά στην τουαλέτα του.Επίσης δεν του άλλαξα άμμο την ίδια μάρκα,την EverClean παίρνω και πάντα τη χρησιμοποιούσε χωρίς πρόβλημα.Έχω απελπιστεί,δεν ξέρω τι να κάνω,κάθε μέρα γυρίζω από τη σχολή και βρίσκω το κρεβάτι μου κατουρημένο.Είναι και χειμώνας και είναι δύσκολο όπως καταλαβαίνετε να πλένω κουβέρτες και παπλώματα κάθε μέρα...αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Μήπως έχετε πάθει κάτι παρόμοιο;Προς το παρόν η μόνη λύση που έχω βρει είναι να μην τον αφήνω να μπαίνει καθόλου στην κρεβατοκάμαρα αλλά προσπαθώ να εντοπίσω την πηγή του προβλήματος για να το λύσω γιατί για να το κάνει κάτι θα τρέχει,δεν είναι τρελός
![]()
δεν φανταζεσε ποσο σε νιωθω..

εχω πλυνει απειρες φορες το στρωμα μου το παπλωμα μου και τα μαξιλαρια μου..

μηπως τον ενοχλει κατι? μηπως νιωθει μονος?? εξετασεις αιματος εχεις κανει προσφατα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποιος έχει γάτα δεν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή στο παρελθόν σίγουρα του κατούρησαν το πάπλωμα. Και εμένα που έχει συμβεί περιοδικά στο παρελθόν και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί το έκαναν.
Γάτες!!!!!!
μυστήρια όντα.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μόνος δεν νομίζω να νιώθει γιατί πάντα τα πρωινά έλειπα αλλά την υπόλοιπη μέρα είμαστε μαζί...εξετάσεις αίματος δεν έχει κάνει,γιατί μπορεί να είναι κάτι παθολογικό;δεν φανταζεσε ποσο σε νιωθω..εχω πλυνει απειρες φορες το στρωμα μου το παπλωμα μου και τα μαξιλαρια μου..
μεχρι που σταματησε!
μηπως τον ενοχλει κατι? μηπως νιωθει μονος?? εξετασεις αιματος εχεις κανει προσφατα??
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μόνος δεν νομίζω να νιώθει γιατί πάντα τα πρωινά έλειπα αλλά την υπόλοιπη μέρα είμαστε μαζί...εξετάσεις αίματος δεν έχει κάνει,γιατί μπορεί να είναι κάτι παθολογικό;
οταν ο Λουκουμας κατουρουσε το παπλωμα η γιατρος μας ειπε να κανουμε εξετασεις αιματος..γιατι μπορει να ηταν ειτε νεφρα ειτε κατι αλλο..
samis
Δραστήριο μέλος
δεν φανταζεσε ποσο σε νιωθω..εχω πλυνει απειρες φορες το στρωμα μου το παπλωμα μου και τα μαξιλαρια μου..
μεχρι που σταματησε!
σιμονη σταματησε να τα κανει???? ετσι ξαφνικα???? μπραβο ρε

και εμενα εχει να κατουρισει απο την προτοχρονια, εχτες βασικα εξινε την πορτα πολυ ςρα για να κανει κακα. Σηκοθηκα και αρχισα να την κοιταζω χωρις να της φωναξω, με το που με ειδε με κοιταξε για λιγο και πηγε και τα εκαν στην αμολεκανη. Το σαββατο που ελοιπα σχεδον ολην την μερα απ το σπιτι τα εκανε διπλα απ την εξοπορτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool