Κατουρομπελάδες...

Παντως κι εμεις δεν ειχαμε καμια αλλαγη,εχω κανει στοκ απο καθαριστικα για να μην ξεμεινω.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από όσα διάβασα παραπάνω ο δικός μου ψεκάζει...από στρες..χτες έτοιμος ήταν να κατουρήσει την πόρτα της κουζίνας...τελευταία στιγμή τον πρόλαβα...;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από όσα διάβασα παραπάνω ο δικός μου ψεκάζει...από στρες..χτες έτοιμος ήταν να κατουρήσει την πόρτα της κουζίνας...τελευταία στιγμή τον πρόλαβα...;);)
Αληθεύει ότι όταν είναι στειρωμένα το ψέκασμά τους δεν μυρίζει ?

αχ τι νσ την κσνω την δικια μου δεν μπωρο να της κρατησω κακια, μολις την σφυριξα ηρθε πηδηξε και καθισε πανω στα ποδια μου ενω γραφω στο pc τωρα:)
αχ μωλέ τι γλυκό!!!:redface::redface::redface::redface:

και μένα κοιμάται σαν αγγελούδι δίπλα μου,πως να τους κρατήσεις κακία...:happy:δείχνουν τόσο αθώα όταν κοιμούνται...
Ναι , όταν κοιμούνται:confused: .
Γιατί όταν ξυπνήσουν η με καμία κουρτίνα θα παίζουν πάλι ή θα προσπαθούν να κατεβάσουν από το ράφι της κουζίνας το τάπερ με την ξηρά!!:P:P:P
Ένα έχω να πώ ότι είμαι άρρωστη και πορωμένη γιατί παρόλο που μου κάνουν αταξίες:/: δεν μπορώ να τους κρατήσω μούτρα καθόλου.:happy:

Ναι , όταν κοιμούνται:confused: .
Γιατί όταν ξυπνήσουν η με καμία κουρτίνα θα παίζουν πάλι ή θα προσπαθούν να κατεβάσουν από το ράφι της κουζίνας το τάπερ με την ξηρά!!:P:P:P
Ένα έχω να πώ ότι είμαι άρρωστη και πορωμένη γιατί παρόλο που μου κάνουν αταξίες:/: δεν μπορώ να τους κρατήσω μούτρα καθόλου.:happy:
Συμφωνώ μαζί σου.Αγγελούδια είναι τα μανάρια μου όταν κοιμούνται.Μόνο όταν είναι ξύπνια είναι διαβολάκια αλλά χαλάλι τους τα γλυκά μου.

Αληθεύει ότι όταν είναι στειρωμένα το ψέκασμά τους δεν μυρίζει ?
Ναι ..δεν μυρίζει τόσο έντονα αλλά μυρίζει πάντως...:hmm::hmm:

αυτο που έπαθα σημερα δεν πιστεύω να το εχει πάθει κανεις,
ξαφνικά ακουω των γνώριμο ήχο σκαψίματος μπροστα απο την πορτα οπου της πεταξα ενα αντικειμενο απο διπλα για να τρομάξει οπως διάβασα σε ενα ξενο βιβλιο και να παει αμολεκανι αλλα τπτ. Οποτε παω και την βλεπω να παίρνει θεση μαχης. την πιάνω την σηκώνω για να την πάω στην αμολεκανη και μόλις την σηκωνω νιωθω οτι εινε κόκαλο κ προχωρώντας έβγαιναν απ τον πισινο της κακα σε ολο το σαλόνι.
ενα θέαμα .......
μετα απο αυτο λεω παει αυτη τωρα θα σοκαρίστηκε... πουυυυ αρχισε να νιαουριζει και να τριβετε στα ποδια σαν να μην εγινε τπτ
βρομιαραααααααα
:mad::mad::mad:

ξαφνικά ακουω των γνώριμο ήχο σκαψίματος μπροστα απο την πορτα οπου της πεταξα ενα αντικειμενο απο διπλα για να τρομάξει οπως διάβασα σε ενα ξενο βιβλιο και να παει αμολεκανι αλλα τπτ. Οποτε παω και την βλεπω να παίρνει θεση μαχης. την πιάνω την σηκώνω για να την πάω στην αμολεκανη και μόλις την σηκωνω νιωθω οτι εινε κόκαλο κ προχωρώντας έβγαιναν απ τον πισινο της κακα σε ολο το σαλόνι.
ενα θέαμα .......
μετα απο αυτο λεω παει αυτη τωρα θα σοκαρίστηκε... πουυυυ αρχισε να νιαουριζει και να τριβετε στα ποδια σαν να μην εγινε τπτ
βρομιαραααααααα
Αχ βρε την καραμέλα!!!:happy::happy::happy:
Το έχω πάθει και εγώ αλλά με τσίσα....:blink::blink::rolleyes::rolleyes:

λυπάμαι που δεν μπορώ να σας βοηθήσω δίνοντας σας συμβουλές, γιατί όπως έχω ξαναπεί, εγώ είμαι περαστική στο θεματάκι!!!!!
Κουράγιο σε όλους και όλες.....
Έχω μία απορία, όταν ένας γατούλης είναι στειρωμένος, γιατί ψεκάζει;;;

η καραμέλα επέστρεψε δυναμικά.... προχθές που αργησα να σηκωθώ μετα απο ξενύχτι κατούρησε τον καναπέ, πριν απο λιγο χωρίς λόγο το κρεβατι μου :( εντομεταξη εμφανησε ξανα πρωβληαματα με το ματι της και ξανααρχισα την αγωγη

η καραμέλα επέστρεψε δυναμικά.... προχθές που αργησα να σηκωθώ μετα απο ξενύχτι κατούρησε τον καναπέ, πριν απο λιγο χωρίς λόγο το κρεβατι μου :( εντομεταξη εμφανησε ξανα πρωβληαματα με το ματι της και ξανααρχισα την αγωγη

καταρχην...γεια σου Γιωργο μου..εχουμε καιρο να τα πουμε...:).....αρε γμτ...πως και ετσι;;; μπορει ομως να ειναι και παλι παροδικο...μηπως το κοριτσι σου δηλωνει οτι...δεν πρεπει να ξενυχτας;;:whistle::whistle:.....γμτ....δεν μπορω να βαλω και τη φατσουλα που γελαει...:mad:....δεν μπαινει...

γεια σου εφη μου, ναι οντως, ειταν και το φορουμ σε ανακατασκευη.....

τι να πεις δεν μπωρο να κατω κατι πλεον, απλα υπομονη να της ξαναπερασει, ισως λογο ματιου της και που ποναει, τι να πω.......

ενα θέαμα .......
βρομιαραααααααα

Αχ βρε την καραμέλα!!!:happy::happy::happy:
Το έχω πάθει και εγώ αλλά με τσίσα....:blink::blink::rolleyes::rolleyes:

Κι εγω με τσισα το εχω παθει,απαθεστατος μιλαμε,σαν να ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμσα του κοσμου να κατουρας ενω σε κουβαλανε τρεχοντας και τσιριζοντας.:angry:

γεια σου εφη μου, ναι οντως, ειταν και το φορουμ σε ανακατασκευη.....

τι να πεις δεν μπωρο να κατω κατι πλεον, απλα υπομονη να της ξαναπερασει, ισως λογο ματιου της και που ποναει, τι να πω.......

Αχ μωρέ Γιώργο...;);)Τι τα πιάνει έτσι ξαφνικά????:hmm::hmm:Και εμένα χτες έκανε τσίσα στην μπανιέρα η Ράϊσα, χωρίς να υπάρχει λόγος....:(:(Και είχε να κάνει από τον Οκτώβριο....:(:(:(

ξεχασα να σας πω οτι προχτες την εκανα μπανιο... λετε να αγχωθηκε??? παντως το σκατο ποτε δεν δειχνει αν της ενοχλη κατι, μονο οταν παω να της κοψο τα νυχια αρχιζει να τσιριζει...

ξεχασα να σας πω οτι προχτες την εκανα μπανιο... λετε να αγχωθηκε??? παντως το σκατο ποτε δεν δειχνει αν της ενοχλη κατι, μονο οταν παω να της κοψο τα νυχια αρχιζει να τσιριζει...

τι να σου πω...αγνωστε οι βουλε της...καραμελας!!!!:confused::confused::confused:

ενα θέαμα .......
βρομιαραααααααα
καλά μιλάμε με πέθανες τώρα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά μιλάμε με πέθανες τώρα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα σε όλους. Γράφω με δυσκολία ο δεξιός δείκτης (σα δεξιός ψάλτης ακούγεται :D) μου είναι δαγκωμένος. Έκανα μπάνιο για πρωτη φορά τον Χοντρό -ενα βρετανικό κοντοτριχο 7 μηνών, αγγελούδι μέχρι σήμερα-.Χτες τον στείρωσα και έτσι ναρκωμένος κατουρήθηκε. Άρα το μπάνιο ήταν επιβεβλημένο.
Στη μπανιέρα στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Στο ξέβγαλμα δόθηκε μάχη. Από το φόβο του ο χέστης με δάγκωσε. Δεν ήξερα πόσο πονάει το δάγκωμα της γάτας. Ακόμα πονάω...Anyway.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο δωμάτιό μου . Τον βλέπω ανεβαίνει στο κρεβάτι μου, παίρνει θέση και μου το κατουράει!!!!!!
Γράφω για πρώτη φορά στο mycat αλήθεια σοκαρισμένος. Καί από το δάγκωμα και από το κατούρημα.
Μπας και φταίω που τον έλουσα;;;; Ήταν όμως κατουρημένος...

Καλημέρα σε όλους. Γράφω με δυσκολία ο δεξιός δείκτης (σα δεξιός ψάλτης ακούγεται :D) μου είναι δαγκωμένος. Έκανα μπάνιο για πρωτη φορά τον Χοντρό -ενα βρετανικό κοντοτριχο 7 μηνών, αγγελούδι μέχρι σήμερα-.Χτες τον στείρωσα και έτσι ναρκωμένος κατουρήθηκε. Άρα το μπάνιο ήταν επιβεβλημένο.
Στη μπανιέρα στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Στο ξέβγαλμα δόθηκε μάχη. Από το φόβο του ο χέστης με δάγκωσε. Δεν ήξερα πόσο πονάει το δάγκωμα της γάτας. Ακόμα πονάω...Anyway.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο δωμάτιό μου . Τον βλέπω ανεβαίνει στο κρεβάτι μου, παίρνει θέση και μου το κατουράει!!!!!!
Γράφω για πρώτη φορά στο mycat αλήθεια σοκαρισμένος. Καί από το δάγκωμα και από το κατούρημα.
Μπας και φταίω που τον έλουσα;;;; Ήταν όμως κατουρημένος...

το πρωτο κατούρημα λογικό ειναι απο την νάρκωση και μενα τα είχε κανει εκείνη την ημερα, το 2ο απο το μπάνιο που του έκανες απο αντίδραση, ετσι και μενα πριν 5 μερες μετα απο μπάνιο που της εκανα μου κατουρησε στο κρεβατι. Αν και δεν παραπονιόταν πολυ οταν την έλουσα.
Επίσης δεν ξερω αν ηταν και καλη ιδεα 1 μερα μετα απο χειρουργείο να την κανεις μπάνιο, οργανισμος της θα ειναι εξασθενισμένος και ποιο ευκολα θα μπορει να αρρωστήση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back