Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγω αν αποφασισετε κεντρο δεν εχω προβλμημα.Αν θέλετε κέντρο (πράγμα που είναι και πιο πιθανό, όπως το κόβω) υπάρχει
το Φρουτότυπο (Δ. Γούναρη),
το Εμιγκρέ, η Ζόγια, το Verdi (γωνία Αγγελάκη και Σβώλου),
το Cardhu και το Οβάλ, μπροστά στον Λευκό Πύργο,
το Vibrato (Αριστοτέλους με Βασ. Ηρακλείου)...
κι άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
Σκέφτομαιπως ίσως θα βόλευε περισσότερο προς Αριστοτέλους για όσους/όσες μένουν δυτικά.
Αντε ξεκουνιθητε τι νωθροτητα ειναι αυτη

Δηλωστε συμμετοχες και πειτε μερη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αχ άμα πάτε Φρουτότυπο να πάρετε κρέμα ομορφιάς,είναι τέλεια,μην παραλείψετε,θα με θυμηθείτε!Αν θέλετε κέντρο (πράγμα που είναι και πιο πιθανό, όπως το κόβω) υπάρχει
το Φρουτότυπο (Δ. Γούναρη),
το Εμιγκρέ, η Ζόγια, το Verdi (γωνία Αγγελάκη και Σβώλου),
το Cardhu και το Οβάλ, μπροστά στον Λευκό Πύργο,
το Vibrato (Αριστοτέλους με Βασ. Ηρακλείου)...
κι άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
Σκέφτομαιπως ίσως θα βόλευε περισσότερο προς Αριστοτέλους για όσους/όσες μένουν δυτικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μόνος δεν θα είσαι, θα έχεις την εκλεκτότερη παρέα! Φτάνει να αντέχεις τα φθονερά βλέμματα των άλλων αντρών από τα διπλανά τραπέζια!Πωπω μόνο κορίτσια :< Σαν τη μύγα μες στο γάλα! Εγώ ο καημέος τι θα κάνω μόνος!?

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Φυσικα και δεν πειραζει θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα.Γεια σας... Εμένα δε με ξέρετε, επειδή εξαφανίστηκα λίγο αφού γράφτηκα λόγω εκατό προβλημάτων... Πειράζει να έρθω?![]()
Μηπως καποια απο τα πιο παλια μελη που ειχαν ερθει σε προηγουμενες συναντησει(marmaga,desdemona,life,joulian,anima κ.α)εχετε λιγο ελευθερο χρονο για ενα γεια?Θα ηταν πολυ ωραιο να τα λεγαμε παλι απο κοντα.Να γνωρισουμε και τα καινουργια μελη απο Θεσσαλονικη που τον τελευταιο καιρο εχουν πληθαινει και δηλωνουν συμμετοχες.
Αντε να οργανωθουμε λοιπον ο καιρος πλησιαζει

Μαγισουλα η πρωτη εικονα που ειχα απο εκεινο το ραντεβου στην Καμαρα τον Ιανουαριο ειναι το χαμογελο σου.Δεν μπορω να σε διαβαζω στεναχωρημενη και πεσμενη

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγω ειμα μεσα για φρουτότυπο παντως η κα το Αzucar αλεξ. σβωλου
Εντάξη παιδιά!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Κυριακή 20. Απριλίου καφέ Φρουτότυπο (Δ.Γούναρη)
18.00 ώρα

Ελπίζω να έρθετε όλοι, νέοι και παλιοί !!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Υπαρξιακή ερώτηση: και πώς θα γνωριστούμε;;;; Θα σταθούμε ανάμεσα σε σχετικούς και άσχετους θαμώνες και θα νιαουρίζουμε;;;;;Εντάξη παιδιά!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Κυριακή 20. Απριλίου καφέ Φρουτότυπο (Δ.Γούναρη)
18.00 ώρα
Ελπίζω να έρθετε όλοι, νέοι και παλιοί !!

Αν ναι, πάει το καλό μου το όνομα στη γειτονιά...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Υπαρξιακή ερώτηση: και πώς θα γνωριστούμε;;;; Θα σταθούμε ανάμεσα σε σχετικούς και άσχετους θαμώνες και θα νιαουρίζουμε;;;;;
Αν ναι, πάει το καλό μου το όνομα στη γειτονιά...

Θα φοράμε μαύρα ρούχα, και πριν φύγουμε θα έχουμε πάρει αγκαλια τα γατούνια μας
....δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωριστούμε
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Θα φοράμε μαύρα ρούχα, και πριν φύγουμε θα έχουμε πάρει αγκαλια τα γατούνια μας....δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωριστούμε
![]()
ναι ναι θα είμαστε οι μόνοι που θα φοράμε μαυρα και θα έχουμε στα ρούχα φουλ στην τρίχα σε διάφορα χρώματα...

Οι παλιοί από την πρώτη συναντηση ας φορούν παρακαλώ τις κονκάρδες του my cat για να μας γνωρίσουν οι νεότεροι......

Niki θα κάνω ότι μπορώ να είμαι εκεί και παρότι περνάω πολύ δύσκολα αυτον τον καιρο θα φέρω και το καλυτερο χαμόγελο μου μαζί για να μην το ξεχάσεις.....

Χαίρομε που θα σας ξαναδώ.....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ωραία! Θα ψάξω να βρω καμιά μαύρη μπλούζα για να αναδεικνύεται η τρίχα της Άσπρης και θα φοράω και ασπριδερό πανωφόρι για να δείχνει και η τρίχα του Beeb...
Θα φοράμε μαύρα ρούχα, και πριν φύγουμε θα έχουμε πάρει αγκαλια τα γατούνια μας....δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωριστούμε
![]()
Κι είναι και εποχή που μαδάνε τώρα!
Μια ομορφιά! Φωνάξτε και την προξενήτρα!

jasmine
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αχ παιδιά, έχασα και τις δυο προηγούμενες συναντήσεις σας δεν θέλω να χάσω κι αυτήν. Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά!!!!!!
Ναι βρε jasmine κάνε κάτι να τα καταφέρεις να έρθεις...θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι κριμαδυστυχως αυτη την φορα δεν βλεπω να τα καταφερνω, καλα να περασετε!

:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Νάνσούλα μου κρίμα μωρέ

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τι κριμα:cry::cry:
Νίκη μου εμείς αν θέλεις να πάμε μαζί ε???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool