Καφές στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση για καφέ Κυριακή 20 Απριλίου βολεύει;;;;;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Ίσως

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Άντε παιδιά, η Κυριακή πλησιάζει...οργανωθείτε!!:up:
Νάνσούλα μου κρίμα μωρέ:(

και εσύ με την Νϊκη να βρεθούμε,,,,!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκη μου εμείς αν θέλεις να πάμε μαζί ε???:up::up::up:
Μαγισσουλα μου σε ευχαριστω αλλη μια φορα για την συμπαρασταση
Φυσικα και θελω να παμε μαζι αν θελει και η Raisa να΄ρθει μαζι μας ακομη καλυτερα.
Αυριο το μεσημερι θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαγισσουλα μου σε ευχαριστω αλλη μια φορα για την συμπαρασταση
Φυσικα και θελω να παμε μαζι αν θελει και η Raisa να΄ρθει μαζι μας ακομη καλυτερα.
Αυριο το μεσημερι θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε:)

Μα και βέβαια να βρεθούμε και να πάμε όλες μαζί....αν το κανονίσετε πέστε και μένα:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Θα φοράμε μαύρα ρούχα, και πριν φύγουμε θα έχουμε πάρει αγκαλια τα γατούνια μας:rolleyes:....δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωριστούμε:D

:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω raisa να έχεις ενημερώσει όλους τους Θεσσαλονικείς και να είμαστε πολλοι πάλι στην παρέα

Εγώ ενημερώθηκα σήμερα και θα έρθω. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να είμαι καλύτερα, έβγαλα φρονημήτη και αύριο βγάζω ράμματα, ΑΟΥΤΣ
Μόνο θυμήστε μου κάποιος που κοντά είναι το φρουτότυπο?!

Ειναι στη Ναυαρινου στην προεξοχη που ειναι διπλα στα αρχαια στην κατω μερια των αρχαιων. Ενα μικρουλι μαγαζακι

Εγώ ενημερώθηκα σήμερα και θα έρθω. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να είμαι καλύτερα, έβγαλα φρονημήτη και αύριο βγάζω ράμματα, ΑΟΥΤΣ
Σχεδόν απέναντι από εκεί που φάγαμε κρέπες την πρώτη φορά...:P

Σχεδόν απέναντι από εκεί που φάγαμε κρέπες την πρώτη φορά...:P

marmanga μου ελπίζω να σε δούμε....:up::up::up::up:

Μαράκι μου χαίρομαι που θα τα πούμε μου έλειψες...:P:up::up::up:

Συντοπίτισσες, ξαναδιαλέξτε μαγαζί...

...διότι το Φρουτότυπο είναι κλειστό και μάλλον έκλεισε γενικώς, όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα από το γειτονικό περίπτερο.
Έβαλα σχετικό μήνυμα και στο θέμα "Mycat Θεσσαλονίκης".
Με συνγατιστικούς χαιρετισμούς,
Zbeebz

Επομένως τι κάνουμε;;;;:hmm:

Να βρω το μήνυμα όπου είχα προτείνει κάτι άλλα μαγαζιά στην ίδια περιοχή και να ξαναδιαλέξετε;
Αλλιώς θα μου πείτε πως παίρνω μίζες (βλ. κουβέντα Raisa-Zbeebz περί Θέμου & Μάκη!)... :cool:

Αν θέλετε κέντρο (πράγμα που είναι και πιο πιθανό, όπως το κόβω) υπάρχει
το Φρουτότυπο (Δ. Γούναρη), :( που έκλεισε, άρα δεν παίζει.
το Εμιγκρέ, η Ζόγια, το Verdi (γωνία Αγγελάκη και Σβώλου),
το Cardhu και το Οβάλ, μπροστά στον Λευκό Πύργο,
το Vibrato (Αριστοτέλους με Βασ. Ηρακλείου)...
κι άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
Σκέφτομαι :hmm: πως ίσως θα βόλευε περισσότερο προς Αριστοτέλους για όσους/όσες μένουν δυτικά.
Α! Να το!!!
Συνγατιώτισσες και συνγατιώτες, διαλέχτε...

Να βρω το μήνυμα όπου είχα προτείνει κάτι άλλα μαγαζιά στην ίδια περιοχή και να ξαναδιαλέξετε;
Αλλιώς θα μου πείτε πως παίρνω μίζες (βλ. κουβέντα Raisa-Zbeebz περί Θέμου & Μάκη!)... :cool:

Ασ΄τα αυτά....
αφού έκανες συμφωνία με όλα τα μαγαζιά που προτείνεις!!!:P:P:lol::lol::lol:

Ασ΄τα αυτά....
αφού έκανες συμφωνία με όλα τα μαγαζιά που προτείνεις!!!:P:P:lol::lol::lol:
Ε, ναι, το παραδέχομαι, είμαι ο κομιστής!!! :redface:
Εντ Βαβύλης ιζ μάι μιντλ νέιμ! :D

Και δεν είναι μόνο αυτό....πρέπει φτου και απο την αρχή να στείλω σε όλους πμ για τη συνάντηση....:blink:

Και δεν είναι μόνο αυτό....πρέπει φτου και απο την αρχή να στείλω σε όλους πμ για τη συνάντηση....:blink:
Γιατί πμ; Δεν αρκεί ένα συλλ μ εδώ;;; :hmm:

Λετε να καταφυγουμε στον τροπο της πρωτης συναντησης δηλαδη να συγκεντρωθουμε σε καποιο σημειο(τοτε ηταν Καμαρα) για να δουμε ποσοι
θα ειμαστε τελικα κατηφοριζουμε προς τα κατω και οπου μας αρεσει μπαινουμε.Σαν λυση αναγκης δηλαδη γιατι η μερα πλησιαζει και δεν θα προλαβουμε να καταληξουμε καπου.Παιδια οσοι ενδιαφερομενοι πειτε ιδεες:(:(:(

Λετε να καταφυγουμε στον τροπο της πρωτης συναντησης δηλαδη να συγκεντρωθουμε σε καποιο σημειο(τοτε ηταν Καμαρα) για να δουμε ποσοι
θα ειμαστε τελικα κατηφοριζουμε προς τα κατω και οπου μας αρεσει μπαινουμε.Σαν λυση αναγκης δηλαδη γιατι η μερα πλησιαζει και δεν θα προλαβουμε να καταληξουμε καπου.Παιδια οσοι ενδιαφερομενοι πειτε ιδεες:(:(:(
Ιδέα! Έχει και δίπλα στην Καμάρα μια σειρά με διάφορους καφενέδες, κυρίως φοιτητικούς, αλλά μας πειράζει; Δεν πιστεύω. Ούτε οι φοιτητές θα κάθονται στο κεφάλι μας, ούτε εμείς στο δικό τους! :)
Κι αν έχει και ωραία μέρα, που μάλλον θα έχει, θα είναι καλά να καθήσουμε εκεί έξω. Τι λέτε;
Τα άλλα που πρότεινα εγώ είναι κάπως πιο κυρίλα... διότι είμαι και κάποιας ηλικίας η γυναίκα! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back