ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
21-07-06
14:52
καλε κρα κανει για να βγει εξω το σκασμενο η χαρα του ειναι να βλεπει κοσμο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα.
24-07-06
11:24
Πώς πήγε ο καφές λοιπόν, συναντηθήκατε τελικά; Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω
Ελπίζω την επόμενη φορά...
Ελπίζω την επόμενη φορά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
24-07-06
13:19
Ναι κι εγώ ανυπομονώ να μας πείτε πώς τα πήγατε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
24-07-06
13:36
Εγώ δεν πήγα τελικά
.... Μάλλον σας έστησα....
.... Μάλλον σας έστησα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
24-07-06
13:55
ΚΑΦΕΣ ΟΚ
Περίμενα να σας τα πει η Ladycat λόγω "αρχαιότητας" (μη βαράς Φρόσω, δεν εννοώ ηλικία, μικρότερή μου είσαι άλλωστε
), αλλά δεν μπήκε ακόμα φαίνεται.
Μια χαρά περάσαμε στον καφέ χθες, κι ας ήμαστε λίγοι. Το Πατούνι ήταν όλα τα λεφτά!!!

Ψυχούλα μου! Τοσοδουλίνι!
Περίμενα να σας τα πει η Ladycat λόγω "αρχαιότητας" (μη βαράς Φρόσω, δεν εννοώ ηλικία, μικρότερή μου είσαι άλλωστε
), αλλά δεν μπήκε ακόμα φαίνεται.Μια χαρά περάσαμε στον καφέ χθες, κι ας ήμαστε λίγοι. Το Πατούνι ήταν όλα τα λεφτά!!!

Ψυχούλα μου! Τοσοδουλίνι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
24-07-06
19:09
ναι παρα πολυ ωραια περασαμε καταπληκτικα ηταν αχ αντε να δουμε ποτε θα μαζευτουμε ολοι μαζι
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
24-07-06
20:31
Απ' ότι βλέπω μετά τον Αύγουστο θα μπορέσουμε να μαζευτούμε όλοι μαζί για καφέ... Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum