Καφές

τι ημερομηνια θελετε?
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • 23/7 θελετε?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • η αλλη κυριακη?

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
καλε κρα κανει για να βγει εξω το σκασμενο η χαρα του ειναι να βλεπει κοσμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς πήγε ο καφές λοιπόν, συναντηθήκατε τελικά; Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω :( Ελπίζω την επόμενη φορά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι εγώ ανυπομονώ να μας πείτε πώς τα πήγατε!!!

Εγώ δεν πήγα τελικά:redface: .... Μάλλον σας έστησα....

ΚΑΦΕΣ ΟΚ

Περίμενα να σας τα πει η Ladycat λόγω "αρχαιότητας" (μη βαράς Φρόσω, δεν εννοώ ηλικία, μικρότερή μου είσαι άλλωστε :lol:), αλλά δεν μπήκε ακόμα φαίνεται.
Μια χαρά περάσαμε στον καφέ χθες, κι ας ήμαστε λίγοι. Το Πατούνι ήταν όλα τα λεφτά!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ψυχούλα μου! Τοσοδουλίνι!

ναι παρα πολυ ωραια περασαμε καταπληκτικα ηταν αχ αντε να δουμε ποτε θα μαζευτουμε ολοι μαζι

Απ' ότι βλέπω μετά τον Αύγουστο θα μπορέσουμε να μαζευτούμε όλοι μαζί για καφέ... Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε..:rolleyes:

Αντε και από Θεσσαλονίκη μεριά να είμαστε περισσότεροι αυτή τη φορά..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back