Παρόλα αυτά εγώ μένω στο Άργος. Δεν λέει πολλά σαν πόλη αλλά έχει θάλασσα και όμορφες πόλεις γύρω του και βουνά για όσους τα ανεβαίνουν (έχω και άντρα να τα ανέβουν μαζί του, σαν το έχω και κότερο ένα πράγμα), όποτε και όσες θέλετε, το σπίτι μου είναι ανοιχτό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (παιδιά και ζώα δεκτά, άντε και οι άντρες σας, τι μεγαλοψυχία αυτή σήμερα). Για να σας γνωρίσω το γνωστό, κρατάτε μια γάτα αγκαλιά!
Υ.Γ. Σεντόνι κατόρθωσα να γράψω και σε αυτό το post. Ελπίζω να μην διαμορφώνει καμιά σας άποψη για το πως είμαστε απο το πόσο μεγάλα κείμενα γράφουμε. Είμαι θρεμμένη αλλά όχι και τόσο θρεμμένη, ή όπως λέει και ο καλός μου το έχω στα σωστά σημεία, μόνο που είναι πολλά συμπληρώνω εγώ. Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα για το πως είμαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
, γιατι θα ειμαι στο Μαραθωνα με την οικογενεια μου....Καλα να περασετε και ελπιζω την επομενη φορα να σας γνωρισω απο κοντα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή ως άτομο έχω μάθει να λειτουργώ με εικόνα και γράμματα έφτιαξα την εικόνα της κάθε μιας σας απο τις εικόνες των γάτων σας και απο το μπαγκράουντ πίσω απο αυτές.
Ax αυτό το κάνω κι εγώ.
Με μια διαφορά όμως, εγώ διαμορφώνω άποψη και από τα γραφόμενα του καθενός. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η άποψη αυτή δεν θα μπορούσε να αλλάξει από την προσωπική γνωριμία, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Και (για να επιστρέψουμε και στο θέμα) χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω έστω κάποιες και κάποιους από εσάς από κοντά, να δω και αν είστε όπως σας έχω φανταστεί!!!
ΥΓ1: @ladycat σου έχω στείλει το τηλ μου με mail γιατί δεν μπορούσα να στείλω πμ.
ΥΓ2: @Νερινα. Αν ποτέ βρεθώ στο Άργος θα φροντίσω να σε επισκεφτώ. (Don't worry, Τα ασιδέρωτα δεν θα τα φέρω!!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Φεύγουν οι γονείς μου και θα τους πάμε με την θεία μου στο αεροδρόμιο. Κρίμα και ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά. Την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενώ καθημερινές έχω πολύ χρόνο (γι'αυτό γράφω τόσο,
), αλλά δε βολεύει τις εργαζόμενες (-ους) τότε... Τι να γίνει;Να κανονίσουμε καμιά τοπική συνάντηση σε καθημερινή; Π.χ. οι Χαλανδραίες-οι;;;
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα να περασετε παντως!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εμεις Κυριακη ειχαμε μεσημεριανο τραπεζι σε πεθερα και θεια. Ουφ παει κι αυτο!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελπίζω σε μελλοντική συνάντηση να γνωρίσουμε κι άλλους από εσάς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool