Καφές

ημερομηνια
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • 22/10

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 29/10

• αλλη κυριακη δωστε ημερομηνια

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Τόσο καιρό διαβάζω το post για το "καφέ" και τι προσπερνάω με βήμα ταχύ και μια φορά που έγραψα είναι γιατί το μπέρδεψα με εκείνο των εκλογών και θέλω να εξηγήσω γιατί: Όπως έχω ξαναπεί είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ (οι άλλες δύο, μια για τηλεσκόπια και μια δυσλεξία δεν πιάνονται) και αυτό απαιτούσε πολύ προσπάθεια στην αρχή απο μένα γιατί ως διαδικασία, ενώ γράφω γενικώς, μου φαινότανε λίγο ψυχρή και απρόσωπη. Μαζί όμως με το Μαντού σχεδόν ταυτόχρονα μπήκατε και εσείς στη καθημερινότητα μου και άρχισε να μου αρέσει. Αλλά έτσι όπως είναι. Επειδή ως άτομο έχω μάθει να λειτουργώ με εικόνα και γράμματα έφτιαξα την εικόνα της κάθε μιας σας απο τις εικόνες των γάτων σας και απο το μπαγκράουντ πίσω απο αυτές. Π.χ. συμπάθησα αυτόματα τη Κατερίνα και τη Γιώτα εξαιτίας της ζέστας που βγάζει το πορτοκαλί στις φωτογραφίες των γατιών τους και κάπως έτσι στη πορεία διαμόρφωσα άποψη για τη κάθε μια απο εσάς. Όχι αυτά που γράφατε αλλά απο τις εικόνες των γατιών σας. Το έχω και στη προσωπική μου ζωή αυτό, η πρώτη εικόνα είναι και καθοριστική. Εντάξει μετά μπήκαμε και στη διαδικασία των κειμένων, αλλά μέχρι τώρα καμία εικόνα απο αυτές που μου έδωσαν οι γάτες σας δεν την έχουν αλλάξει αυτά που γράψατε. Και αυτό δεν θέλω να το αλλάξω για την ώρα. Μου αρέσει έτσι. Και τα παιδιά μου απο τις γάτες σας σας ξέρουν. Η Νερίνα ας πούμε λατρεύει τη γάτα της Anabu (σαν τη Ζουμπουλία το έπαθα με το όνομα σου το d=b), ενώ το ζαβό τρελλαίνεται με τη γάτα της Ισμήνης και οι δύο μαζί κόβουν φλέβες για το γατί στο άβαταρ της Γιώτας. Και όσο να μοιάζει ότι με κάποιες απο εσάς τσακώνομαι δεν θα μπορούσα να κρατήσω ποτέ κακία σε μια γάτα ή να αρχίσω βεντέντα. Έτσι αν και είμαι αυτή που λέει ότι δεν είμαστε γατομαμάδες όπου σταθώ και όπου βρεθώ, εσείς για μένα μοιάζετε με τις γάτες σας (δεν υπονοώ ότι χάνετε τρίχες και δεν χρησιμοποιείτε την άμμο σας και καταστρέφετε με τα νύχια σας έπιπλα, μην παρεξηγηθούμε) και αυτή την εικόνα θα τη κρατήσω.
Παρόλα αυτά εγώ μένω στο Άργος. Δεν λέει πολλά σαν πόλη αλλά έχει θάλασσα και όμορφες πόλεις γύρω του και βουνά για όσους τα ανεβαίνουν (έχω και άντρα να τα ανέβουν μαζί του, σαν το έχω και κότερο ένα πράγμα), όποτε και όσες θέλετε, το σπίτι μου είναι ανοιχτό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (παιδιά και ζώα δεκτά, άντε και οι άντρες σας, τι μεγαλοψυχία αυτή σήμερα). Για να σας γνωρίσω το γνωστό, κρατάτε μια γάτα αγκαλιά!:redface:
Υ.Γ. Σεντόνι κατόρθωσα να γράψω και σε αυτό το post. Ελπίζω να μην διαμορφώνει καμιά σας άποψη για το πως είμαστε απο το πόσο μεγάλα κείμενα γράφουμε. Είμαι θρεμμένη αλλά όχι και τόσο θρεμμένη, ή όπως λέει και ο καλός μου το έχω στα σωστά σημεία, μόνο που είναι πολλά συμπληρώνω εγώ. Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα για το πως είμαι.:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κ εγω δεν θα μπορεσω να ερθω:( , γιατι θα ειμαι στο Μαραθωνα με την οικογενεια μου....Καλα να περασετε και ελπιζω την επομενη φορα να σας γνωρισω απο κοντα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή ως άτομο έχω μάθει να λειτουργώ με εικόνα και γράμματα έφτιαξα την εικόνα της κάθε μιας σας απο τις εικόνες των γάτων σας και απο το μπαγκράουντ πίσω απο αυτές.

Ax αυτό το κάνω κι εγώ. :)
Με μια διαφορά όμως, εγώ διαμορφώνω άποψη και από τα γραφόμενα του καθενός. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η άποψη αυτή δεν θα μπορούσε να αλλάξει από την προσωπική γνωριμία, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Και (για να επιστρέψουμε και στο θέμα) χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω έστω κάποιες και κάποιους από εσάς από κοντά, να δω και αν είστε όπως σας έχω φανταστεί!!! :P

ΥΓ1: @ladycat σου έχω στείλει το τηλ μου με mail γιατί δεν μπορούσα να στείλω πμ. :(

ΥΓ2: @Νερινα. Αν ποτέ βρεθώ στο Άργος θα φροντίσω να σε επισκεφτώ. (Don't worry, Τα ασιδέρωτα δεν θα τα φέρω!!!!:P )

Νερίνα, εγώ είμαι από το Τολό, εκεί ζουν οι δικοί μου κι η αδελφή μου στο Ναύπλιο! Είναι καθηγήτρια αγγλικών σε λύκειο στο Άργος! Φαντάζεσαι να την έχουν τα παιδιά σου;;....

Κι εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω :(. Φεύγουν οι γονείς μου και θα τους πάμε με την θεία μου στο αεροδρόμιο. Κρίμα και ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά. Την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω!

Είναι βλέπεις και ΣΚ, που εμείς οι μη έχοντες τις καθημερινές δουλειά του κλασικού ωραρίου 9-5, όλο και κάποια κοινωνική υποχρέωση έχουμε με το σύζυγο ή την οικογένεια γενικά...
Ενώ καθημερινές έχω πολύ χρόνο (γι'αυτό γράφω τόσο, :D), αλλά δε βολεύει τις εργαζόμενες (-ους) τότε... Τι να γίνει;
Να κανονίσουμε καμιά τοπική συνάντηση σε καθημερινή; Π.χ. οι Χαλανδραίες-οι;;;

Nerina και συ ευπροσδεκτη οποτε ανεβειτε εδω Θεσσαλονικη . χαχα φανταζομαι τον mandou με τον Περση μαζι θα ναι χαρμα Να μην πω και τα τρια παιδια μου μαζι με τα δικα σου θα ναι η συναντηση! Και φυσικα ευπροσδεκτοι ολοι οσοι ανεβειτε προς θεσσαλονικη Μαζι με τους γατους βεβαια

ΑΝΤΕ κοριτσια κ αγορια θα σας δω σημερα 5:30 ωρα στο μοναστηρακι εξω απο το σταθμο μακια

Τέλεια μέρα για καφέ. Καλά να περάσετε. Ας φάει κάποια και ένα παγωτάκι, ότι να 'ναι αρκεί να έχει πολλά πολλά κομματάκια σοκολάτας μέσα (ά και όχι κομματάκια φρούτου δεν τα μπορώ)!!!:redface:

τελικα δυστυχως δε θα μπορεσω να'ρθω.θα εχουμε επισκεψεις(συγγενεις)και πρεπει να ειμαι εδω...:(

καλα να περασετε παντως!!

Να μας πείτε πώς περάσατε κορίτσια! :)

Ναι περιμενουμε νεα σας!

περασαμε τελεια μοιραστηκαμε την αγαπη μας για τα μωρα μας ολα οσα κανουν κλπ αχ πολυ χαρηκα

Ναι περάσαμε καταπληκτικά! Κορίτσια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά!:)

Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω να έρθω.

Όμορφα ήτανε, αλλά περίμενα περισσότερη συμμετοχή. Τι έγινε που λοξοδρομήσατε?:hmm:

Ποιοί ήρθαν τελικά;

Τελικα πως πηγε ο καφες?
Εμεις Κυριακη ειχαμε μεσημεριανο τραπεζι σε πεθερα και θεια. Ουφ παει κι αυτο!

Ήμασταν οι Ladycat, Κατερίνα, Sofiagal, Paris Gatopalaviaris, Olga Veggie, Purina k egw. Περάσαμε τρεις ώρες κοντά με καφεδάκι κ γατοκουβέντες. Καλή φάση,:up: ελπίζω σε μελλοντική συνάντηση να γνωρίσουμε κι άλλους από εσάς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back