Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
που τρέξαν εγκαίρως
και πιάσανε θέση
στου φόρουμ τη μέση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

\ΥΓ Πολλή πλάκα έχουν οι φωτό στην υπογραφή σου! Και τα δύο τα ζουζούνια με τ' αυτιά τσίτα!
moukelis
Επιφανές μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μαμάααααα, θέλω να με πλύνεις, θέλω να μυρίζω σουπλίν!!![]()
Ντροπη σου μαμα Ελένη!!

Αυτα κάνεις στο παιδι και ειναι έτσι ξεπλυμένο?

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Πού αναφέρεται η μανδάμ; Στην αφεντομουτσουνάρα μου; Γιατί καλέ κερία, καλύτερα είναι τα βρρρρρρρρωμόρρρρρρρρουχα, που τα πλένουνε τόσο ωραία και εμένα τίποτα; Αίσχος!!!jesus christ superstar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Επαναλαμβάνω δια πολλοστήν φοράν, ότι αι φωτογραφίαι της προσφιλούς μου γαλής είναι αυθεντικαί, ουδεμίαν ανάμιξιν εις το στήσιμον έχω, πέραν του κλικ της μηχανής.![]()
... είπε, πετώντας άλλη μια λιχουδιά μέσα στον κάδο του πλυντηρίου!

Ελένη μου σε πειράζω, και η Μπουμπού χώνεται μέσα στο πλυντήριο, ιδίως αν φοβηθεί με κάτι!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Άει να χαθείς... είπε, πετώντας άλλη μια λιχουδιά μέσα στον κάδο του πλυντηρίου!
Ελένη μου σε πειράζω, και η Μπουμπού χώνεται μέσα στο πλυντήριο, ιδίως αν φοβηθεί με κάτι!![]()

Παραγράφηκε το αδίκημα της μ ο ν α δ ι κ ή ς στημένης φωτογραφίας μας
, που ,εξάλλου, στήθηκε για λόγους καλλιτεχνικούς (εννοώ αυτήν με την κροκέτα στα πέταλα του τριαντάφυλλου), όπου όμως το είχα δηλώσει ότι υποκρύπτεται τρυκ!!!!

Η Μπουμπού, κανονικά, μετά το φόβο της λόγω του μάστορα, έπρεπε να αποφεύγει το πλυντήριο

chryssa
Διάσημο μέλος
Η Μπουμπού, κανονικά, μετά το φόβο της λόγω του μάστορα, έπρεπε να αποφεύγει το πλυντήριο![]()

Μπα, δεν έβαλε μυαλό! Το πρόβλημα το έχει με τους ανθρώπους πάντως, ιδίως τους άντρες! Η πλάκα είναι ότι αν καμιά φορά αν γυρίσω πιο νωρίς από τη δουλειά, με κοιτάει καλά καλά για λίγο και μετά αρχίζει τα βαρελάκια της υποδοχής! Ενώ όταν γυρίζω τη συνηθισμένη ώρα, κυλιέται αμέσως!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Φωτογραφία0342.jpgΦωτογραφία0341.jpgΦωτογραφία033.jpg
Φωτογραφία0335.jpgΦωτογραφία0332.jpg
ELENIP
Διάσημο μέλος
Επ, πού χαθήκατε;
τι καλο που είσαι εσυ ματάκια μου !!!!!!!
Φτου σου Μπασσετούλι
moukelis
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Το κουκλακι!Αμα δεν κορταρατε με αλλον,θα σας φλερταρε ο Σειριος,ακομα και το μουστακι του θυσιασε οταν εμαθε οτι δεν ησασταν καλα.Και τωρα δωσατε και την αλλη κορη...![]()
ωχ Σειριε δεν το ξεραμε...Επειδη εισαι γκομενιάρης νομιζαμε οτι θα έχεις πολλές.Αλλα με τον Αιμιλιάκο μας έδεσε η ασθένεια.
Εχουμε Σίσσυ όμως!! Σισσάκι καλό-Σισσάκι χαδιάρικο-Σισσάκι στρουμπουλό-Σισσάκι διακριτικό
Την Νορα, μου την προλάβανε.Αμα θέλετε μιληστε με τον Αρούλη να την βγαλετε σε πλειστηριασμό

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool