Κεραμιδό-maniacs

Οι τρεις καμπαλέρος,
που τρέξαν εγκαίρως
και πιάσανε θέση
στου φόρουμ τη μέση:whistle::whistle::whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε γατομαμαδες,κοτζαμ χωριστη ενοτητα καναμε για τις calico,δεν την ειδατε;Και να σας πω την αληθεια,ηταν η πιο ενδιαφερουσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς δεν την είδαμε καλέ, κοπλιμέντα ψαρεύετε πάλι μανδάμ;;; :P:lol::lol::lol::lol:\

ΥΓ Πολλή πλάκα έχουν οι φωτό στην υπογραφή σου! Και τα δύο τα ζουζούνια με τ' αυτιά τσίτα!

Οχι απλα ηθελα να ειμαι σιγουρη,γιατι ειναι σε χωριστο λινκ στο πλαι.Μου αρεσαν πολυ οι μυθοι πισω απο τις τριχρωμες,δεν ηξερα οτι της ειχαν τοσοι πολλοι λαοι στη μυθολογια τους.Εδω στην Ελλαδα δε βρηκα κατι σχετικο,λετε να ειναι επειδη εχουμε συνηθισει να τις βλεπουμε;

Βρε καλά το κατάλαβα ότι ήταν "δικά μας" τα γατιά στις φωτογραφίες! Ειδικά για τη Μπάσσυ ήμουν 99,9% σίγουρη! Φοβερό το άρθρο Δώρα, μπράβο, πολύ καλή δουλειά και ξεστραβωθήκαμε κιόλας!

Ελπιζω να βοηθησει,κι εγω τα ειχα μπερδεμενα πριν το γραψω.;)

Μαμάααααα, θέλω να με πλύνεις, θέλω να μυρίζω σουπλίν!!:happy:

Συνημμένα

• DSCF3077.jpg
    DSCF3077.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 33
jesus christ superstar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαμάααααα, θέλω να με πλύνεις, θέλω να μυρίζω σουπλίν!!:happy:

Ντροπη σου μαμα Ελένη!!:mad:
Αυτα κάνεις στο παιδι και ειναι έτσι ξεπλυμένο?:P:P:rolleyes:

jesus christ superstar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Πού αναφέρεται η μανδάμ; Στην αφεντομουτσουνάρα μου; Γιατί καλέ κερία, καλύτερα είναι τα βρρρρρρρρωμόρρρρρρρρουχα, που τα πλένουνε τόσο ωραία και εμένα τίποτα; Αίσχος!!!:mad::mad::mad:

Επαναλαμβάνω δια πολλοστήν φοράν, ότι αι φωτογραφίαι της προσφιλούς μου γαλής είναι αυθεντικαί, ουδεμίαν ανάμιξιν εις το στήσιμον έχω, πέραν του κλικ της μηχανής.:up:

Επαναλαμβάνω δια πολλοστήν φοράν, ότι αι φωτογραφίαι της προσφιλούς μου γαλής είναι αυθεντικαί, ουδεμίαν ανάμιξιν εις το στήσιμον έχω, πέραν του κλικ της μηχανής.:up:

... είπε, πετώντας άλλη μια λιχουδιά μέσα στον κάδο του πλυντηρίου!:lol:
Ελένη μου σε πειράζω, και η Μπουμπού χώνεται μέσα στο πλυντήριο, ιδίως αν φοβηθεί με κάτι!:up::up::up:

... είπε, πετώντας άλλη μια λιχουδιά μέσα στον κάδο του πλυντηρίου!:lol:
Ελένη μου σε πειράζω, και η Μπουμπού χώνεται μέσα στο πλυντήριο, ιδίως αν φοβηθεί με κάτι!:up::up::up:
Άει να χαθείς:lol::lol:Παραγράφηκε το αδίκημα της μ ο ν α δ ι κ ή ς στημένης φωτογραφίας μας:(, που ,εξάλλου, στήθηκε για λόγους καλλιτεχνικούς (εννοώ αυτήν με την κροκέτα στα πέταλα του τριαντάφυλλου), όπου όμως το είχα δηλώσει ότι υποκρύπτεται τρυκ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Η Μπουμπού, κανονικά, μετά το φόβο της λόγω του μάστορα, έπρεπε να αποφεύγει το πλυντήριο:lol::lol:

Η Μπουμπού, κανονικά, μετά το φόβο της λόγω του μάστορα, έπρεπε να αποφεύγει το πλυντήριο:lol::lol:
:lol::lol::lol:Μπα, δεν έβαλε μυαλό! Το πρόβλημα το έχει με τους ανθρώπους πάντως, ιδίως τους άντρες! Η πλάκα είναι ότι αν καμιά φορά αν γυρίσω πιο νωρίς από τη δουλειά, με κοιτάει καλά καλά για λίγο και μετά αρχίζει τα βαρελάκια της υποδοχής! Ενώ όταν γυρίζω τη συνηθισμένη ώρα, κυλιέται αμέσως!:blink:

Επ, πού χαθήκατε;

Συνημμένα

• DSCF3005.jpg
    DSCF3005.jpg
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Το κουκλακι!Αμα δεν κορταρατε με αλλον,θα σας φλερταρε ο Σειριος,ακομα και το μουστακι του θυσιασε οταν εμαθε οτι δεν ησασταν καλα.Και τωρα δωσατε και την αλλη κορη...:mad:

Το κουκλακι!Αμα δεν κορταρατε με αλλον,θα σας φλερταρε ο Σειριος,ακομα και το μουστακι του θυσιασε οταν εμαθε οτι δεν ησασταν καλα.Και τωρα δωσατε και την αλλη κορη...:mad:

ωχ Σειριε δεν το ξεραμε...Επειδη εισαι γκομενιάρης νομιζαμε οτι θα έχεις πολλές.Αλλα με τον Αιμιλιάκο μας έδεσε η ασθένεια.
Εχουμε Σίσσυ όμως!! Σισσάκι καλό-Σισσάκι χαδιάρικο-Σισσάκι στρουμπουλό-Σισσάκι διακριτικό
Την Νορα, μου την προλάβανε.Αμα θέλετε μιληστε με τον Αρούλη να την βγαλετε σε πλειστηριασμό:P:P

Οοοοοχι δεν εχει καμια κοπελα ο Σειριος,ποιος διαδιδει τετοιες φημες οτι ειναι γκομενιαρης;Ειναι ζεν πρεμιε το παιδι...Ωραιος και μονος.Τη Σισσυ σας στη λαϊκη καλε τη βγαλατε και την διαλαλειτε ετσι;Μας πεφτει μεγαλη,εμεις θελαμε μια απο τις μικρες σας.Δεν πειραζει,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...:whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back