Κεραμιδό-maniacs

Οοοοοχι δεν εχει καμια κοπελα ο Σειριος,ποιος διαδιδει τετοιες φημες οτι ειναι γκομενιαρης;Ειναι ζεν πρεμιε το παιδι...Ωραιος και μονος.Τη Σισσυ σας στη λαϊκη καλε τη βγαλατε και την διαλαλειτε ετσι;Μας πεφτει μεγαλη,εμεις θελαμε μια απο τις μικρες σας.Δεν πειραζει,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...:whistle:

Οχι θα κατσεις να σκάσεις Σείριε λεβέντη.Μάλλον ΕΣΥ κάνεις τον δυσκολο στις κοπελίτσες:cool:.
Να μην κάνω διαφήμηση στη Γατα Σίσσυ!!!?:rolleyes::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επ, πού χαθήκατε;

Κούκλες είναι και οι δύο! Σκόρδα, σκόρδα!

Μας πεφτει μεγαλη,εμεις θελαμε μια απο τις μικρες σας.
Εδώ Beeb. Οφείλω να σας ξαναφέρω στην πραγματικότητα. Αντίθετα με ό,τι προσπαθούν να επιβάλουν κάτι γλιτσιάρηδες δίποδοι όπως ο Kougias, ο Xardabellas, ο Triantafyllopoulos et al, η φύση εγκρίνει με τη βούλα το ζευγάρωμα μεγαλύτερης γυναίκας-μικρότερου άντρα...
Εξ άλλου εγώ τη Μπάχχχυ μου δεν τη διάλεξα με κριτήριο την ηλικία. Τη διάλεξα με κριτήριο τη φάτσα της τη γατογατένια! :D
Bibikman-Rastaman

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που θα παει,θα βρουμε κι εμεις μια κοπελιτσα,δε μας πηραν και τα χρονια.Beeb εχε τα τσακιρικα ματια σου ανοιχτα,και εχε με στα υποψιν.

Τι λες βρε Σείριε? Εσυ αμα πας μια βολτα μεχρι την επομενη γωνια του σπιτιου σου θα επιστρέψεις με τρείς γατογυναίκες γιατι θα σε έχουν ακολουθήσει !! Θα εχεις και δικαίωμα επιλογής:P

Ελα μου ομως που αυτη η κακια η μαμα δε με αφηνει να ξεπορτισω!Με εχει συνεχεια μεσα με αυτη τη χαζοβιολα τη Μόιρα,που δεν ξερω τι εχει παθει τελευταια κι ολο κορδωνεται και σηκωνει την ουρα της (το δειγμα που εχει) οποτε περναει απο μπροστα μου.Γι'αυτο σας λεω,μονο μεσω διαδικτυου μπορω να βρω κοριτσι.

Ελα μου ομως που αυτη η κακια η μαμα δε με αφηνει να ξεπορτισω!Με εχει συνεχεια μεσα με αυτη τη χαζοβιολα τη Μόιρα,που δεν ξερω τι εχει παθει τελευταια κι ολο κορδωνεται και σηκωνει την ουρα της (το δειγμα που εχει) οποτε περναει απο μπροστα μου.Γι'αυτο σας λεω,μονο μεσω διαδικτυου μπορω να βρω κοριτσι.
Διαδίκτυο και μουστακοσόναρ, συνάδελφε μαφιόζε! ;)
Beeb

Βρε, θείες από το Σικάγο, πρωί πρωί Κυριακάτικο πιάσατε τα προξενιά; :lol::lol::lol::lol:Και ποιόν να προξενέψετε; Το Σείριο το μανούλι και τη Σίσσυ, την αρχοντόγατα!!:|Δεν έχουν ανάγκη καλέ τα παιδιά, θα τη βρουν την τύχη τους:lol::lol:(έπρεπε να υπάρχει στα smilies, μια φατσούλα να γελά ξεκαρδισμένη ανάποδα, αυτήν θα έβαζα τώρα και πολλές άλλες φορές:lol::lol::lol:)
Ελβιράκι, σ'αγαπώ, Σ'ΑΓΑΠΩ. Στο έχω πει;:inlove::inlove::inlove::inlove:

Μιλατε εσεις κυρια μου,που την αποκαταστησατε την κορη,ρωτηστε κι εμας,που μεχρι να βρει γαμπρο η κολοβη μας εμεινε το αγορι μας στο ραφι!

Μιλατε εσεις κυρια μου,που την αποκαταστησατε την κορη,ρωτηστε κι εμας,που μεχρι να βρει γαμπρο η κολοβη μας εμεινε το αγορι μας στο ραφι!
Πού είναι μωρέ γμτ μια φατσούλα να ξεκαρδίζεται κυλισμένη στο πάτωμα;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τ'οξερα, τόξερα ότι θα το έλεγες!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πού είναι μωρέ γμτ μια φατσούλα να ξεκαρδίζεται κυλισμένη στο πάτωμα;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τ'οξερα, τόξερα ότι θα το έλεγες!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Βεβαια,βεβαια,τωρα γελατε κιολας και μας λετε και προβλεψιμους...:mad:Καλα,εχει ο καιρος γυρισματα...:mad:
Οριστε μας,να μας κοροϊδευει και η μαμα της πιτσιλωτης.:mad:

Δε σας κοροϊδεύουμε καλέ, φτου φτου από μας τέτοιες σκέψεις. Μας ανοίγετε την καρδιά όμως, πώς να το κάνουμε; Κρατιόμαστε, αλλά, το χιούμορ διαπερνά σύννεφα, θάλασσες, στεριές , ΝΤΙΝΓΚ!!! χτυπάει στο συκώτι και το κάνει καινούργιο:up::up::up::up:Η Πιτσιλωτή βράκα (ινδιάνικο όνομα) κάπου έχει χωθεί και κοιμαάται. Ελπίζω μόνο, να μην είναι στο κρεβάτι της φιλοξενούμενης των παιδιών:lol::lol::lol::lol::lol:(όχι ότι θα γίνει και τίποτα, έχει και γάτες και κουνέλι, αλλά, ε, μη γίνουμε "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι"):)

Λοιπόν ELLENIP διαβάσαμε στο θεματάκι σας την περιγραφή της Νόρας
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=903375&postcount=1
και έχουμε να δηλώσουμε το εξής
Αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον !:blink::up:
Ειναι πανομοιότυποι! Ετσι ακριβώς, όπως περιγράφεις την Νόρα είναι ο Αρης!:up: Εχει τις ίδιες συνήθειες και αντιδράσεις !;):lol:
Οποτε εμεις ενδιαφερόμαστε με τα χίλια!
Και δεν έχουμε πρόβλημα που είμαστε κατάτι μικρότεροι (μόλις κλείσαμε τους 13 μήνες);):cool::rolleyes:
Τώρα δεν ξέρω τι θα πει η πολύ μεγαλύτερη θέτη αδερφή, Μυρτούλα που ο Αρης θα αποκατασταθεί πρώτος.:blink:;) Ας μην ήταν στρίντζο, θα έβρισκε γαμπρό!:blink::lol:
Και μερικές φωτό που βγαλάμε πριν από λιγό(με το καινούργια μας λουράκι):redface::rolleyes:
Σας αρέσουμε δεσποινίς Νόρα?:redface:
Αλλά θέλουμε και την δική σας φωτό να δούμε;):D

Συνημμένα

• Αρης φωτο για γαμπρος 001 α.jpg
    Αρης φωτο για γαμπρος 001 α.jpg
    147,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Αρης φωτο για γαμπρος 002 α.jpg
    Αρης φωτο για γαμπρος 002 α.jpg
    154,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Αρης φωτο για γαμπρος 004 α.jpg
    Αρης φωτο για γαμπρος 004 α.jpg
    111,9 KB · Εμφανίσεις: 21
αρχισανε τα προξενια????:hmm:η θεια απο το σικαγο ξαναχτυπησε:lol::lol::lol:

να μιλησουμε και για προικες οι ειστε ολοι μοντερνοι?

Εμεις δε χρειαζομαστε προικα,εχουμε το λουτρινο τριχωμα και τις μπιρμπιλωτες ματαρες μας.:P

ουτε μια μικρη βουρτσιτσα??(οπως λεγανε παλια χωρις βρα.. στον κ...)?

Ναι κυρια μου,τιποτα δε δινουμε,η νυφη πρεπει να δωσει που θα παρει τετοιο γαμπρο!Οριστε μας!:mad:Ελενη μη γελας σε βλεπω!:mad:

που να ζηταγαμε και πολυκατοικια:lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον !:blink::up:
Ειναι πανομοιότυποι! Ετσι ακριβώς, όπως περιγράφεις την Νόρα είναι ο Αρης!:up: Εχει τις ίδιες συνήθειες και αντιδράσεις !;):lol:
Οποτε εμεις ενδιαφερόμαστε με τα χίλια!
Αρραβωνιάζονται Άρης-Νόρα, ΟΕΟ; :up:
Θέλουμε να μας κεράσετε μπεζέδες! Στο χωριό μου τέτοια κερνάνε στους αρραβώνες! :D:D:D:D

Αρραβωνιάζονται Άρης-Νόρα, ΟΕΟ; :up:
Θέλουμε να μας κεράσετε μπεζέδες! Στο χωριό μου τέτοια κερνάνε στους αρραβώνες! :D:D:D:D
Ασχετο,αλλα εχω βρει μια πολυ ωραια συνταγη για μπεζεδες,εγγυηση.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back