ELENIP
Διάσημο μέλος
Αυτή είναι ζωή!!! Φτού σας!!!![]()
Ωχ με πήραν τα σκάγια!! Αντε πάλι να ξαναπλενομαι

Νόρα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αφου δεν εμφανίζεται τοτε κι εγω θα κρυφτώ στο τούνελ μου(ειναι και ο πισινός της μανας μου και μου χαλάει το πλάνο)
DSC00015.jpgΦωτογραφία0302.jpg

Απίστευτη γατούλα,έχει κλέψει την παράσταση εδώ βλέπω και μπορώ να πω οτι το αξίζει!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η μαμά, μου έβγαλε μερικές φωτογραφίες σήμερα το μεσήμερι και είπα να στις δείξω!

Στην τελευταία ήθελα να ποζάρω στο δικό μας τούνελ να στο δείξω, αλλά θρινιαστήκε μέσα η ψηλομύτα πριγκιπίσσα.
Η μαμά είπε σήμερα κάτι που με τρόμαξε.
Θέλει το απόγευμα να πάμε μαζί στον κακό άνθρωπο 

Για αυτό και εγώ πήγα να κοιμήθω, για να μη το σκέφτομαι!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Στις φωτο αγερωχος και με στυλ,οπως παντα!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ Αρης! Νοράκι μου πως είσαι σήμερα?:kiss:
Η μαμά, μου έβγαλε μερικές φωτογραφίες σήμερα το μεσήμερι και είπα να στις δείξω!![]()
Στην τελευταία ήθελα να ποζάρω στο δικό μας τούνελ να στο δείξω, αλλά θρινιαστήκε μέσα η ψηλομύτα πριγκιπίσσα.
Η μαμά είπε σήμερα κάτι που με τρόμαξε.Θέλει το απόγευμα να πάμε μαζί στον κακό άνθρωπο
![]()
Δειτε με κι εμενα βρε παιδιαααα!!!![]()
Φτου, σκόρδα! Η χαρά του οφθαλμολάγνου γατόφιλου είστε όλοι σας!γεια σας σας ελειψα???![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Γιατι βλεπω μεσα ατομα απο ΑΘΗΝΑ? Δεν θα πατε στη διαδηλωση???
https://www.facebook.com/ext/share.php?sid=51565011385&h=2CxGS&u=Rti7PΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ο παρασκευας δλδ τι γατα ειναι γατοεπιστημονα??Ωπ,κι αλλο vanακι!![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ο παρασκευας δλδ τι γατα ειναι γατοεπιστημονα??![]()
Vickymoon, αν κατάλαβα καλά την moukelis, εννοεί την ρατσα ΒΑΝ Τουρκίας.
Προφανώς για αυτό τον λεεί χαιδευτικά vanaki 
Οπως και να'χει ο Παρασκευάς είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!

Οταν λες τον Πρασκευά γατοεπιστήμονα, τι εννοείς?

moukelis
Επιφανές μέλος

Van ειναι χρωματισμος μανδαμ!Κι αν θελετε να μαθετε τι χρωματισμου ειναι ο κουκλος Παρασκευας σας να στρωθειτε στο διαβασμα!
Οσο για σενα Νικη...με το ενα ποδι στον τοιχο!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αχα,δυο αδιαβαστες!
Οσο για σενα Νικη...με το ενα ποδι στον τοιχο!![]()

Συγνώμη κυρία καθηγήτρια, που ήρθα αδιάβαστη!

Αλλά πήγα το απόγευμα τον Αρη στον κτηνίατρο, και δεν πρόλαβα να διαβάσω!

Λοιπόν στην ηλεκτρονική του ταυτοτήτα, ο Αρης θα γραφεί σαν
RED TABBY WHITE
Συμφωνείται κυρία καθηγήτρια επί της χρωματολογίας?
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Felis Mavrogaganus
Εγκρίνει η καθηγήτρια;;;

ELENIP
Διάσημο μέλος
Απίστευτη γατούλα,έχει κλέψει την παράσταση εδώ βλέπω και μπορώ να πω οτι το αξίζει!
![]()
Εχει ιδιαίτερη μουρίτσα ,με τον λεκε της γι' αυτο.Και η δικιά σου ειναι μια κουκλα!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εδώ Αρης! Νοράκι μου πως είσαι σήμερα?:kiss:
Η μαμά, μου έβγαλε μερικές φωτογραφίες σήμερα το μεσήμερι και είπα να στις δείξω!![]()
Η μαμά είπε σήμερα κάτι που με τρόμαξε.Θέλει το απόγευμα να πάμε μαζί στον κακό άνθρωπο
![]()
Γεια σου Αρούλη!! Καλά είμαι κι εγω.Τα κλασσικα. Γκρινιάζω και τρωω, τρωω και γκρινιαζω
.Εισαι πολυ κουκλος! Πηγατε στον κακο άνθρωπο? Τι σου εκανε?? Τι τα πιάνει τα διποδα και δεν μας αφηνουν σε ησυχια?
Την συμπαθω την κουνιάδα μου.Αστην κι αυτη λιγακι να κάτσει στο γατοτουνελ!!Το νοικοκυριό πως πάει???
Νόρα!!
Εικόνα00αδν.jpgΕικόνα048.jpgΦωτογραφία0296.jpgΦωτογραφία0167.jpg
ΝΟΡΙ.jpg
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool