Κεραμιδό-maniacs

πωπω μια ωραια γατα κουκλααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφου δεν εμφανίζεται τοτε κι εγω θα κρυφτώ στο τούνελ μου(ειναι και ο πισινός της μανας μου και μου χαλάει το πλάνο:()
DSC00015.jpgΦωτογραφία0302.jpg
:lol::lol:Απίστευτη γατούλα,έχει κλέψει την παράσταση εδώ βλέπω και μπορώ να πω οτι το αξίζει!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ Αρης! Νοράκι μου πως είσαι σήμερα?:kiss::D
Η μαμά, μου έβγαλε μερικές φωτογραφίες σήμερα το μεσήμερι και είπα να στις δείξω!:redface: :redface:
Στην τελευταία ήθελα να ποζάρω στο δικό μας τούνελ να στο δείξω, αλλά θρινιαστήκε μέσα η ψηλομύτα πριγκιπίσσα.:down::down::down:
Η μαμά είπε σήμερα κάτι που με τρόμαξε.:( Θέλει το απόγευμα να πάμε μαζί στον κακό άνθρωπο :mad::mad::mad: Για αυτό και εγώ πήγα να κοιμήθω, για να μη το σκέφτομαι!:blink::mad:

Συνημμένα

• Φωτο Αρη 30-1-09 001 α.jpg
    Φωτο Αρη 30-1-09 001 α.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Φωτο Αρη 30-1-09 002 α.jpg
    Φωτο Αρη 30-1-09 002 α.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Φωτο Αρη 30-1-09 004 α.jpg
    Φωτο Αρη 30-1-09 004 α.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Φωτο Αρη 30-1-09 005 α.jpg
    Φωτο Αρη 30-1-09 005 α.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Φωτο Αρη 30-1-09 008 α.jpg
    Φωτο Αρη 30-1-09 008 α.jpg
    146,2 KB · Εμφανίσεις: 25
Αρουλη γιατι θα πας στον κακο ανθρωπο;Μη φοβασαι,δε νομιζω να σου κανει τιποτα.;)
Στις φωτο αγερωχος και με στυλ,οπως παντα!:up:

Δειτε με κι εμενα βρε παιδιαααα!!!:P:P:P

Συνημμένα

• Εικόνα074.jpg
    Εικόνα074.jpg
    124,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Εικόνα031 (2).jpg
    Εικόνα031 (2).jpg
    245,9 KB · Εμφανίσεις: 24
:bleh::bleh::bleh:

Συνημμένα

• Εικόνα070.jpg
    Εικόνα070.jpg
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 28
γεια σας σας ελειψα???:P:P:P
VIENNA2007115.jpg

Ωπ,κι αλλο vanακι!:P:lol:

Η μαμά, μου έβγαλε μερικές φωτογραφίες σήμερα το μεσήμερι και είπα να στις δείξω!:redface: :redface:
Στην τελευταία ήθελα να ποζάρω στο δικό μας τούνελ να στο δείξω, αλλά θρινιαστήκε μέσα η ψηλομύτα πριγκιπίσσα.:down:
Η μαμά είπε σήμερα κάτι που με τρόμαξε.:( Θέλει το απόγευμα να πάμε μαζί στον κακό άνθρωπο :mad: Για αυτό και εγώ πήγα να κοιμήθω, για να μη το σκέφτομαι!:blink::mad:

Δειτε με κι εμενα βρε παιδιαααα!!!:P:P:P

γεια σας σας ελειψα???:P:P:P
Φτου, σκόρδα! Η χαρά του οφθαλμολάγνου γατόφιλου είστε όλοι σας! :inlove::inlove:

ααααα!!!:mad::mad::mad: Γιατι βλεπω μεσα ατομα απο ΑΘΗΝΑ? Δεν θα πατε στη διαδηλωση???:mad: https://www.facebook.com/ext/share.php?sid=51565011385&h=2CxGS&u=Rti7P

ο παρασκευας δλδ τι γατα ειναι γατοεπιστημονα??:hmm::hmm:

Vickymoon, αν κατάλαβα καλά την moukelis, εννοεί την ρατσα ΒΑΝ Τουρκίας.;) Προφανώς για αυτό τον λεεί χαιδευτικά vanaki ;):up:Οπως και να'χει ο Παρασκευάς είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!:inlove::inlove::inlove:
Οταν λες τον Πρασκευά γατοεπιστήμονα, τι εννοείς?;):cool::lol:

Αχα,δυο αδιαβαστες!:mad:
Van ειναι χρωματισμος μανδαμ!Κι αν θελετε να μαθετε τι χρωματισμου ειναι ο κουκλος Παρασκευας σας να στρωθειτε στο διαβασμα!:mad:Οσο για σενα Νικη...με το ενα ποδι στον τοιχο!:mad::lol:

Αχα,δυο αδιαβαστες!:mad:
Οσο για σενα Νικη...με το ενα ποδι στον τοιχο!:mad::lol:

:blink::redface::redface::redface: Συγνώμη κυρία καθηγήτρια, που ήρθα αδιάβαστη!:blink: :(
Αλλά πήγα το απόγευμα τον Αρη στον κτηνίατρο, και δεν πρόλαβα να διαβάσω!:redface::(;)
Λοιπόν στην ηλεκτρονική του ταυτοτήτα, ο Αρης θα γραφεί σαν
RED TABBY WHITE :) Συμφωνείται κυρία καθηγήτρια επί της χρωματολογίας?:hmm:

Προτεινόμενη ράτσα για τον Beeb:
Felis Mavrogaganus
Εγκρίνει η καθηγήτρια;;; ;):lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:Απίστευτη γατούλα,έχει κλέψει την παράσταση εδώ βλέπω και μπορώ να πω οτι το αξίζει!:up:

:lol: Εχει ιδιαίτερη μουρίτσα ,με τον λεκε της γι' αυτο.
Και η δικιά σου ειναι μια κουκλα!!:up:

Στην τελευταία ήθελα να ποζάρω στο δικό μας τούνελ να στο δείξω, αλλά θρινιαστήκε μέσα η ψηλομύτα πριγκιπίσσα.:down::down::down:
Η μαμά είπε σήμερα κάτι που με τρόμαξε.:( Θέλει το απόγευμα να πάμε μαζί στον κακό άνθρωπο :mad::mad::mad: Για αυτό και εγώ πήγα να κοιμήθω, για να μη το σκέφτομαι!:blink::mad:

Γεια σου Αρούλη!! Καλά είμαι κι εγω.Τα κλασσικα. Γκρινιάζω και τρωω, τρωω και γκρινιαζω:D.Εισαι πολυ κουκλος! Πηγατε στον κακο άνθρωπο? Τι σου εκανε?? Τι τα πιάνει τα διποδα και δεν μας αφηνουν σε ησυχια?:hmm::/:
Την συμπαθω την κουνιάδα μου.Αστην κι αυτη λιγακι να κάτσει στο γατοτουνελ!!Το νοικοκυριό πως πάει???
Νόρα!!
Εικόνα00αδν.jpgΕικόνα048.jpgΦωτογραφία0296.jpgΦωτογραφία0167.jpg
ΝΟΡΙ.jpg

Συμφωνω με τον χρωματισμο,και σε συγχωρω γιγα την αδιαβασια,ειχες καλη δικαιολογια.Την τιμωρια σου θα τη γραψει η Zbeebz που λεει εξυπναδες!:mad::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back