Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Είσαστε ομορφόσογιο πως να το κάνουμε!

Tzoutzou φερ'την και αυτήν στην έκθεση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εχουμε κι αλλες στο θεματακι μας...για κοπιαστε αν θελετε..
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
τουπε αλα Γκρετα Γκαρμπο
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ντίβα! Σταρ! Αρχόντισσα! Πριγκιποβασίλισσα!Να μαστε κι εμεις!!!!!!!!Ειδαμε φως και μπηκαμε και ειπαμε να σας φερουμε και μερικες φρεσκες φωτογραφιες..Παλευα να βγαλω τη Leia ετσι ωστε να φαινεται οτι τα ματια της ειναι πρασινα γυρω απο την κορη αλλα δεν τα καταφερα και πολυ καλαΓια καποιο λογο στις φωτογραφιες δε φαινεται αυτο το πρασινο..Παρ ολα αυτα,βγηκαν λιγο καλλιτεχνικες και παρηγοριεμαι κι εγω η φουκαριαρα η μανα....
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Έχω μια αδυναμία στα κοντινά...
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Και φυσικα ειναι μια ντιβα και το ξερει κιολας,η παναθλια γατα,και μας κανει ο,τι θελει!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Φανταστικές, απίθανες, έξτρα καλλιτεχνικές μπράβοΝα μαστε κι εμεις!!!!!!!!Ειδαμε φως και μπηκαμε και ειπαμε να σας φερουμε και μερικες φρεσκες φωτογραφιες..Παλευα να βγαλω τη Leia ετσι ωστε να φαινεται οτι τα ματια της ειναι πρασινα γυρω απο την κορη αλλα δεν τα καταφερα και πολυ καλαΓια καποιο λογο στις φωτογραφιες δε φαινεται αυτο το πρασινο..Παρ ολα αυτα,βγηκαν λιγο καλλιτεχνικες και παρηγοριεμαι κι εγω η φουκαριαρα η μανα....

Μοντέλο σούπερ η κυρία Λέια, αλλά, και η φωτογράφος, αχτύπητη!!!Να και η Μπασσέτ!!!
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Μπάχχχχχυ μου...Φανταστικές, απίθανες, έξτρα καλλιτεχνικές μπράβοΜοντέλο σούπερ η κυρία Λέια, αλλά, και η φωτογράφος, αχτύπητη!!!
Να και η Μπασσέτ!!!

Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Tι πανέμορφη γάτα είναι αυτή!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ! Και το βλέμμα της είναι υπέροχο!

Καλα! Ήσουν πολυ περιγραφική.! Και οι φωτο τέλειες λεπτό προς λεπτο το χρονικό! Μπραβο μπράβο! Μα είναι πολυ όμορφα και τα δυο τους!!!Παιδιά είμαι συγκινημένη... για λίγα δευτερόλεπτα... η Ντάλμι.. ζύμωσε τον Κίκη... 1-2 δευτερόλεπτα... (Ένοιωσε πατέρας!!!!)
Μετά έπεσε ξεπουπούλιαμσα.....οταν ξύπνησε καλά, και κατάλαβε τί γινόταν...
Πέφτει το κάστρο!!!!!!
Ήρεμα....
![]()
Σσσσσσσ....
![]()
Οπ... μας πιάσανε.. αλλά όχι ακόμα...κατέβηκαν τα αυτιά...
![]()
Εδώ, πλέον... κατέβηκαν τα αυτιά τελείως, γύρισε και το κεφάλι (μάτια δεν άνοιξε..)...και σε κλάσματα γύρισε το χέρι, και άστραψε...
![]()
Τώρα δεν μου μιλάει... πήγε στο κρεβάτι και με κοιτάει....!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΟΥ!!! Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Και το σκυλάκι είναι υπέροχο!!!Καλά...αφού το λές έτσι.....
Ο ατρόμητος καβαλάρης με τα χέρια στις τσέπες
![]()
![]()
Κάποιες γενικού ενδιαφέροντος...
![]()
Και το Ζεύγος. (άλλες έχω και στο θέμα στης Λου)
Μα έλα φιλάκι λέω!!!!
![]()
Άτιμη τι μου κάνεις!!!
![]()
Κάνε μου λιγάκι μμμμμμ
![]()

Οι φωτογραφίες όλες είναι πολύ καλλιτεχνικές!

Καλα κανατε κι ας ειναι και ψεύτικο!! Σας πάει το ποντικάκι!! Και είσαι και ένα κουκλί πανέμορφο!!!!!Τελείες φωτό αλλά ο Κίκης είναι Κίκης!
Και μερικές δικές μας σημερινές.Πιάσαμε ένα ποντίκι
Πειράζει που είναι ψεύτικο?
Ευχαριστούμε θεία ΖωήΚαι μετά το ρίξαμε πάλι στον ύπνο!

Αλίνα η Λέια είναι μια καλονή!!! Στις δυο πρώτες φωτογραφίες μάλιστα, είναι για διαφήμιση. Τέτοια ομορφιά!!! Μα καλά αυτη η μάνα τους ( η γάτα εννοώ) έκανε τόσο πανέμορφα μωρά!!! Αν κρίνω από τον Σείριο και τη Λέια!!! Ειχε κι άλλα μωράκια αυτη η γέννα? Ειναι από εδω΄στο φόρουμ κανένα?Να μαστε κι εμεις!!!!!!!!Ειδαμε φως και μπηκαμε και ειπαμε να σας φερουμε και μερικες φρεσκες φωτογραφιες..Παλευα να βγαλω τη Leia ετσι ωστε να φαινεται οτι τα ματια της ειναι πρασινα γυρω απο την κορη αλλα δεν τα καταφερα και πολυ καλαΓια καποιο λογο στις φωτογραφιες δε φαινεται αυτο το πρασινο..Παρ ολα αυτα,βγηκαν λιγο καλλιτεχνικες και παρηγοριεμαι κι εγω η φουκαριαρα η μανα....

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Όμως, όλες οι φωτό που ανεβάζω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ,είναι τραβηγμένες με φυσικό φως για να είναι πιο γλυκά τα χρώματα
Εδώ η Μπάχχχχχυ είναι λίγο μικρότερη

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Ειχε πολλα μωρακια ακομα Αναστασια η γεννα,ηταν δυο γεννες μαζι για την ακριβεια,αλλα κανενα αλλο γατακι δεν πηρε καποιος απο το φορουμ δυστυχως...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δείτε το βιντεάκι που της τραβηξα σήμερα το πρωί!
Είναι ακόμη μωράκι

Και προσέξτε την λεπτομέρεια στο τέλος! Ποιός είπε οτι ο Αρης είναι γλυκούλης? 
Νοράκι το είδες αυτό?
https://www.youtube.com/watch?hl=en-GB&v=5qCDdpI2wc0
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μαλλον μου τραβουσε την προσοχη το παρδαλο τριχωμα!! Ειναι τελεια ετσι διχρωμα που ειναι!!!!!!!!Κι αλλες,κι αλλες!!!!Οσο για τα αδερφια Σειριου και Λειας, να σημειωσω επισης (επειδη τα ειδα ολα τους οταν πηρα τη Leia) oτι κανενα αλλο δεν ειχε τα χρωματα τους.Αλλα ειχε μερικα ασπρομαυρα φουντωτα σκετη τρελα!!
Ευχαριστουμε και παλι για τα καλα σας λογια!!
stellak
Διάσημο μέλος
Ποιός είπε οτι το κορίτσακι μου είναι σοβαρό σαν μεγαλοστέλεχος επιχείρησης?Δείτε το βιντεάκι που της τραβηξα σήμερα το πρωί!
Είναι ακόμη μωράκιΚαι προσέξτε την λεπτομέρεια στο τέλος! Ποιός είπε οτι ο Αρης είναι γλυκούλης?
Νοράκι το είδες αυτό?
https://www.youtube.com/watch?hl=en-GB&v=5qCDdpI2wc0
Αχ, Νίκη, και η παλιο-Μέλη άμα ζυμώνει μου παίρνει το μυαλό, γιατί κι εγώ την έχω για σοβαρή και μεγάλη! Μωρέ, το Μυρτούλι μας είναι μικρό κοριτσάκι και ήθελε να ζυμώσει μανούλα-κουβερτούλα

Το διαβολο-Άρη να μην τον σχολιάσω... ίδια όλα τα αγόρια αυτού του κόσμου; ΜΑ ΙΔΙΑ; να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί κανένα κορίτσι επί γης;
(Αρούλη μου παιχνιδιάρη εσύ!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Βάλε μας κανένα βιντεάκι του Μελονιού, γράφει τόσο καλά στο βίντεο!

Πόσο είναι τώρα τα Νινομελάκια?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Για καποιο λογο στις φωτογραφιες δε φαινεται αυτο το πρασινο..Παρ ολα αυτα,βγηκαν λιγο καλλιτεχνικες και παρηγοριεμαι κι εγω η φουκαριαρα η μανα....