Κεραμιδό-maniacs

Ομορφη η Leia:kiss: Και τι υπέροχο τρίχωμα!:up:
Είσαστε ομορφόσογιο πως να το κάνουμε!;):up::up:
Tzoutzou φερ'την και αυτήν στην έκθεση!;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τη θεα γατουλα που ειναι η Leia!!! Το ροζ λουρακι της παει παρα πολυ!!!! Τα μουστακια της ειναι πολυ ωραια! Ειναι τεραστια :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω κοριτσια!!!Αλλα αμα τη φερω στην εκθεση θα φαει τα καγκελα,τους κριτες και εμενα και μετα θα φυγει τρεχοντας και θα την ψαχνουμε!!!!Ειπαμε,ειναι ομορφη αλλα και γατα με προσωπικοτητα...δηλαδη στριτζω!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση να τη βαλω να κανει κατι,μαλλον εκεινη με εχει του χεριου της και μεκανει ο,τι θελει...Οποτε θα μας εκπροσωπησει ο Σειριος στην εκθεση!!!!

Στην πρωτη φωτο ειδικα ειναι πανεμορφη...εχω μεινει αφωνη!

Ε,αφου αφησαμε κι εσενα αφωνη,κατι καναμε με τις φωτογραφιες!!!!Μονο που δε φαινεται καθολου το πρασινο στα ματια της...

Εχουμε κι αλλες στο θεματακι μας...για κοπιαστε αν θελετε..

Στην πρωτη φωτογραφια ειναι σαν να λεει ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΑΑΑΑ!!!
τουπε αλα Γκρετα Γκαρμπο

Να μαστε κι εμεις!!!!!!!!Ειδαμε φως και μπηκαμε και ειπαμε να σας φερουμε και μερικες φρεσκες φωτογραφιες..Παλευα να βγαλω τη Leia ετσι ωστε να φαινεται οτι τα ματια της ειναι πρασινα γυρω απο την κορη αλλα δεν τα καταφερα και πολυ καλα:( Για καποιο λογο στις φωτογραφιες δε φαινεται αυτο το πρασινο..Παρ ολα αυτα,βγηκαν λιγο καλλιτεχνικες και παρηγοριεμαι κι εγω η φουκαριαρα η μανα....
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Ντίβα! Σταρ! Αρχόντισσα! Πριγκιποβασίλισσα!
Έχω μια αδυναμία στα κοντινά...

Αχ κι εγω εχω μια αδυναμια στα κοντινα γι αυτο τη βγαζω συνεχεια ετσι!!Ειναι σαν να την εχεις αγκαλια και να εισαι ετοιμη για φιλι....
Και φυσικα ειναι μια ντιβα και το ξερει κιολας,η παναθλια γατα,και μας κανει ο,τι θελει!!!

Να μαστε κι εμεις!!!!!!!!Ειδαμε φως και μπηκαμε και ειπαμε να σας φερουμε και μερικες φρεσκες φωτογραφιες..Παλευα να βγαλω τη Leia ετσι ωστε να φαινεται οτι τα ματια της ειναι πρασινα γυρω απο την κορη αλλα δεν τα καταφερα και πολυ καλα:( Για καποιο λογο στις φωτογραφιες δε φαινεται αυτο το πρασινο..Παρ ολα αυτα,βγηκαν λιγο καλλιτεχνικες και παρηγοριεμαι κι εγω η φουκαριαρα η μανα....

Φανταστικές, απίθανες, έξτρα καλλιτεχνικές μπράβο:up::up::up::up:Μοντέλο σούπερ η κυρία Λέια, αλλά, και η φωτογράφος, αχτύπητη!!!
Να και η Μπασσέτ!!!

Συνημμένα

• DSCF3152.jpg
    DSCF3152.jpg
    181,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Αντίγραφο από DSCF3154(1).jpg
    Αντίγραφο από DSCF3154(1).jpg
    226 KB · Εμφανίσεις: 18
Φανταστικές, απίθανες, έξτρα καλλιτεχνικές μπράβο:up::up::up::up:Μοντέλο σούπερ η κυρία Λέια, αλλά, και η φωτογράφος, αχτύπητη!!!
Να και η Μπασσέτ!!!
Η Μπάχχχχχυ μου... :inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• 080611_1022.jpg
    080611_1022.jpg
    135,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Πώς να αντισταθείς σ'αυτό το βλέμμα; Beeb μου!!!:inlove::inlove:

Συνημμένα

• rosekitten.gif
    rosekitten.gif
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 9
Πω,ρε, ματι η Μπασσετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλε Ελενη,βγαλε καμια κοντινη στο κοριτσι με φυσικο φως να φαινονται τα σουπερ ματια της!!!!!!!!Την αδικεις ρε φωτογραφε...

Πώς να αντισταθείς σ'αυτό το βλέμμα; Beeb μου!!!
Tι πανέμορφη γάτα είναι αυτή!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ! Και το βλέμμα της είναι υπέροχο!:up:

Παιδιά είμαι συγκινημένη... για λίγα δευτερόλεπτα... η Ντάλμι.. ζύμωσε τον Κίκη... 1-2 δευτερόλεπτα... (Ένοιωσε πατέρας!!!!)

Μετά έπεσε ξεπουπούλιαμσα.....οταν ξύπνησε καλά, και κατάλαβε τί γινόταν...
Πέφτει το κάστρο!!!!!!

Ήρεμα....
P2070024-1.jpg

Σσσσσσσ....
P2070026.jpg

Οπ... μας πιάσανε.. αλλά όχι ακόμα...κατέβηκαν τα αυτιά...
P2070028.jpg

Εδώ, πλέον... κατέβηκαν τα αυτιά τελείως, γύρισε και το κεφάλι (μάτια δεν άνοιξε..)...και σε κλάσματα γύρισε το χέρι, και άστραψε...
P2070029.jpg

Τώρα δεν μου μιλάει... πήγε στο κρεβάτι και με κοιτάει....!!!!
Καλα! Ήσουν πολυ περιγραφική.! Και οι φωτο τέλειες λεπτό προς λεπτο το χρονικό! Μπραβο μπράβο! Μα είναι πολυ όμορφα και τα δυο τους!!! :up:

Καλά...αφού το λές έτσι.....:redface:

Ο ατρόμητος καβαλάρης με τα χέρια στις τσέπες
P2080047.jpg

P2080045.jpg

Κάποιες γενικού ενδιαφέροντος...

P2080036.jpg

Και το Ζεύγος. (άλλες έχω και στο θέμα στης Λου)

Μα έλα φιλάκι λέω!!!!
P2080031.jpg

Άτιμη τι μου κάνεις!!!
P2080042.jpg

Κάνε μου λιγάκι μμμμμμ
P2080037.jpg
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΟΥ!!! Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Και το σκυλάκι είναι υπέροχο!!! :)
Οι φωτογραφίες όλες είναι πολύ καλλιτεχνικές
!:up:

Τελείες φωτό αλλά ο Κίκης είναι Κίκης!
Και μερικές δικές μας σημερινές.Πιάσαμε ένα ποντίκι
Πειράζει που είναι ψεύτικο?
Ευχαριστούμε θεία ΖωήΚαι μετά το ρίξαμε πάλι στον ύπνο!
Καλα κανατε κι ας ειναι και ψεύτικο!! Σας πάει το ποντικάκι!! Και είσαι και ένα κουκλί πανέμορφο!!!!!:D

Αλίνα η Λέια είναι μια καλονή!!! Στις δυο πρώτες φωτογραφίες μάλιστα, είναι για διαφήμιση. Τέτοια ομορφιά!!! Μα καλά αυτη η μάνα τους ( η γάτα εννοώ) έκανε τόσο πανέμορφα μωρά!!! Αν κρίνω από τον Σείριο και τη Λέια!!! Ειχε κι άλλα μωράκια αυτη η γέννα? Ειναι από εδω΄στο φόρουμ κανένα? :up::D

Μάλιστααααααϊ!!!Η επιθυμία της Λεϊομανούλας διαταγή. :PΌμως, όλες οι φωτό που ανεβάζω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ,είναι τραβηγμένες με φυσικό φως για να είναι πιο γλυκά τα χρώματα:D
Εδώ η Μπάχχχχχυ είναι λίγο μικρότερη:happy:

Συνημμένα

• DSCF1066.jpg
    DSCF1066.jpg
    197 KB · Εμφανίσεις: 22
Ματαααααρες μου!:up:
Ειχε πολλα μωρακια ακομα Αναστασια η γεννα,ηταν δυο γεννες μαζι για την ακριβεια,αλλα κανενα αλλο γατακι δεν πηρε καποιος απο το φορουμ δυστυχως...

Ποιός είπε οτι το κορίτσακι μου είναι σοβαρό σαν μεγαλοστέλεχος επιχείρησης?:blink: Δείτε το βιντεάκι που της τραβηξα σήμερα το πρωί!:blink:
Είναι ακόμη μωράκι :blink:;):cool::lol::P Και προσέξτε την λεπτομέρεια στο τέλος! Ποιός είπε οτι ο Αρης είναι γλυκούλης? :blink:
Νοράκι το είδες αυτό?
https://www.youtube.com/watch?hl=en-GB&v=5qCDdpI2wc0

Kαλα ε,τα ματια της Μπασσυ τωρα τα προσεξα εγω:redface: Μαλλον μου τραβουσε την προσοχη το παρδαλο τριχωμα!! Ειναι τελεια ετσι διχρωμα που ειναι!!!!!!!!Κι αλλες,κι αλλες!!!!

Οσο για τα αδερφια Σειριου και Λειας, να σημειωσω επισης (επειδη τα ειδα ολα τους οταν πηρα τη Leia) oτι κανενα αλλο δεν ειχε τα χρωματα τους.Αλλα ειχε μερικα ασπρομαυρα φουντωτα σκετη τρελα!!
Ευχαριστουμε και παλι για τα καλα σας λογια!!

Ποιός είπε οτι το κορίτσακι μου είναι σοβαρό σαν μεγαλοστέλεχος επιχείρησης?:blink: Δείτε το βιντεάκι που της τραβηξα σήμερα το πρωί!:blink:
Είναι ακόμη μωράκι :blink:;):cool::lol::P Και προσέξτε την λεπτομέρεια στο τέλος! Ποιός είπε οτι ο Αρης είναι γλυκούλης? :blink:
Νοράκι το είδες αυτό?
https://www.youtube.com/watch?hl=en-GB&v=5qCDdpI2wc0

Αχ, Νίκη, και η παλιο-Μέλη άμα ζυμώνει μου παίρνει το μυαλό, γιατί κι εγώ την έχω για σοβαρή και μεγάλη! Μωρέ, το Μυρτούλι μας είναι μικρό κοριτσάκι και ήθελε να ζυμώσει μανούλα-κουβερτούλα:inlove:
Το διαβολο-Άρη να μην τον σχολιάσω... ίδια όλα τα αγόρια αυτού του κόσμου; ΜΑ ΙΔΙΑ; να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί κανένα κορίτσι επί γης;:mad: (Αρούλη μου παιχνιδιάρη εσύ!:))

Ναι Στελλα μου,έτσι είναι!;):D:D:D
Βάλε μας κανένα βιντεάκι του Μελονιού, γράφει τόσο καλά στο βίντεο!;):up::up::up:
Πόσο είναι τώρα τα Νινομελάκια?

Μα δεν ταιριάζουν; Όχι, πείτε, δεν ταιριάζουν;;;;

Συνημμένα

• Μπάχυ.jpg
    Μπάχυ.jpg
    192,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 080613_1429b.jpg
    080613_1429b.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 17

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back