ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Αχ!!! αυτά τα αλητάκια θα μας τρελάνουν
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τί ωραία γατουλίνια , τί ωραία οικογένεια!!!Να μας γράφεις και τις χαριτωμενιές τους και τις ιστορίες τους, εδώ είμαστε φανατικοί και διασκεδάζουμε με το κάθε (γατο)τιΓειά σας .Χαίρομαι πολύ που υπάρχει το θέμα για τις κεραμιδόγατεςκαι μπορούμε να μιλήσουμε γιαυτά τα πλάσματα που είναι ιδιαίτερα
.Εχω 3 κεραμιδόγατες θηλυκές,την Φοίβη 8 τηνΛιλίκα 7 και την Ζούκι 2 χρόνων
.Είχα άλλες 6 θηλυκές και αρσενικές τις οποίες δυστυχώς έχασα
.Εχουν την χάρη τους και οι ράτσας σίγουρα,(εχω κι ένα καταπληκτικό σιάμ),αλλά τα αλητάκια
,είναι άλλη υπόθεση.Τα λατρεύω
.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

-Όχι δεν ντρέπομαι να τις παραφυλάω

-Έχω αποτύχει να πιάσω και ένα ζούδι, που εδώ και δύο μέρες κάθεται στο ταβάνι του σπιτιού και του τραγουδάω να κατέβει, αλλά, τίιιιιποτα
-Πεθερούλα, τα χελιδόνια τρώγονται; (εδώ δεν έχουν έλθει, ούτε έχει ακουστεί η φωνή της δεκαοχτούρας για να φύγει ο Χειμώνας)

Μπασσέτ
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Και μερικές ακόμα φωτογραφίες των ζουζουνιών μου![]()
Υπάρχουν πιο όμορφες γάτες από αυτές; Τι ράτσες και αηδίες?!
Πάντως, άσχετο, σήμερα έπιασα μία ακρίδα και την έφαγα κανονικότατα. Της έδωσα βέβαια μία (απειροελάχιστη) ευκαιρία να φύγει, γιατί είμαι και φιλόζωος, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Καλή, δε λέω, αλλά πολύ μικρή. Εσείς τρώτε ακριδούλες και λοιπά ζουζούνια;
*ζήτω τα κεραμίδια και οι ταράτσες!*
Στέφανος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Οι γάτες μας και οι γάτοι μας είναι τα μόνα πλάσματα μέσα στα σπίτια μας που μπορούν να χαλβαδιάζουν μικρά και μεγάλα πουλάκια χωρίς παρεξηγήσεις!![]()
Τα άλλα πλάσματα την έβαψαν αν παραδεχτούν κάτι τέτοιο δημοσίως!
Μια και το αναφέραμε, σήμερα ήρθαν τα χελιδόνια!
Πού'ναι το πιπέρι; Πού είναι το πι-πέ-ρι;;;!!!

Άντε επιτέλους να βγει λίγο ήλιος γιατί ψυχοπλακωθήκαμε!!! Καλώς τα δεχτήκατε, εγώ ακόμα με τα καναρίνια των γειτόνων τη βγάζω..ό,τι να'ναι σχόλιο

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Υπάρχουν πιο όμορφες γάτες από αυτές; Τι ράτσες και αηδίες?!
Πάντως, άσχετο, σήμερα έπιασα μία ακρίδα και την έφαγα κανονικότατα. Της έδωσα βέβαια μία (απειροελάχιστη) ευκαιρία να φύγει, γιατί είμαι και φιλόζωος, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Καλή, δε λέω, αλλά πολύ μικρή. Εσείς τρώτε ακριδούλες και λοιπά ζουζούνια;
Στέφανος
Το Σπιθόνι έχει πάθος με τα σκαθάρια, τα μυγάκια κ τα αραχνοειδή ...Λέτε να την έχει τσιμπήσει καμια αράχνη κ μας βγήκε spider(woman)cat; Αλλά δεν τα τρώει, τα παίζει τέννις, τα διαμελίζει κ ξανά προς τη δόξα τραβά...Ρίχνει σάλτο, γατζώνεται στην κουρτίνα κ από εκεί στο πλησιέστερο κεφάλι. Τώρα που έγινε μανούλα λέτε να ηρεμήσει καθόλου;
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Είμαστε κουκλιά και φαινόμαστε, αμ πώς!!!!Υπάρχουν πιο όμορφες γάτες από αυτές; Τι ράτσες και αηδίες?!
Στέφανος

Πάντως Στέφανε, είσαι πολύ τυχερός, που έχεις τόσα ωραία εντομάκια!!ΣΛΟΥΡΠ!Εδώ δεν υπάρχουν τέτοιοι μεζέδες, τους έχουν αφανίσει τα αεροζόλ
Άλλη τυχερή από'δω!! Μήπως, να συνταχθώ με το μπαμπά μου, που θέλει να με πάρει το καλοκαίρι στο νησί, να εγκατασταθώ εκεί παρέα με τη Σπίθα ,το Μόργκαν, τον Μπαμπαγκίτα και το σκύλο, του οποίου δεν θυμάμαι το όνομα (αλλά, σιγά μη θυμάμαι ονόματα ΟΧΤΡΩΝ), να κυνηγάω όλη μέρα ακρίδες και αραχνες ;Το Σπιθόνι έχει πάθος με τα σκαθάρια, τα μυγάκια κ τα αραχνοειδή ...Λέτε να την έχει τσιμπήσει καμια αράχνη κ μας βγήκε spider(woman)cat; Αλλά δεν τα τρώει, τα παίζει τέννις, τα διαμελίζει κ ξανά προς τη δόξα τραβά...Ρίχνει σάλτο, γατζώνεται στην κουρτίνα κ από εκεί στο πλησιέστερο κεφάλι. Τώρα που έγινε μανούλα λέτε να ηρεμήσει καθόλου;

Βορράς ή Ανατολή; Ιδού η απορία

Μπασσέτ
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπάχχχχυ μου, και βέβαια τρώγονται! Από χθες άρχισε ο πανικός του διπόδου, να οργανώσει το θερινό μας μπαλκόνι, για να μην πάρω καμιά βούτα καθώς τα χαλβαδιάζω. Πολύ τρομάζει το δίποδό μου όταν τα χαλβαδιάζω...-Πεθερούλα, τα χελιδόνια τρώγονται; (εδώ δεν έχουν έλθει, ούτε έχει ακουστεί η φωνή της δεκαοχτούρας για να φύγει ο Χειμώνας)
Μπασσέτ
Μα τι κούκλα που είσαι πίσω από τη γλάστρα!

Ο Beeb σου
Φίλε Στέφανε, κι εγώ τις τσακίζω τις ακρίδες αν ξεβραστεί καμιά εδώ πάνω, στο 4ο. Όμως το δίποδο πρόλαβε και μου πήρε την τελευταία!Πάντως, άσχετο, σήμερα έπιασα μία ακρίδα και την έφαγα κανονικότατα.
Beeb
Μυγάκια! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠΤο Σπιθόνι έχει πάθος με τα σκαθάρια, τα μυγάκια κ τα αραχνοειδή ...
Beeb
Τι το λεχ' και δεν το κάνειχ', Μπάχχχχυ μου;Θα πάρω των ομματιών μου να έρθω κατά 'πάνω ,που μένει και ο αρραβωνιαστικός μου ο Beeb![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ε, δεν της άφηνες καημένε να φάει κι αυτή μία; Μοναχοφάη!!!... εγώ τις τσακίζω τις ακρίδες αν ξεβραστεί καμιά εδώ πάνω, στο 4ο. Όμως το δίποδο πρόλαβε και μου πήρε την τελευταία!
Beeb

Όσο για να ανέβω, σκέπτομαι τη μανούλα μου, που πρέπει να την γηροκομήσω (καταργήθηκε και ο Καιάδας
)Μπάχχχχχχυ
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Άλλη τυχερή από'δω!! Μήπως, να συνταχθώ με το μπαμπά μου, που θέλει να με πάρει το καλοκαίρι στο νησί, να εγκατασταθώ εκεί παρέα με τη Σπίθα ,το Μόργκαν, τον Μπαμπαγκίτα και το σκύλο, του οποίου δεν θυμάμαι το όνομα (αλλά, σιγά μη θυμάμαι ονόματα ΟΧΤΡΩΝ), να κυνηγάω όλη μέρα ακρίδες και αραχνες ;![]()
Βορράς ή Ανατολή; Ιδού η απορία
Μπασσέτ
Για το καλοκαίρι ανατολή...δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία!Δεν έχουμε μόνο μπόλικα πετούμενα κ περπατούμενα ζουζούνια, έχουμε κ πουλάκια κ βατραχάκια κ σκατζοχοιράκια κ ποδαράκια κ χίλια δυο παιχνιδάκια ζωντανά! (Μια φορά εγώ τους πήγα δώρο ένα αρούρι

πιο μεγάλο απ'μένα....κ πάθανε μαζική υστερία!Ανόητοι άνθρωποι!τς τς τς) Κ άμα μας μαλώνουν ή μας κυνηγάνε άλλα γατόνια, βγαίνει ο χοντρός Μπαλού κ η Μπουμπού κ μας προστατεύουνε κ όλοι τρομάζουν κ εξαφανίζονται! Έλα, σου λέω, το καλοκαίρι κ δε θα χάσεις!!! Θα έχω τελειώσει κ με τις μητρικές μου υποχρεώσεις κ θα μπορούμε να γυρνάμε κ τα βράδια στις ταράτσες μαζί!!!Σπίθα
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι ακρίδες και τα λοιπά ζουζούνια είναι ορεκτικόΥπάρχουν πιο όμορφες γάτες από αυτές; Τι ράτσες και αηδίες?!
Στέφανος
.Το κυρίως γεύμα αξίζει.Σήμερα κατέβασα μια δεκαοκτούρα
αλλά δεν πρόλαβα να χαρώ.Με πήρε είδηση η μαμά μου και μου έκοψε την φόρα
.Μην σε δούνε να χαίρεσαι
.Ως την επόμενη φορά, θα αρκεστώ στα ορεκτικά
.Μετά τιμής .Φοίβη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χαζές δεκαοχτούρες έχετε στη ΓλυφάδαΟι ακρίδες και τα λοιπά ζουζούνια είναι ορεκτικό.Το κυρίως γεύμα αξίζει.Σήμερα κατέβασα μια δεκαοκτούρα
αλλά δεν πρόλαβα να χαρώ.Με πήρε είδηση η μαμά μου και μου έκοψε την φόρα
.Μην σε δούνε να χαίρεσαι
.Ως την επόμενη φορά, θα αρκεστώ στα ορεκτικά
.Μετά τιμής .Φοίβη
.
Εμείς στο Χαλάνδρι, έχουμε πανέξυπνες, που όχι μόνο δεν πλησιάζουν σε κανένα μπαλκόνι μου, αλλά, επίτηδες, κάθονται και βολτάρουν στα από πάνω μπαλκόνια, έτσι για να με σκάνε

Μπασσέτ
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν είναι χαζέςΧαζές δεκαοχτούρες έχετε στη ΓλυφάδαΕμείς στο Χαλάνδρι, έχουμε πανέξυπνες, που όχι μόνο δεν πλησιάζουν σε κανένα μπαλκόνι μου, αλλά, επίτηδες, κάθονται και βολτάρουν στα από πάνω μπαλκόνια, έτσι για να με σκάνε
Μπασσέτ
πάντως σίγουρα είναι πολύ θρεμμένες και γιαυτό μάλλον αργές.Αυτό βέβαια με βολεύει γιατί είναι θέμα χρόνου ,κάποια να ξαναβρεθεί στα δόντια μου

.Και τότε........

Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Φιλενάδα Φοίβη, όπως σε βλέπω αποφασισμένη, δεν θα ήθελα να είμαι δεκαοχτούρα Γλυφαδιώτικη (πάντως, είσαι εξοπλισμένη ήδη με καταπληκτική στολή παραλλαγής, που σε διευκολύνει στο κυνήγιΔεν ξέρω αν είναι χαζέςπάντως σίγουρα είναι πολύ θρεμμένες και γιαυτό μάλλον αργές.Αυτό βέβαια με βολεύει γιατί είναι θέμα χρόνου ,κάποια να ξαναβρεθεί στα δόντια μου
.Και τότε........
.

)Μπασσέτ
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκτός από στολή παραλλαγής διαθέτω και όλο τον άλλο εξοπλισμό.Δόντια και νύχια κοφτερά(ξέρεις εσύ) και ένα άλμα,τύφλα νάχει η ΙσεμπάγιεβαΦιλενάδα Φοίβη, όπως σε βλέπω αποφασισμένη, δεν θα ήθελα να είμαι δεκαοχτούρα Γλυφαδιώτικη (πάντως, είσαι εξοπλισμένη ήδη με καταπληκτική στολή παραλλαγής, που σε διευκολύνει στο κυνήγι)
Μπασσέτ

.Και το πιό ωραίο
έχω μεγάααααααλη υπομονήηηηηηηηηη

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εκτός από στολή παραλλαγής διαθέτω και όλο τον άλλο εξοπλισμό.Δόντια και νύχια κοφτερά(ξέρεις εσύ) και ένα άλμα,τύφλα νάχει η Ισεμπάγιεβα.Και το πιό ωραίο
έχω μεγάααααααλη υπομονήηηηηηηηηη
.
Ξέχασες να το κλείσεις με Μουάχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Κάθησε εκεί περίπου 15 λεπτά χωρίς να κουνηθεί και, αφού ξεπαγιάσαμε, την έδιωξα και έκλεισα την πόρτα, όπου, μετά από ένα δευτερόλεπτο στήθηκε ξανά για να μπαινοβγεί

Συνημμένα
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Θα ήθελα να 'ημουν στο μυαλό τους
για να δω πως λειτουργεί
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool