ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό....
Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει???![]()
Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!!![]()
Καλέ ο Κίκης έχει παραμείνει άντρας στο ταπεραμέντο του την ιδιοσυγκρασία του. Τι κι αν του τα κόψατε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

.... Όλα τα κουλά.. σε μένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
οχι καλέ στην φωτό που σχολιάζεις όλα τα γατια σου!Ναι, το άβαταρ λές?? Είναι η μεγάλη ΑΠΑΤΗ. Ο Κίκης στην αγγελία....![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
και η μάνα της...και ότι βρέθηκε στα πόδια μου...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Η Τζούλια το μελαχροινό αγγελακι!!!Α, είναι περσινής σοδειάς... τακτοποιήθηκε πλέον και αυτή,
και η μάνα της...και ότι βρέθηκε στα πόδια μου...
![]()
![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αντιπαραθετω κι εγω μια (ολιγον χαζη) φωτο με τα καινουργια ριχταρια που μου πηραν δωρο το Πασχα

Leia
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Έ, νάμαι κι εγώ μέσα στον κύβο, που μου έκαναν δώρο το Πάσχα!!
Μπεσσετινιώ με γεία ο καινούργιος κύβος!

Ταιριάζει το χρώμα του με τα ματάκια σου!

Αντιπαραθετω κι εγω μια (ολιγον χαζη) φωτο με τα καινουργια ριχταρια που μου πηραν δωρο το Πασχα
Leia
Καλέ Λειομάνα είναι δυνατόν να βγεί χαζή φωτό η Leia, με την ομορφιά που έχει?

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

Φτου-φτου.Μπασσετακι είσαι γλύκα!Τι σκεφτεσαι καλέ?Σε μεγαλη περισυλλογή επεσες!!Κουκλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

κορδονια και σκοινια ??????

γιατι αυθορμητο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

μπα σε καλο σου με εκανες και γελασα

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Leia κούκλα. Πιο πολύ μου αρέσουν τα τριχωτά πατούσια της που φαίνονται φόρα παρτίδα στην υπογραφή!
Και η Μπάχχχυ... η Μπάχχχχυ... καλέ τι στριμμένη έκφραση; Εγώ πιο πολύ στο ρομαντικό της τη βλέπω! Χαμηλοβλεπούσα δεσποσύνη ένα πράγμα!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η πεθερούλα μου βλέπει μέχια χτην καρδούλα μουΚαιρό είχα να μπω εδώ! Από τότε που η julia έβαλε τις φωτό του γατολαού της! Γέμισε το μάτι μου γατιά!
Η Leia κούκλα. Πιο πολύ μου αρέσουν τα τριχωτά πατούσια της που φαίνονται φόρα παρτίδα στην υπογραφή!
Και η Μπάχχχυ... η Μπάχχχχυ... καλέ τι στριμμένη έκφραση; Εγώ πιο πολύ στο ρομαντικό της τη βλέπω! Χαμηλοβλεπούσα δεσποσύνη ένα πράγμα!

Μπάχχχχχχχχυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό....