Κεραμιδό-maniacs

Δείτε κι ένα βίντεο τώρα με τα δικά μου τα τερατόπουλα, κάτω απ' το κρεβάτι μου μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=6101

Ο παλιο-Beeb είναι πολύ κορκοντζελόφατσα τελικά, έτσι; Και πολύ λαμπερός! Εκείνη η Άσπρη, γαλήνια και μεγάλη, σοβαρή κοπέλα:inlove: Να ανεβάσεις κι ένα νέο βίντεο να χουχουλιάζουν στα ζεστά, τώρα που έρχεται κρύο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ανεβάσεις κι ένα νέο βίντεο να χουχουλιάζουν στα ζεστά, τώρα που έρχεται κρύο:)
Ανυπερθέτως! Τους την έχω στημένη, χεχεχεχε... ;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο παλιο-Beeb είναι πολύ κορκοντζελόφατσα τελικά, έτσι; Και πολύ λαμπερός!
Ποιοοοος ιερόσυλος με είπε "κορκοντζελόφατσα";;;; Εγώ είμαι άρχων καλέ!
Υπογραφή,
Bibikman-Rastaman

Ποιοοοος ιερόσυλος με είπε "κορκοντζελόφατσα";;;; Εγώ είμαι άρχων καλέ!
Υπογραφή,
Bibikman-Rastaman

Και κουβαλάς και στη μύτη σου λευκές τρίχες από πρόσφατη επίθεση στην Άσπρη... χμμμ:hmm: Μωρέ, είσαι εσύ ένας...

Και κουβαλάς και στη μύτη σου λευκές τρίχες από πρόσφατη επίθεση στην Άσπρη... χμμμ:hmm: Μωρέ, είσαι εσύ ένας...
Όχι βρε, το παρεξήγησες το παιδί. Η συγκεκριμένη τρίχα είναι μάλλον επειδή η κυρία επί των τιμών/μπάτλερ/καμαριέρα του σπιτιού μάλωσε με την ηλεκτρική σκούπα... Η φωτό είναι χθεσινή!
Αν ήταν από επίθεση, η τρίχα θα ήταν η μισή στο στόμα του... :sick::lol::lol:

Πονεμένο ΥΓ: Πρέπει ανυπερθέτως να κάνω φασίνα αύριο πρωί-πρωί! ΑΑΑΑΑΑΑ

Σημερα το πρωι το κρυο ηταν εντονο(μαλλον ειχε υγρασια) ,ο χειμωνας βιαστηκε να μας χτυπησει την πορτα.Ουρανια λαβε το μετρα σου!;):lol:
Και για του λογου το αληθες σας βαζω μερικες πρωινες φωτο.Μερικοι βεβαια νομιζουν οτι η κουβερτα τρωγεται και δοκιμαζουν την γευση της, αλλοι παλι(πιο φυσιολογικοι) ξερουν καλα την χρηση της.:blink:;):lol::lol:

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 21.09 001 α.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 001 α.jpg
    218,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Σεπτεμβριος 2008 21.09 004 α.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 004 α.jpg
    159,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Σεπτεμβριος 2008 21.09 002 α.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 21.09 002 α.jpg
    150,7 KB · Εμφανίσεις: 35
Σημερα το πρωι το κρυο ηταν εντονο(μαλλον ειχε υγρασια) ,ο χειμωνας βιαστηκε να μας χτυπησει την πορτα.Ουρανια λαβε το μετρα σου!;):lol:
Και για του λογου το αληθες σας βαζω μερικες πρωινες φωτο.Μερικοι βεβαια νομιζουν οτι η κουβερτα τρωγεται και δοκιμαζουν την γευση της, αλλοι παλι(πιο φυσιολογικοι) ξερουν καλα την χρηση της.:blink:;):lol::lol:

Βρε τον Αρούλη ποιός θα το φανταζότανε ότι θα έβρισκε τέτοια θαλπωρή:). Νίκι αυτό βλέπω εδώ έπιασε εδώ κάτω κρύο

Και ο Αιμίλιος διαβάζει mycat:lol:

Συνημμένα

• DSC00318.JPG
    DSC00318.JPG
    424,1 KB · Εμφανίσεις: 37
Βρε Ράνια,τι κουκλος εχει γινει...:up:

Βρε Ράνια,τι κουκλος εχει γινει...:up:

Δώρα τον αδικούν οι φωτογραφίες:) Δεν κάθεται ο άτιμος. Σήμερα με έχει λαλιάσει. Έχω ρεπό και θέλει παιχνίδια δεν μ αφήνει σε ησυχία

Δώρα τον αδικούν οι φωτογραφίες:) Δεν κάθεται ο άτιμος. Σήμερα με έχει λαλιάσει. Έχω ρεπό και θέλει παιχνίδια δεν μ αφήνει σε ησυχία
Ε φερε τον τοτε να τον δουμε κι απο κοντα!:up:

Ο Άρης είναι ένας κούκλος! Την κουβέρτα την έφαγε σκέτη ή ζήτησε και κανένα ντιπ;;; :lol:
Αλλά η Μυρτούλα-ντολμαδάκι είναι άψογη!!! :lol::lol::lol::lol:

Και ο Αιμίλιος διαβάζει mycat:lol:
Είμαι σίγουρη ότι πολλές φορές μπαίνουν με τα δικά μας στοιχεία κάνοντας αντιποίηση αρχής και γράφουν ό,τι θέλουν... :hmm::lol::lol::lol:

Ε φερε τον τοτε να τον δουμε κι απο κοντα!:up:

Στην Κάλυμνο??? θες να πάθει εγκεαλικό ο Σείριος? Θα πει καλά η μία και άλλον μου κουβαλήσαν? Όταν έρθεις Αθήνα θα έρθεις για καφεδάκι σπίτι να τον δεις τον βουτυρομπεμπέ:)

Είμαι σίγουρη ότι πολλές φορές μπαίνουν με τα δικά μας στοιχεία κάνοντας αντιποίηση αρχής και γράφουν ό,τι θέλουν... :hmm::lol::lol::lol:

Λες?:hmm:Για αυτό βλέπω μερικές φορές πράγματα και λέω καλέ εσύ τα έχεις γράψει αυτά :lol::lol:

Νίκη, έκανες ποδαρικό με τις πρώτες χειμωνιάτικες γατοφωτογραφίες για φέτος!!:up::up:
Ράνια, ο Αιμίλιος κούκλος, αλλά και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ:blink: Πώς μεγάλωσε έτσι;

Zbeebz o Beebikos καταφερνει και βγαινει εκπληκτικα στις φωτο.:up:
Η εσυ εισαι καλη φωτογραφος η αυτος εχει απιθανη μουριτσα.:P:lol:

Ρανια τα αγορακια μας μοιαζουν πολυ! Ελπιζω βεβαια ο δικος σου να μην ειναι τοσο "τραμπουκομπουνταλας"!:blink::lol::lol:

Ας παίξω τώρα, γιατί αυτοί οι τύποι βάζουν στη βεράντα κάτι ψηστιέρες, κάτι κάρβουνα, παλέβουν καμιά ώρα μέσα έξω, προς τι; Για να φάνε. Ενώ εγώ!! Ούτε νιάου δεν κάνω. Μόλις πεινάσω κοιτάζω τη μαμά (όχι με κανένα ξελιγωμένο βλέμμα, μη νομίσετε) και το φαγητό μου βρίσκεται σερβιρισμένο.Και κάτι αστείο. Ένας τηλεφωνικός διάλογος μεταξύ μαμάς και ανθρωποαδελφούλας μου (Η μαμά στη δουλειά σε σοβαρή σύσκεψη):
Μ: Λοιπόν συνάδελφοι,τι θα κάνουμε...
ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΝ
Μ:Ναι;
Α:Μαμά, άργησες, να ταΐσω τη γάτα;
Μ: ΌΧΙ
Α: Αφού είναι η ώρα που τρώει!
Μ: Όχι, είπα, η γάτα πρέπει να τρώει τις ειδικές κροκέτες για τη διάρροια!Γειά. Λοιπόν,....
Λοιποί συσκεπτόμενοι: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Για την αναμετάδοση: ΜΠΑΣΣΕΤ

Συνημμένα

• DSCF1845.jpg
    DSCF1845.jpg
    174,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Νίκη, έκανες ποδαρικό με τις πρώτες χειμωνιάτικες γατοφωτογραφίες για φέτος!!:up::up:
Ράνια, ο Αιμίλιος κούκλος, αλλά και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ:blink: Πώς μεγάλωσε έτσι;

Aλίκη μου να δεις τι τεράστιος είναι όταν πηδάει στην κοιλιά μου:lol:

Zbeebz o Beebikos καταφερνει και βγαινει εκπληκτικα στις φωτο.:up:
Η εσυ εισαι καλη φωτογραφος η αυτος εχει απιθανη μουριτσα.:P:lol:

Ρανια τα αγορακια μας μοιαζουν πολυ! Ελπιζω βεβαια ο δικος σου να μην ειναι τοσο "τραμπουκομπουνταλας"!:blink::lol::lol:

Είναι Νίκη μου είναι εντελώς μπουνταλάς. Τον δικαιολογώ ως έφηβο:)

Ας παίξω τώρα, γιατί αυτοί οι τύποι βάζουν στη βεράντα κάτι ψηστιέρες, κάτι κάρβουνα, παλέβουν καμιά ώρα μέσα έξω, προς τι; Για να φάνε. Ενώ εγώ!! Ούτε νιάου δεν κάνω. Μόλις πεινάσω κοιτάζω τη μαμά (όχι με κανένα ξελιγωμένο βλέμμα, μη νομίσετε) και το φαγητό μου βρίσκεται σερβιρισμένο.Και κάτι αστείο. Ένας τηλεφωνικός διάλογος μεταξύ μαμάς και ανθρωποαδελφούλας μου (Η μαμά στη δουλειά σε σοβαρή σύσκεψη):
Μ: Λοιπόν συνάδελφοι,τι θα κάνουμε...
ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΝ
Μ:Ναι;
Α:Μαμά, άργησες, να ταΐσω τη γάτα;
Μ: ΌΧΙ
Α: Αφού είναι η ώρα που τρώει!
Μ: Όχι, είπα, η γάτα πρέπει να τρώει τις ειδικές κροκέτες για τη διάρροια!Γειά. Λοιπόν,....
Λοιποί συσκεπτόμενοι: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Για την αναμετάδοση: ΜΠΑΣΣΕΤ

:lol::lol::lol:

Μπασσετ ακομα και στη συσκεψη για σενα μιλαει η μαμα σου;;;;;Να απαιτησω κι εγω να κανει κανενα μαθημα για την αρχοντια μου;
Σειριος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back