moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
, ισως επειδη εχει ταλαιπωρηθει περισσοτερο απο τα αλλα και ακομα ειναι φοβισμενη σε καποιες κινησεις τηςΕικόνα014.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Είναι κουκλα η ζουζούνα σου. Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου.Κουκλιτσα ειναι,αλλα εχω λιγο περισσοτερη αδυναμια στη Σισσυ.Ολα τα αγαπαω βεβαια αλλα η Σισσυ ειναι αλλο πραγμα, ισως επειδη εχει ταλαιπωρηθει περισσοτερο απο τα αλλα και ακομα ειναι φοβισμενη σε καποιες κινησεις της
Εικόνα014.jpg

Α τον ζουζούνο τον Αιμιλιάκο. Φίλησέ μου τον.Και ο Αιμίλιος διαβάζει mycat![]()

Εικόνα028.jpgΕικόνα010.jpgΕικόνα005.jpgΕικόνα002.jpgΕικόνα022.jpg
Τα γατοπαιδια μου Ελβιρα(ασπρη-γκρι) ,Νορα(τριχρωμη) ,Σισσυ(τιγρε)![]()
Εγώ ψηφίζω Σίσσυ δαγκωτό. Εχω αδυναμία στα τιγρε. Κι η άτιμη είναι κουκλα

aretha
Περιβόητο μέλος
Τι γλυκά τα κοριτσάκια σου!Τα γατοπαιδια μου Ελβιρα(ασπρη-γκρι) ,Νορα(τριχρωμη) ,Σισσυ(τιγρε)![]()

Και πρέπει να πω ότι το δείγμα σου είναι πολύ αντιπροσωπευτικό, έχεις "πιάσει" όλους τους βασικούς χρωματισμούς... 
Να και ο Πορδολέων, που είδε ήλιο πριν λίγο στο μπαλκόνι και βγήκε να τον απολαύσει, τεντώνοντας το φιδίσιο του κορμί:
staman2
Περιβόητο μέλος
Βρε Αλίκη τι κάνεις και με τρελαίνεις??? Τι κούκλαρος είναι αυτός? Τι πόζα? Τι κορμάρα? Κι έχω αδυναμία στα ασπρόμαυρα κι ας τα λένε κοινότυπο χρωματισμό. Μετά μ΄αρέσουν τα τιγρέ και τα κατάμαυρα σαν την Αριθούλα σου, και τα μπλε. Ειναι τα αγαπημένα μου.Φίλησε μου τον τον ζουζούνοΤι γλυκά τα κοριτσάκια σου!Και πρέπει να πω ότι το δείγμα σου είναι πολύ αντιπροσωπευτικό, έχεις "πιάσει" όλους τους βασικούς χρωματισμούς...
Να και ο Πορδολέων, που είδε ήλιο πριν λίγο στο μπαλκόνι και βγήκε να τον απολαύσει, τεντώνοντας το φιδίσιο του κορμί:
![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ειστε πανέμορφοι κυρία μου. Αυτά τα μάτια...Και εμείς στας εξοχάς!!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ο Τίμυ μου σας αφιερώνει μερικές φωτο από το λουτρό του παρακαλώ....![]()
καλέ τι ησυχούλικο που κάθεται το μωρό μου.
Τι γλυκά τα κοριτσάκια σου!Και πρέπει να πω ότι το δείγμα σου είναι πολύ αντιπροσωπευτικό, έχεις "πιάσει" όλους τους βασικούς χρωματισμούς...
![]()
Κι εμένα σήμερα Αλίκη όλο τεντώματα ήταν ο δικός μου στον ήλιο.
Τους άρεσε η ατμόσφαιρα ΄φαίνεται μετά την βροχήΚι εμενα ο πρωτος καταδικος μου γατουλης ηταν τιγρακι,χωρις λευκο καθολου,και του ειχα μεγαλη αδυναμια...
Α και εγώ νόμιζα ότι μίλαγες για τον "κατάδικο" που έχεις τώρα

moukelis
Επιφανές μέλος
Λέγε,λέγε εσυ,θα του τα πω ολα και θα σε κανονισει...Α και εγώ νόμιζα ότι μίλαγες για τον "κατάδικο" που έχεις τώρα![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι γλύκας ο βρεγμένος Τίμυ!Ο Τίμυ μου σας αφιερώνει μερικές φωτο από το λουτρό του παρακαλώ....![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εύγε κύριε Πορδολέωντα !!!! και ανταποδίδω!!

Χέρια ψηλά!!!!!
και εεεττσσιιιιιιιι
stellak
Διάσημο μέλος
Κούκλες όλες, την Ελβίρα την έχω γνωρίσει από κοντά όταν ήταν μωρούλι, τη μέρα που την πήρες σπίτι και της έχω πιο πολύ αδυναμία
Ο γείτονας Πορδίτσος έχει βρει το νόημα της ζωής! Ήλιος και διατάσεις για να ξεπιαστούμε από την ολοήμερη ξάπλα

Ο βρεγμένος και ήρεμος Τίμυ πρέπει να γίνει παράδειγμα για τα δικά μου που στο μπάνιο σηκώνουν την πολυκατοικία με τις φωνές τους

Όσο για τους ... παλιούς, Κίκη και Αιμίλιε, καίτε καρδιές!

Κεραμιδιού - cats rule!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool