Κεραμιδό-maniacs

Ναι Νίκη μου,σε νιωθω!:P:lol:
Παιδια δειτε κατι ωραια κεραμιδακια.Αυτες με το περιγραμμα ειναι μιας πολυ αγαπημενης μου σειρας που φωτογραφισε η Rachael Hale.Εχω μαγνητακια της,μπλοκακια της...και μ'αρεσει που συνοδευει τις καταλληλες φωτο με τις καταλληλες λεζαντες!
rachael-hale-rain-cat.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια κυρια που δε φοβαται το νερο...
rachael-hale-deep-sea-diva.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα γκριζακι που ειναι και η αδυναμια μου...
rachael-hale-cute-is-hard-work.jpg

Ενα ταρταρουγακι κι ενα μαυρακι για την Νίκη και τη Ζωη!
rachael-hale-backyard-beauties.jpg

Κι ενας μακαρονας!
2400-4814Kitten-Posters.jpg

Με εναν φιλο του...
PL143Kitten-in-Spagette-Posters.jpg

Καλα η φωτο moukelis απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!:up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Το δωράκι μου είναι το κεραμιδάκι μου ενώ κοιμάται όρθια πάνω στην πολυθρόνα μπροστά από το καράβι.:lol::lol::D
Με πήρε ο ύπνος κι έγειρα, στου καραβιού την πλώρη...

Συνημμένα

• DSCF2231.jpg
    DSCF2231.jpg
    139,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCF2235.jpg
    DSCF2235.jpg
    126,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCF2236.jpg
    DSCF2236.jpg
    130,6 KB · Εμφανίσεις: 31
Καλε η Μπασσετ οσο παει και σοβαρευει...

Στην κυρια Μπασσυ παει το στυλακι του ναυτικου!:up:;):lol:
Εγω σημερα το πρωι τραβηξα δυο βιντεακια με τα γατονια μου φυσικα και τα εβαλα στο you tube.Δειτε τα
1.Λιγο παλαιοτερο ο Αρουλης εξεταζει ενα παλιο παιχνιδι-σκυλακι της Μυρτουλας
https://www.youtube.com/watch?v=6CZOm2bZRP4
2.Ο Αρουλης σημερα το πρωι, προσπαθει να μου αποδειξει οτι δεν ειναι "μπουνταλας", δηλαδη διαβαζει τις Κυριακατικες εφημεριδες!:blink:
https://www.youtube.com/watch?v=Kc49qsSUQD4
3.Η Μυρτουλα δοκιμαζει την νεα σειρα της Royal Canin την Lively.
Μαλλον φαινεται να της αρεσει πολυ!Δυναμωστε τον ηχο!:blink:;)
https://www.youtube.com/watch?v=MoHPugpIA2Q
Ζηταμε συγνωμη για τους κακους μας τροπους.:( Η Μυρτουλα συνηθως, οποτε "τρωει"
στο τραπεζι καθετε σε καρεκλα και στηριζεται με τα μπροστινα ποδαρακια μονο, στο τραπεζι.
Αλλα τωρα μαλλον της αρεσαν τοσο οι κροκετες, που "ξεχασε" τους καλους της τροπους!:blink:

3.Η Μυρτουλα δοκιμαζει την νεα σειρα της Royal Canin την Lively.
Μαλλον φαινεται να της αρεσει πολυ!Δυναμωστε τον ηχο!:blink:;)
https://www.youtube.com/watch?v=MoHPugpIA2Q
Σαν διαφήμιση για τη Royal Canin είναι!! (Μήπως να το προωθούσες το βιντεάκι στην εταιρεία, να κάνει καριέρα η Μυρτούλα; ):cool:

Καλα η φωτο moukelis απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!:up:

Σαν διαφήμιση για τη Royal Canin είναι!! (Μήπως να το προωθούσες το βιντεάκι στην εταιρεία, να κάνει καριέρα η Μυρτούλα; ):cool:

:blink:Λες εεε :lol::lol::lol:
Εκει που λεγαμε οτι η Αρουλης θακανει καριερα μοντελου, μας προεκυψε η Μυρτουλα σε διαφημηση!:up::up::up:
Πρεπει και να βρουμε μανατζερ να μην μας ριξουν στα λεφτα!:blink:;)

ELENIP τρωνε μαζι, και οι δυο, απο το διπλα μπολακι? Και το αλλο το εχεις για νερακι? :D:D:D
Γιατι τα δικα μου τρωνε, ο ενας στην μια γωνια και η αλλη στην αλλη ακρη του δωματιου.:down:Ασε που ο μικρος τρωει γρηγορα και μετα τρεχει σφαιρατος να φαει και της Μυρτουλας το φαι!:blink::down:;):lol:

ELENIP τρωνε μαζι, και οι δυο, απο το διπλα μπολακι? Και το αλλο το εχεις για νερακι? :D:D:D
Γιατι τα δικα μου τρωνε, ο ενας στην μια γωνια και η αλλη στην αλλη ακρη του δωματιου.:down:Ασε που ο μικρος τρωει γρηγορα και μετα τρεχει σφαιρατος να φαει και της Μυρτουλας το φαι!:blink::down:;):lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Nαι!! Στο πρασινο μπωλακι ειναι και στις 2 θηκες φαγητο για να τρωνε και ταυτοχρονα η μια απο το ενα και η αλλη απο το αλλο οποτε δεν τσακωνονται.Και στο μεγαλο ειναι νερακι:).

Καλε η Μπασσετ οσο παει και σοβαρευει...
Αυτό το γατί γεννήθηκε σοβαρό:lol::lol::lol: Εδώ στις φωτό όμως, νύσταξε μετά από πολλούς πήδους πάνω στα έπιπλα και κουτούλαγε και βρήκα ευκαιρία να την φωτογραφήσω.
Νίκη, παρόλα τα θρυλούμενα, η Μυρτούλα τρώει αργά και ευγενικά. Λίγο ανορθόδοξα , βέβαια:lol::lol::lol:
ELENIP, η μουρίτσα της Σίσσυ είναι σκέτη γλύκα:):cat::cat:

ELENIP, η μουρίτσα της Σίσσυ είναι σκέτη γλύκα:):cat::cat:

Ευχαριστουμε και ανταποδιδουμε για την Star Μπασσετ
:inlove::inlove::inlove:.Πολυ ιδιαιτερη η γατουλα σου!!!
:)

Και μεις μέλος στο γκρούπ!! "Σπιτική" κεραμιδού η Νεφέλη μου!! χιχι:D

showimage.php

Γεια σας και απο εμας!!!!!!!Χαθηκαμε λιγο αλλα τρεχουμε(εγω τρεχω οχι η Leia,αυτη οπως βλεπετε ολο ξαπλα και παιχνιδι ειναι). Που θα παει,θα ξελασκαρουμε σε καποια φαση...Παρτε και μια φωτο για να μη ξεχνατε την Αυτου Στριτζογατα..

Καλώς τη Νεφέλη, πού ήσουν κουκλί μου; Θέλουμε πολλές φωτό και πόζες!!
Η Λέια έχει πάρει απουσίες ,παρότι (λόγω στριτζομάρας) είναι η αρχικεραμιδού:up::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back