Κεραμιδό-maniacs

Πολύ καλή η Λέια, έχει τρομερό στήσιμο στο φακό αυτή η γάτα!!:cool:

Εμάς το Μαργκούδι μας περνάει κρίση ταυτότητας... Μάλλον νομίζει πως είναι πουλί, γιατί συνέχεια πηγαίνει και κοιμάται πάνω στο δέντρο. Είδαμε και πάθαμε να της εξηγήσουμε ότι φωλιές πάνω στα δέντρα κάνουν τα πουλάκια, όχι τα γατάκια, αυτή ανένδοτη.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• margkoudi.JPG
    margkoudi.JPG
    199,9 KB · Εμφανίσεις: 39
Να 'μαστε!!

11DSC00284.JPG

Και εδώ..

DSC00289.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα..Το πιστεύετε ότι δεν έχω μπει σχεδόν ποτέ σε αυτό το νήμα..Γιατί???Μμμμμ δεν το έχω καταλάβει..Εχω και δύο παναθεμα με..Τέσπα..

ΑΛΙΚΗ κούκλα η Μαργκο τα φτερα της λείπουν το ζουζουνι
ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ φοβερη η κουκλα σου!!!τι ματάρες!!!

στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα

Τι καλά!!! :up:
Ο δικός μου μόλις δει φωτογραφική γυρνάει το κεφάλι από την άλλη και με αγνοεί! Όταν ακούσει το θόρυβο της φωτογραφικής να κλείνει ξαναγυρνάει και με κοιτάει!!! :lol:

Τι καλά!!! :up:
Ο δικός μου μόλις δει φωτογραφική γυρνάει το κεφάλι από την άλλη και με αγνοεί! Όταν ακούσει το θόρυβο της φωτογραφικής να κλείνει ξαναγυρνάει και με κοιτάει!!! :lol:
Το ίδιο κάνει και η Ήλια μας σνομπαρουν παιδι μου!!!:lol::lol:Ο Μάπας στήνεται και με πόζες...Το μανάρι μου!!:D

Ναι ναι είμαι κούκλα και παίρνω και πόζες όταν η μαμά θέλει να με βγάλει φώτος!! :D

Ευχαριστώ πολύ!!!

Αλίκη πόσο πιο όμορφη μπορει να γινει πια αυτη η μπαλαρινα;;;Και σταματα να μας βγαζεις φωτο πανω στο καταραμενο το γατοδεντρο,θελω κι εγω ειπαμε!:mad:
Το Νεφελάκι ειναι μια κουκλιτσα,πολυ χαριτωμενη!
Οποιος χρειαζεται δάσκαλο για στησιμο για φωτογραφιση,σας στελνω αμεσα την ψωναρα τον Σειριο.Φωτο δωστου και παρτου την ουρα...

σας στελνω αμεσα την ψωναρα τον Σειριο.Φωτο δωστου και παρτου την ουρα...

α) Να λείπουν οι κακεντρέχειες για τον παίδαρο και
β) κάτω - τα χέρια - απ'την ουρά του κούκλου! (αυτό, ξέρεις, απαγγέλεται όπως τα συνθήματα στις πορείες!:lol: )

Να και ο αλητάκος μας εν ώρα χουζουρέματος........

Συνημμένα

• Εικόνα026.jpg
    Εικόνα026.jpg
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 35
α) Να λείπουν οι κακεντρέχειες για τον παίδαρο και
β) κάτω - τα χέρια - απ'την ουρά του κούκλου! (αυτό, ξέρεις, απαγγέλεται όπως τα συνθήματα στις πορείες!:lol: )
Κατω τα χερια οκ...αλλα και τα πατουσια;Γιατη καθεται στη γατοπολυκατοικια και η ουθρα κρεμεται απο την τρυπα.Η ζουλιαρα η Μόιρα που δεν εχει,ολο την περναει για παιρνιδι και την τραβαει!:lol:

Κατω τα χερια οκ...αλλα και τα πατουσια;Γιατη καθεται στη γατοπολυκατοικια και η ουθρα κρεμεται απο την τρυπα.Η ζουλιαρα η Μόιρα που δεν εχει,ολο την περναει για παιρνιδι και την τραβαει!:lol:
:happy:Παιχνιδιάρικα παιδάκια μου!:happy:

Ούτε η γαλανή μου είχε ουρίτσα!! :)

Αληθεια;Ηταν κι αυτη στρουμπουλη;Η Ελενα που ειχε νομιζω μια βασιλικη παλιοτερα μου ειπε οτι γενικα ειναι πιο κοντουλες και στρουμπουλες(ψαχνω να βρω επιχειρηματα για αυτους που λενε το παιδι μου ζουμπουρλο!):lol:

Αληθεια;Ηταν κι αυτη στρουμπουλη;Η Ελενα που ειχε νομιζω μια βασιλικη παλιοτερα μου ειπε οτι γενικα ειναι πιο κοντουλες και στρουμπουλες(ψαχνω να βρω επιχειρηματα για αυτους που λενε το παιδι μου ζουμπουρλο!):lol:

Χμμμμμ!! Τα πιασιματάκια της τα είχε αλλά δε θα την έλεγα και στρουμπουλή!!

Θεά είναι η μικρή σου!! Μην ακούς κανέναν!!!

Να και ο αλητάκος μας εν ώρα χουζουρέματος........

Έτσι χουζουρεύετε εσείς; Αυτή είναι πόζα: Βλέπω -στον- ύπνο- μου- ότι- είμαι -ο -Νουρέγιεφ :lol::lol::lol::up: Κουκλί για φάγωμα είναι αυτό:kiss::kiss::kiss::kiss:

Η Νεφέλη είναι ένα υπέροχο ζουζούνι:up::up: Στην αρχή, όπως άνοιγε η φωτογραφία, νόμιζα ότι πάνω στη φωλιά της έγραφε: Μην ενοχλείτε!!!:lol::lol::redface:

Ε τοτε εχουμε ελπιδες!Πω πω,κουκλα...:inlove::inlove::inlove::inlove:Α,εσεις ειχατε και μια στοιχειωδη ουρα,η δικια μας δεν εχει σχεδον καθολου!

Ε τοτε εχουμε ελπιδες!Πω πω,κουκλα...:inlove::inlove::inlove::inlove:Α,εσεις ειχατε και μια στοιχειωδη ουρα,η δικια μας δεν εχει σχεδον καθολου!

Ναι είχαμε μια μικρούλα!! Και όταν θέλαμε να παίξουμε με την ουρά μας, στριφογυρίζαμε με τις ώρες!! Μέχρι να ζαλιστούμε!!! :up:

Ναι είχαμε μια μικρούλα!! Και όταν θέλαμε να παίξουμε με την ουρά μας, στριφογυρίζαμε με τις ώρες!! Μέχρι να ζαλιστούμε!!! :up:
:lol::lol::lol::lol:Εμενα μου αρεσει οταν νευριαζει και αντι να πηγαινει περα δωθει,στριφογυριζει...Μου θυμιζει τον Ρου απο τον Γουινι οταν ηθελε να κανει το σαλτο του Τιγρη!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back