Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Κείρα έγραψε: #1.421 12-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Desdemona: #1.422 12-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, Μαρία μου, υπάρχει και παραϋπάρχει. Και δαγκώνει, και σπάει βάζα, και ρίχνει κάτω τα κουτιά με τα μανταλάκια και απ' όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η ELENIP έγραψε: #1.423 12-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η stellak έγραψε: #1.424 12-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Desdemona: #1.425 12-11-08 15:16 Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ELENIP έγραψε: #1.426 12-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... !!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Desdemona: #1.427 12-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Desdemona: #1.422 12-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, Μαρία μου, υπάρχει και παραϋπάρχει. Και δαγκώνει, και σπάει βάζα, και ρίχνει κάτω τα κουτιά με τα μανταλάκια και απ' όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η ELENIP έγραψε: #1.423 12-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η stellak έγραψε: #1.424 12-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Desdemona: #1.425 12-11-08 15:16 Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ELENIP έγραψε: #1.426 12-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... !!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Desdemona: #1.427 12-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι όμως, Μαρία μου, υπάρχει και παραϋπάρχει. Και δαγκώνει, και σπάει βάζα, και ρίχνει κάτω τα κουτιά με τα μανταλάκια και απ' όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η ELENIP έγραψε: #1.423 12-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η stellak έγραψε: #1.424 12-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Desdemona: #1.425 12-11-08 15:16 Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ELENIP έγραψε: #1.426 12-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... !!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Desdemona: #1.427 12-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: :cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η stellak έγραψε: #1.424 12-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Desdemona: #1.425 12-11-08 15:16 Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ELENIP έγραψε: #1.426 12-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... !!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Desdemona: #1.427 12-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στεναχιωρια ο Πρεστο.... Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του??? Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη??? Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Desdemona: #1.425 12-11-08 15:16 Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ELENIP έγραψε: #1.426 12-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... !!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Desdemona: #1.427 12-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ELENIP έγραψε: #1.426 12-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... !!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Desdemona: #1.427 12-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... !!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Desdemona: #1.427 12-11-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του! Ορίστε μας! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, τέκνον; :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #1.428 12-11-08 15:23 Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η stellak έγραψε: #1.429 12-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κι εσύ, τέκνον; :cry: Click για ανάπτυξη... Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Κείρα έγραψε: #1.430 12-11-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Desdemona: #1.431 12-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου) Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #1.432 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό: Click για ανάπτυξη... Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε. Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι. Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου ) Click για ανάπτυξη... Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω? Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η stellak έγραψε: #1.433 12-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) Click για ανάπτυξη... Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:41 Η Desdemona: #1.434 12-11-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Κουκλος το ΠρεστονιΜονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο. Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια! Και μη μου στεναχωριεσαι Click για ανάπτυξη... Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα! Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:43 Η Desdemona: #1.435 12-11-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε; Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους; Click για ανάπτυξη... Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Κείρα έγραψε: #1.436 12-11-08 15:47 εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010829.JPG 193,4 KB · Εμφανίσεις: 33 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η aalyah έγραψε: #1.437 12-11-08 15:49 Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η stellak έγραψε: #1.438 12-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις! Click για ανάπτυξη... Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #1.439 12-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε Click για ανάπτυξη... Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η aalyah έγραψε: #1.440 12-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι. Click για ανάπτυξη... Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.