Κεραμιδό-maniacs

:mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry:

Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Κι όμως, Μαρία μου, υπάρχει και παραϋπάρχει. Και δαγκώνει, και σπάει βάζα, και ρίχνει κάτω τα κουτιά με τα μανταλάκια και απ' όλα :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry:

Στεναχιωρια ο Πρεστο....:( Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του:hmm:???;)

Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη???:hmm:

Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!!

Ελα μωρέ μην κλαις, αφού δεν είπα τίποτα, που να έλεγα κιολας:D

Στεναχιωρια ο Πρεστο....:( Αραγε θα μπορει να χλαπακιάσει το μπωλακι με το φαι του:hmm:???;)

Υ.Γ Αραγε μπορει να φαει, η....εμποδιζει η μυτη???:hmm:

Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη!!

ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του!:P Ορίστε μας!:mad:

Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) :P

Σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια δεν θα απαντήσω, γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος (η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!! Το ζουζουνι!!! Εχει και μια φατσα πολυ αθωα και καλη και δεν του ταιριαζουν τα σχολια μας.Παντως κανουμε πλακα να του πειτε και τον αγαπαμε πολυ:inlove::inlove::inlove::bleh::bleh:

ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, παλιοκόριτσα, μη βάλω τις φωνές, που θα πείτε εσείς για το καθαρό μας κεχριμπάρι, τον ήλιο το λαμπερό με τις... ακτίνες του!:P Ορίστε μας!:mad:
Κι εσύ, τέκνον; :cry:

Ύβρις,ύβρις,τωρα θα ερθει η νεμεσις την ελληνιδας μανας,τρεμετε...

Κι εσύ, τέκνον; :cry:

Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό...

μα καλα τοσο μικρουλα οθόνη έχεις και στην κρύβει αυτή η μικροσκοπική μυτιτσα;

Εγώ, ποτέ, Όλγα μου, ποτέ! Έλεγα μόνο, να, που σχολίασες ότι τμήμα της μουρίτσας του Πρεστούλη μας σου κρύβει τμήμα της οθόνης του υπολογιστή... γι'αυτό...
Μασάς τα λόγια σου, λιποτάχτα! (λιποτάχτα=εγκατέλειψες τον αγώνα υπερασπίσεως και αποκαταστάσεως της μύτης του παιδιού μου)
Σε πίστεψα, σε εμπιστεύτηκα, και τώρα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑΑΑΑΑΑ :lol:

Χτες ήρθε το καινούργιο μας ψυγείο. Το παλιό χάλασε, μαζί με όλη σχεδόν την οικοσκευή αυτό το μήνα... Το πρώτο πράγμα που μπήκε μέσα δεν ήταν ούτε μαγιονέζα, ούτε κοτοπουλάκι, ούτε μπιρίτσα. Ήταν αυτό:
Κουκλος το Πρεστονι:inlove::inlove::inlove:Μονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο.:blink:
Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια!:up:
Και μη μου στεναχωριεσαι:D

Κ'αποιος ζήτησε φωτογραφίες μου; Δίνω και αυτογραφα αν θελετε.

Πανεμορφος εισαι, Ρου:kiss::inlove::inlove:Και μοιαζεις εκπληκτικα με τον "γιο" τον Αρουλη,το λευκο τριγωνακι στο μετωπο ολοιδιο, μονο που εσυ εχεις πρασινα ματακια:cat:ενω εμεις μελι.:D

Ασε, ουτε εγω τις συμπαθω, απλα με υιοθετησε το χαζο μου,οποτε αναγκαστηκά.....:blink:Αν δεν με γελουν ματια μου, κι εσυ τριχρωμουλες εχεις:P:P.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στριμμενες:hmm:

Ετσι ετσι τα πορτοκαλακια να αλληλοϋποστηριζόμαστε. (κι εγώ δεν θα πω τιποτα για την μύτη σου :P)

Εγω, η αμοιρη ελληνιδα μανα που εχει και τριχρωμουλα και πορτοκαλογατο,τωρα τι σταση να παρω?:blink:
Τα λατρευω πολυ και τα δυο χρωματα!:up:
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι λιγο στριντζο:P

η αλήθεια είναι ότι δεν θα απαντήσω γιατί έχει μπει η μύτη του Πρέστο μπροστά στην οθόνη και δε βλέπω τι γράφω) :P

Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε;:mad: Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους;

Κουκλος το Πρεστονι:inlove::inlove::inlove:Μονο που τον φανταζομουνα,πιο μεγαλοσωμο,η φωτο δεν τον δειχνει τοοοσομεγαλο.:blink:
Ολγακι μου η φωτο ειναι τελεια!:up:
Και μη μου στεναχωριεσαι:D
Ααααα κουράστηκα να υπερασπίζομαι τα μεγέθη του παιδιού μου σήμερα!:lol::lol::lol: Νίκη μου, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι :P

Αααα, για να σου πω, κερά μου, που θα με πεις και λιποτάχτα! Δικά μου είναι τα παραπάνω λόγια, ε; Ε;:mad: Αν λες εσύ, η Μάνα, για το παιδί, πως να μαζέψω τους άλλους;
Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις!

εμενα με θέλετε στην παρεά σας; Κι εγω κεραμιδάκι είμαι.:)

Συνημμένα

• P1010829.JPG
    P1010829.JPG
    193,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Α το έχουμε χάσει εντελώς εδω μέσα....:lol:

Η Μάνα είναι Μάνα και μπορεί να λέει ό,τι θέλει! Εσύ, ως ακούραστος υπερασπιστής της ομορφάδας και της αξιοπρεπείας μας, πώς ΤΟΛΜΑΣ και λυγίζεις; Πόσα σου έδωσαν, λέγε. Τα διπλάσια θα πάρεις!

Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει:lol:
Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός:mad: (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε;)

Αν σε θέλουμε, λέει; Κοπιάστε, αρχοντικέ μου γάτε :inlove:

Να δω αυτό το θέατρο του παραλόγου που θα μας βγάλει:lol:
Δεν χρηματίζομαι εγώ, μανδάμ! Εγώ έχω προσωπική άποψη, δεν είμαι φερέφωνο κανενός:mad: (πόσα είναι τα διπλάσια; Να περάσω από το ταμείο δια υπόθεσίν μου, που λέγαμε;)
Και βέβαια να περάσετε! Ορίστε μας! (μπλοκ αποδείξεων να φέρετε, μην μας πιάσει και καμιά εφορία)

Τον γλυκό μας πειρατή θα τον δούμε σε καμιά ολόκληρη φωτο η θα πρέπει να κάνουμε παζλ με τις φωτο του? "Αυτο πρέπει να είναι αυτι....παει εδώ....αυτό είναι η μύτη....βαλτο εδώ....αυτο? Α το άλλο τ'αυτι βάλτο στα δεξιά" :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back