ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η ELENIP έγραψε: #1.821 04-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άπαιχτος! Και όχι, εγώ δεν λέω για το λουράκι, για τη φάτσα του λέω! Έχω μια αδυναμία στα κοντινά γατίσιων φατσουλινίων... Click για ανάπτυξη... Τοτε αφιερωμενη σε σενα εξαιρετικα!! Εικόνα051.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Ελένη Άνση: #1.822 05-12-08 18:22 Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2570.jpg 206,3 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2571.jpg 214 KB · Εμφανίσεις: 26 DSCF2573.jpg 159,5 KB · Εμφανίσεις: 24 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Ελένη Άνση: #1.823 05-12-08 18:28 Αααα, ο ηλεκτρονικός δαίμων χτύπησε και μου χάλασε την κωμικότητα του μηνύματος Η σωστή σειρά των φωτογραφιών είναι, 2-1-3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Μυρτω4038: #1.824 05-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν φτιαχνουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι κανουμε διαιτα (και γατομαμα και γατοπαιδα). Κανουμε ακομη υπομονη ως τις γιορτες και σας ζηλευουμε που εγκαινιασατε ηδη τα γλυκα των γιορτων! Αν κριμουμε απο την αντιδραση της Μπασσυ πρεπει να ηταν πολυ νοστιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Κείρα έγραψε: #1.825 05-12-08 18:54 ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Ελένη Άνση: #1.826 05-12-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης". Μπάχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.827 05-12-08 20:19 Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άπαιχτος! Και όχι, εγώ δεν λέω για το λουράκι, για τη φάτσα του λέω! Έχω μια αδυναμία στα κοντινά γατίσιων φατσουλινίων... Click για ανάπτυξη... Τοτε αφιερωμενη σε σενα εξαιρετικα!! Εικόνα051.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Ελένη Άνση: #1.822 05-12-08 18:22 Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2570.jpg 206,3 KB · Εμφανίσεις: 25 DSCF2571.jpg 214 KB · Εμφανίσεις: 26 DSCF2573.jpg 159,5 KB · Εμφανίσεις: 24 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Ελένη Άνση: #1.823 05-12-08 18:28 Αααα, ο ηλεκτρονικός δαίμων χτύπησε και μου χάλασε την κωμικότητα του μηνύματος Η σωστή σειρά των φωτογραφιών είναι, 2-1-3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Μυρτω4038: #1.824 05-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν φτιαχνουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι κανουμε διαιτα (και γατομαμα και γατοπαιδα). Κανουμε ακομη υπομονη ως τις γιορτες και σας ζηλευουμε που εγκαινιασατε ηδη τα γλυκα των γιορτων! Αν κριμουμε απο την αντιδραση της Μπασσυ πρεπει να ηταν πολυ νοστιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Κείρα έγραψε: #1.825 05-12-08 18:54 ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Ελένη Άνση: #1.826 05-12-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης". Μπάχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.827 05-12-08 20:19 Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Ελένη Άνση: #1.823 05-12-08 18:28 Αααα, ο ηλεκτρονικός δαίμων χτύπησε και μου χάλασε την κωμικότητα του μηνύματος Η σωστή σειρά των φωτογραφιών είναι, 2-1-3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Μυρτω4038: #1.824 05-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν φτιαχνουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι κανουμε διαιτα (και γατομαμα και γατοπαιδα). Κανουμε ακομη υπομονη ως τις γιορτες και σας ζηλευουμε που εγκαινιασατε ηδη τα γλυκα των γιορτων! Αν κριμουμε απο την αντιδραση της Μπασσυ πρεπει να ηταν πολυ νοστιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Κείρα έγραψε: #1.825 05-12-08 18:54 ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Ελένη Άνση: #1.826 05-12-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης". Μπάχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.827 05-12-08 20:19 Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααα, ο ηλεκτρονικός δαίμων χτύπησε και μου χάλασε την κωμικότητα του μηνύματος Η σωστή σειρά των φωτογραφιών είναι, 2-1-3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Μυρτω4038: #1.824 05-12-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν φτιαχνουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι κανουμε διαιτα (και γατομαμα και γατοπαιδα). Κανουμε ακομη υπομονη ως τις γιορτες και σας ζηλευουμε που εγκαινιασατε ηδη τα γλυκα των γιορτων! Αν κριμουμε απο την αντιδραση της Μπασσυ πρεπει να ηταν πολυ νοστιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Κείρα έγραψε: #1.825 05-12-08 18:54 ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Ελένη Άνση: #1.826 05-12-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης". Μπάχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.827 05-12-08 20:19 Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χεΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και.... Γλυφόμαστε: ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο Click για ανάπτυξη... Εμεις δεν φτιαχνουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι κανουμε διαιτα (και γατομαμα και γατοπαιδα). Κανουμε ακομη υπομονη ως τις γιορτες και σας ζηλευουμε που εγκαινιασατε ηδη τα γλυκα των γιορτων! Αν κριμουμε απο την αντιδραση της Μπασσυ πρεπει να ηταν πολυ νοστιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Κείρα έγραψε: #1.825 05-12-08 18:54 ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Ελένη Άνση: #1.826 05-12-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης". Μπάχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.827 05-12-08 20:19 Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Ελένη Άνση: #1.826 05-12-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης". Μπάχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.827 05-12-08 20:19 Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: ψυχή μου Τελεια γλωσσίτσα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης". Μπάχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.827 05-12-08 20:19 Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η Κείρα έγραψε: #1.828 05-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ! Click για ανάπτυξη... Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:58 Η Ελένη Άνση: #1.829 05-12-08 20:58 Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Κείρα έγραψε: #1.830 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η moukelis έγραψε: #1.831 05-12-08 21:38 Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Zbeebz έγραψε: #1.832 05-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat: Click για ανάπτυξη... Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:49 Η aalyah έγραψε: #1.833 05-12-08 21:49 Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Μυρτω4038: #1.834 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες Click για ανάπτυξη... Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η aalyah έγραψε: #1.835 05-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πεσ'τα βρε Θενια μου! Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω? Κακουργες, οπως ειπες! Click για ανάπτυξη... Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.836 05-12-08 22:12 Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η Μυρτω4038: #1.837 05-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι Νίκη μου κακούργες! Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα. Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο. Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η vikoulini: #1.838 05-12-08 22:49 Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00456.jpg 135,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη! Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα! Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.839 05-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #1.840 05-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!! Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο. Και της πααααει, κουκλα ειναι. Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου. Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.