Κεραμιδό-maniacs

Άπαιχτος! Και όχι, εγώ δεν λέω για το λουράκι, για τη φάτσα του λέω! Έχω μια αδυναμία στα κοντινά γατίσιων φατσουλινίων... :inlove::inlove::inlove::inlove:

Τοτε αφιερωμενη σε σενα εξαιρετικα!! :P:)
Εικόνα051.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χε:D:DΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και....
Γλυφόμαστε:
ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ
Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF2570.jpg
    DSCF2570.jpg
    206,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCF2571.jpg
    DSCF2571.jpg
    214 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCF2573.jpg
    DSCF2573.jpg
    159,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Αααα, ο ηλεκτρονικός δαίμων χτύπησε και μου χάλασε την κωμικότητα του μηνύματος:mad: Η σωστή σειρά των φωτογραφιών είναι, 2-1-3:D

Κεραμιδομαμάδες, πού είστε;Ξέρω,.... φτιάχνετε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τσουρέκια, δίπλες και ισλί, χε, χε, χε:D:DΕμείς, δεν στολίσαμε ακόμη, φάγαμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων και....
Γλυφόμαστε:
ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ, ΣΛΟΥΡΠ
Εννοείται, τους κουραμπιέδες τους φάγαμε εμείς. Της Μπάσσυς της έμεινε το γλύψιμο:(

Εμεις δεν φτιαχνουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι κανουμε διαιτα (και γατομαμα και γατοπαιδα;)). Κανουμε ακομη υπομονη ως τις γιορτες και σας ζηλευουμε που εγκαινιασατε ηδη τα γλυκα των γιορτων!:( ;)
Αν κριμουμε απο την αντιδραση της Μπασσυ πρεπει να ηταν πολυ νοστιμα!:blink::lol:

ψυχή μου:inlove: Τελεια γλωσσίτσα. :redface:

ψυχή μου:inlove: Τελεια γλωσσίτσα. :redface:
Σας ευχαριστώ για την κατάληξη - ίτσα. Η μαμά μου λέει ότι σε φωτογραφίες με θέμα "Γλωσσάρες", θα είχα ελπίδες για κάποια διάκριση. Αφού, όμως, είναι -ίτσα, θα της πω να βάλει τίτλο: "Καθαριότης".
Μπάχχχχχχυ:D:D:D:D

Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ!

Ουτε κι εμεις καναμε γλυκακια,αν προλαβουμε θα κανουμε μερικα ισλι με τον Σειριο οταν φτασουμε Βολο.Γλυκ η γλωσσιτσα η ροζ!
Τι είναι τα ισλι; Σαν μικρασιατικο μου ακούγεται. Πώς και δεν τα ξερω εγω;

Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat::happy:

Βεβαίως, είναι γλυκό από τις χαμένες πατρίδες, Σμύρνη, Πόντο, Καππαδοκία...σαν γεμιστό μελομακάρονο:cat::happy:
Φαίνεται δεν θα της άρεσε της γιαγιάς μου για να μην μου το μάθει.:down:

Ειναι πολυ ωραια,αν κανετε φοινικια,ειναι σαν αυτα,αλλα γεμιστα με καρυδι,αμυγδαλο,κανελα και γαρυφαλλο,κι απο πανω σιροπιασμενα.

Έχω εδώ δίπλα ένα ζαχαροπλαστείο που τα κάνει θεϊκά... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες :mad::P

Ρε παιδια ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με λυπάστε το έρμο? Που έχω και μια αδυναμία στα ισλί και στα μελομακάρονα!! Τι ακούω βραδυάτικα και έχω χτυπήσει ήδη μια σοκολάτα αλλά φυσικά δεν μου κάνει τίποτα γιατί τραβάει ο οργανισμός μελομακάρονο/ισλί. Κακούργες γυναίκες :mad::P

Πεσ'τα βρε Θενια μου!;):P Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω?:down::mad::mad: Κακουργες, οπως ειπες!:mad::blink::lol:

Πεσ'τα βρε Θενια μου!;):P Και εγω η ερμη που κανω και διαιτα τι να πω?:down::mad::mad: Κακουργες, οπως ειπες!:mad::blink::lol:

Ναι Νίκη μου κακούργες! :mad:

Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα :redface:

Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου :D

Αντε καλε,τι διαιτες και βλακειες!Εγω περιμενω πως και πως να φαω μπακλαβα της γιαγιας.Τον κανει με φρεσκο βουτυρο και μπολικο γαρυφαλλο,οπως μ'αρεσει...

Ναι Νίκη μου κακούργες! :mad:

Εγώ πάντως Νίκη όταν έρθω ελλάδα θα χτυπήσω μελομακαρονάκια και τα σχετικα :redface:

Εσένα δεν θα σε αφήσει η διαιτολόγος να χτυπήσεις κανένα? Ε αποκλείεται να μην σ'αφήσει θα είναι και καλό για την δίαιτα. Αφήνουν να κάνεις λίγες κρεπάλες κάπου κάπου :D

Ναι θα κανω διαλειμμα απο τα Χριστουγεννα εως τα Φωτα.:up:
Συντηρηση δηλαδη, αλλα θα μπορω να φαω και γλυκακι με μετρο.;)
Ως τα χριστουγεννα ομως (δηλαδη εως τις 22/12) συνεχιζω ακαθεκτη.:P

Γεια σας και από εμένα κορίτσια!!
Επειδή δεν είμαι καθόλου φαν των γλυκών δεν έχω να πω κάτι πάνω στην κουβέντα σας, έχω όμως να σας δείξω το κανούργιο λουράκι που πήρα στη Νεφέλη!
Το παλιό δεν το ήθελε καθόλου, αλλά αυτό δεν το έχει πειράξει καθόλου από το πρωι που της το φόρεσα!:D:D
Σας φαίνεται λίγο "αντρικό"? Είναι το αγαπημένο μου χρώμα αυτό το πετρόλ!!

Συνημμένα

• DSC00456.jpg
    DSC00456.jpg
    135,6 KB · Εμφανίσεις: 33
Τι αντρικό καλέ, μια χαρά είναι. Και της πάει!

Οχι καλε,τι ανδρικο ισα,ισα που κανει αντιθεση με το λευκο.;):D
Και της πααααει, κουκλα ειναι.:inlove:
Με χαρα αναφερω οτι τα δικα μου τα τερατιδια φορανε εδω και καμια δεκαρια μερες λουρακι και δεν δειχνουν να τα ενοχλει καθολου.:up:
Ειναι ιδιος τυπος με της Νεφελης.Υφασματινο με το κλεισιμο ασφαλειας για γατες.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back