Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Κείρα έγραψε: #1.881 09-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: Απίστευτη η Ρου!!!!! Μάρεσει και το ονομάτακι της. Έυγε!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι Ο Ρού. Εϊναι στειρωμένος αλλά παραμένει αντρας Οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Ξένια1712: #1.882 09-12-08 12:53 Ωχχχχχχχχχχ ντροπή!!!! Σόρρυ Ρου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η julia έγραψε: #1.883 09-12-08 12:57 Νεο Φωτορεπορταζ! 9/12..... ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ Βγήκα να παίξω λίγο με τα παιδιά!!! Σκυλιά, γατιά, όλα στον ήλιο!!! Τα γατιά βέβαια, εξαφανίστηκαν ή έπιασαν τις κορυφές!! Αναλυτικό σκυλορπεορταζ στο ανάλογο θέμα. Κίκης & Λού Η Τρίχρωμη... βαριέται που ζεί... Και στα ψηλά! Μέσα οι άλλες... υποφέρουν! Μια ΝΕΑ μου αγάπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η dafni.ps έγραψε: #1.884 09-12-08 13:02 Μακαρι τετοια κακοπεραση......να εχουν κι αλλες γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Μυρτω4038: #1.885 09-12-08 13:11 Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η julia έγραψε: #1.886 09-12-08 13:21 thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη.... Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Ελένη Άνση: #1.887 09-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ξένια1712: Απίστευτη η Ρου!!!!! Μάρεσει και το ονομάτακι της. Έυγε!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι Ο Ρού. Εϊναι στειρωμένος αλλά παραμένει αντρας Οχι παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Ξένια1712: #1.882 09-12-08 12:53 Ωχχχχχχχχχχ ντροπή!!!! Σόρρυ Ρου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η julia έγραψε: #1.883 09-12-08 12:57 Νεο Φωτορεπορταζ! 9/12..... ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ Βγήκα να παίξω λίγο με τα παιδιά!!! Σκυλιά, γατιά, όλα στον ήλιο!!! Τα γατιά βέβαια, εξαφανίστηκαν ή έπιασαν τις κορυφές!! Αναλυτικό σκυλορπεορταζ στο ανάλογο θέμα. Κίκης & Λού Η Τρίχρωμη... βαριέται που ζεί... Και στα ψηλά! Μέσα οι άλλες... υποφέρουν! Μια ΝΕΑ μου αγάπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η dafni.ps έγραψε: #1.884 09-12-08 13:02 Μακαρι τετοια κακοπεραση......να εχουν κι αλλες γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Μυρτω4038: #1.885 09-12-08 13:11 Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η julia έγραψε: #1.886 09-12-08 13:21 thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη.... Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Ελένη Άνση: #1.887 09-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχχχχχχχχχχ ντροπή!!!! Σόρρυ Ρου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η julia έγραψε: #1.883 09-12-08 12:57 Νεο Φωτορεπορταζ! 9/12..... ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ Βγήκα να παίξω λίγο με τα παιδιά!!! Σκυλιά, γατιά, όλα στον ήλιο!!! Τα γατιά βέβαια, εξαφανίστηκαν ή έπιασαν τις κορυφές!! Αναλυτικό σκυλορπεορταζ στο ανάλογο θέμα. Κίκης & Λού Η Τρίχρωμη... βαριέται που ζεί... Και στα ψηλά! Μέσα οι άλλες... υποφέρουν! Μια ΝΕΑ μου αγάπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η dafni.ps έγραψε: #1.884 09-12-08 13:02 Μακαρι τετοια κακοπεραση......να εχουν κι αλλες γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Μυρτω4038: #1.885 09-12-08 13:11 Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η julia έγραψε: #1.886 09-12-08 13:21 thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη.... Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Ελένη Άνση: #1.887 09-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεο Φωτορεπορταζ! 9/12..... ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ Βγήκα να παίξω λίγο με τα παιδιά!!! Σκυλιά, γατιά, όλα στον ήλιο!!! Τα γατιά βέβαια, εξαφανίστηκαν ή έπιασαν τις κορυφές!! Αναλυτικό σκυλορπεορταζ στο ανάλογο θέμα. Κίκης & Λού Η Τρίχρωμη... βαριέται που ζεί... Και στα ψηλά! Μέσα οι άλλες... υποφέρουν! Μια ΝΕΑ μου αγάπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:02 Η dafni.ps έγραψε: #1.884 09-12-08 13:02 Μακαρι τετοια κακοπεραση......να εχουν κι αλλες γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Μυρτω4038: #1.885 09-12-08 13:11 Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η julia έγραψε: #1.886 09-12-08 13:21 thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη.... Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Ελένη Άνση: #1.887 09-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι τετοια κακοπεραση......να εχουν κι αλλες γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Η Μυρτω4038: #1.885 09-12-08 13:11 Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η julia έγραψε: #1.886 09-12-08 13:21 thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη.... Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Ελένη Άνση: #1.887 09-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η julia έγραψε: #1.886 09-12-08 13:21 thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη.... Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Ελένη Άνση: #1.887 09-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη.... Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Ελένη Άνση: #1.887 09-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η stellak έγραψε: #1.888 09-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η Ελένη Άνση: #1.889 09-12-08 14:54 Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Ελένη Άνση: #1.890 09-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς! Με αγάπη, Νινόμελα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Κείρα έγραψε: #1.891 09-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ. Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου; Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η stellak έγραψε: #1.892 09-12-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματαΕγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.893 09-12-08 15:14 Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Μυρτω4038: #1.894 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 280805-183716 α.jpg 29,4 KB · Εμφανίσεις: 25 Αρης 001 α.jpg 102 KB · Εμφανίσεις: 23 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού. Click για ανάπτυξη... Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss: Ειναι διανοουμενο γατι!Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε! Δειτε την στην πρωτη φωτο.Και ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο! Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα! Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η julia έγραψε: #1.895 09-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Σαπίζει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1712 Νεοφερμένο μέλος Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Ξένια1712: #1.896 09-12-08 15:39 Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου μου φωνάζει- ΜΗ!!! Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα. Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου, τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.897 09-12-08 15:41 Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Ελένη Άνση: #1.898 09-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ. Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Με εκτίμηση, Ρού Click για ανάπτυξη... Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιώνΜπασσέτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η julia έγραψε: #1.899 09-12-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Υπεροχες φωτογραφιες Julia το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! Ο Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου! Click για ανάπτυξη... Ο Έρως Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο... https://www.mypetz.gr/posts/5449601/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Ελένη Άνση: #1.900 09-12-08 16:16 Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.