Κεραμιδό-maniacs

Απίστευτη η Ρου!!!!!
Μάρεσει και το ονομάτακι της. Έυγε!!!! :up:
:lol: :lol: :lol: Είναι Ο Ρού. Εϊναι στειρωμένος αλλά παραμένει αντρας:mad: Οχι παιζουμε:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχχχχχχχχχχ ντροπή!!!!
Σόρρυ Ρου!!!!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεο Φωτορεπορταζ!

9/12..... ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ:blink:

Βγήκα να παίξω λίγο με τα παιδιά!!!
Σκυλιά, γατιά, όλα στον ήλιο!!!:)
Τα γατιά βέβαια, εξαφανίστηκαν ή έπιασαν τις κορυφές!!:P:lol::lol:
Αναλυτικό σκυλορπεορταζ στο ανάλογο θέμα.:redface:

Κίκης & Λού
PC090027.jpg

PC090003.jpg

Η Τρίχρωμη... βαριέται που ζεί...:down:
PC090011.jpg

Και στα ψηλά!
PC090031.jpg

PC090033.jpg

Μέσα οι άλλες... υποφέρουν!:cool:
PC090053.jpg

Μια ΝΕΑ μου αγάπη!:)
PC090055.jpg

Μακαρι τετοια κακοπεραση......να εχουν κι αλλες γατες:lol::lol::lol::lol:

Υπεροχες φωτογραφιες Julia :up: το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!:up:
Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!:up:Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! :DΟ Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου!:P;)

thnks!!! Με τα μέσα καλά τα πάει.. τα έξω, έχουν πάθει μια φρίκη....:lol: :P

Με την Μπουμπου.. είναι συνέχεια αγκαλιά.. που θα μου πάει θα τους αποθανατίσω!...

Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού.:lol:
Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ.
Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου;

Μπασσέτ: Ρού, πώς θα γίνει να ξύνω τα νύχια μου στον καναπέ χωρίς να με μαλώνει η μαμά; Και αν με μαλώνει, ποιά είναι τα δικαιώματά μου;

Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς!

Με αγάπη, Νινόμελα:P

Τζούλια, οι φωτογραφίες των γατιών σου στη γωνίτσα που πέφτουν οι ηλιαχτίδες, μου θύμισε την προσευχή της γάτας, όπου ένας στίχος λέει: "Θεέ μου στείλε μια ηλιαχτίδα εκεί όπου ξαπλώνω"Υπέροχα τα γατουδάκια σου και πολύ τυχερά, να τα χαίρεσαι!!

Νίνο και Μέλη: να πούμε εμείς; Μπάσσυ, έχεις υποχρέωση, όταν σε μαλώνει η μαμά, να της κάνεις κολοτούμπες στο χαλί, να της δείχνεις κοιλίτσα και να ζυμώνεις τον αέρα ανάσκελα, με μια υποψία ψευτοκλάμματος σε στυλ "μαααγγγρρρ;!" Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς, διότι ο παλιός είναι αλλιώς!

Με αγάπη, Νινόμελα:P
Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα:(Εγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:blink::cry::cry::cry:

Ρουάκο μου, πού σε έκρυβε η μάμυ σου, αγάπη μου; Εσύ είσαι πολύπλευρο ταλέντο κουκλάκι μου....κάτι θέλει να σε ρωτήσει και η Μπάσσυ.
Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ.
Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι.
Με εκτίμηση,
Ρού

Βρε παιδιά, δηλαδή, μου λέτε να γίνω τελείως ρόμπα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα:(Εγώ, όταν με τραβάει μακρυά και μου μιλάει αυστηρά, το πολύ πολύ, να της ρίξω κανένα περιφρινητικό βλέμμα και να κάνω ότι απομακρύνομαι. Μόλις στρίψει το κεφάλι της, το ξανακάνω. Άμα κάνω αυτά που λέτε, θα με περάσει για άρρωστη και θα με πάει στο γιατρό:blink::cry::cry::cry:

Νομίζω ότι οι συμβουλές μας αλλά σαφώς και οι σοβαρότατες νομικές συμβουλές του Ρου θα σε βγάλουν σύντομα από τη δυσχερή θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πάντως, δοκίμασε σιγά σιγά να κάνεις κανένα νάζι στη μαμά σε στιγμές crisis και τα ξαναλέμε;)

Τζουλς,ενισταμαι εντονως!Που ειναι ο ΘΕΟΣ;;;;;;;;;;;

Εχετε ξαναδεί γατί να διαβάζει τον Ποινικό Κώδικα; Είμαστε ξυπνια γατιά τα κεραμίδια. Ο,τι νομικές συμβουλές, μην φοβάστε, είναι εδω ο Ρού.:lol:

Για αυτο παντα ειχαμε μια ιδιαιτερη συμπαθεια στον Ρου.:kiss:
Ειναι διανοουμενο γατι!:up:Επειδη και η Μυρτουλα ειναι της διανοησης, μηπως αγαπητη μας Κειρα τους καναμε κανενα κονε!:blink:;)
Δειτε την στην πρωτη φωτο.:DΚαι ο Αρης αρεσκετε να ξαπλωνει στα ραφια της βιβλιοθηκης, αλλα που να ανοιξει κανενα βιβλιο!:down:
Δεν το πιστευω, βρεθηκε υποψηφιος γαμπρος για την Μυρτουλα!:up:
Και παντα φοβομουν οτι θα μου μεινει στο ....ραφι!:blink:;)

Συνημμένα

• 280805-183716 α.jpg
    280805-183716 α.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Αρης 001 α.jpg
    Αρης 001 α.jpg
    102 KB · Εμφανίσεις: 23
Σίσσυ: Ρου, εγώ όλο πάω στις κουρτίνες (κατάφερα να αφήσω το στίγμα μου και να τις κάνω τρυπιτές μέτα από πολύ κόπο) μόλις με βλέπει η μαμά μου
μου φωνάζει- ΜΗ!!!
Εγώ εντομεταξύ κάνω πως δεν ακούω, μέχρι να την δω να σηκώνετε και να με πλησιάζει, τότε κρύβομαι κάτω από το σύνθετο της τηλεόρασης και μόλις ξανακαθήσει η μαμά βγαίνω από την κρυψώνα μου και σύνεχιζω να κεντάω την κουρτίνα.
Διάβασα πως ότι βρίσκετε στο σπίτι είναι και ιδιοκτησία δική μου,
τι να κάνω για να το καταλάβει και η μαμά???

Τελος,δεν υπαρχει τιποτα,μετα απο τον γαταρο αυτο,το ΧΑΟΣ!!!

Αξιότιμη κυρία Μπασσέτ.
Σας πληροφορώ οτι νομικά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της οικίας σας σάς ανήκει εξολοκλήρου και μπορείτε να το ξυνετε, μασουλάτε και καταστρέφετε κατά βούληση. Γνωρίζοντας αυτό σας το δικαίωμα σε περιπτωση μαλώματος απλώς αδιαφορείτε και συνεχίζετε. Εαν δε, συνεχιστεί το μαλωμα βγάζετε τον ενοχλητικό καταπατητή των δικαιωμάτων σας στην αυλή ή στο μπαλκόνι.
Με εκτίμηση,
Ρού
Αυτός είσαι, Ρου, σε παραδέχομαι!! Είσαι ο επίσημος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των κακομαθημένων γατιών:up:Μπασσέτ:inlove::inlove:

Υπεροχες φωτογραφιες Julia :up: το ηλιολουστο φθινωπορινο σκηνικο τελειο και τα μοντελα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!:up:
Μου αρεσε περισσοτερο αυτη με τον Κικη και την Λου!:up:Φαινεται να τα παν καλα οι δυο τους! :DΟ Κικης βεβαια παντα τα βλεπει ολα αφ'υψηλου!:P;)

Ο Έρως
Λου-Μπουμπού εξελίσσετε σε παράλληλο θέμα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και "σόκιγκ" περιεχόμενο...:redface:

https://www.mypetz.gr/posts/5449601/

Τί υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές, μούρλια τα μωρά, πώς μεγάλωσε "το μωρό των σκουπιδιών"!!!!Τί τρυφερότητα είναι αυτή, τί αγάπη, αλλά, και το υπηρετικό προσωπικό τους....στα μάτια το κοιτάνε:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back