Κεραμιδό-maniacs

Κανονικά πρεπει να περασει μονο του, αλλά να τον παρακολουθείς για αλλεργικές αντιδράσεις. Μην πρηστεί το στομα του ή μην πεσει γενικά το κεφι του ξαφνικά. Παντως θα σου προτινα αν εχει ηδη εμφανισει καποια αλεργια (οπως σε φαρμακο πχ) να ειδοποιησεις τον κτηνιατρο σου για οδηγιες.

Ουρανια πως ειναι το Αιμιλιακι τωρα? Ελπιζω να μην ηταν τιποτα σοβαρο.:)

Δειτε τωρα τι εικονα αντικρισα εγω σημερα το βραδυ, μετα τον γυρισμο απο την δουλεια.
Η Μυρτουλα αραχτη στον καναπε!:blink: Και ο Αρης στην κουζινα:blink:
Και μαλιστα ετοιμαζεται να πλυνει και το μπωλ της σαλατας που εφαγα το βραδυ!:blink:
Μαλλον εχουμε μπερδεψει τους ρολους σ'αυτο το σπιτι.;):lol::lol:

Εντάξει κορίτσια μια χαρά είναι ο μικρός πρήστηκε λίγο το χειλάκι του αλλά αυτό μόνο. Θα με είχατε ακούσει να ορίομαι αν δεν ήταν καλά:)

Νίκη θέλει να πλύνει τα πιάτα ο άντρας του σπιτιού σου για να τα βρεις έτοιμα καλέ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρανια τι κανει ο μικρουλης;Ειναι καλυτερα;Πρηστηκε κι αλλο;
Νίκη εχεις νοικοκυρογατα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρανια τι κανει ο μικρουλης;Ειναι καλυτερα;Πρηστηκε κι αλλο;
Νίκη εχεις νοικοκυρογατα!

Μια χαρά Δωράκι. Ξεπρήστηκε. Εμ ο άτιμος ότι πετάει το κυνηγάει:lol:

Ναι το διαβασα πιο πανω.Περαστικα του του διατανογατου!

Ναι το διαβασα πιο πανω.Περαστικα του του διατανογατου!

Eυχαριστούμε πολύ. Αφού ξεσάλωσε στην γατοπολυκατικία σκαρφαλώνονταις σαν την σαύρα από απέξω τώρα την έχει πέσει για ύπνο με κοιτάει και χασμουριέται:lol:

Ο κυριος το εριξε στον υπνο,η καρδια σου ποτε επεστρεψε?

Ο κυριος το εριξε στον υπνο,η καρδια σου ποτε επεστρεψε?

εννοείς που πρήστηκε? Αμέσως μωρέ άρχισε να ξεπρήζεται:)

Σίσσυ: Καλημέρα φίλε Ρου! Μάρεσε που έγινε κατανοητός ο σκοπός για τις τρύπες στις κουρτίνες.Άλλά για πές μου και τον σκοπό για τις τρύπες στα τραπεζομάντιλα, κάπως πρέπει να το δικαιολογήσω και αυτό.

Εντομεταξύ άκου και τα νέα, είχαμε εξελίξεις.
Έρχετε η μαμά χθες βράδυ από την δουλειά,με κάνει μια αγκαλιά στα μπαμ και βγαίνει έξω στην βεράντα τροχαδόν.
Εγώ πίσω από το τζάμι να παρακολουθώ το σκηνικό.
Αρχίζει τα ψιτ-ψιτ η μαμά και ξαφνικά πετάγετε από τα κάγκελα ο τίγρης.
Τον άτιμο. Μόλις τον είδε και εμφανίστηκε να και πάλι τα κρακεράκια μου, να και ένα από τα μπολάκια μου για νερό. Του έδωσε και από το σαντουιτς της. Φίλε αυτό μονάχα σε μένα το κάνει και πολύ σπανια επειδή μαγαπάει. Ο Τίγρης δεν κάθετε να τον χαιδεψει της το παίζει και δύσκολος αφού φάει καλά καλά.
Α!!! Άκουσα αργότερα και την αποκορύφωση, όταν ήρθε ο μπαμπάς ψάχνανε και όνομα για τον Τίγρη. Νομίζω σιγά σιγά τα πράγματα σοβαρεύουν. Άχου τι έχω πάθει....

Την καλημέρα μου και στα υπόλοιπα γατάκια του my cat. :)

Σίσσυ: Καλημέρα φίλε Ρου! Μάρεσε που έγινε κατανοητός ο σκοπός για τις τρύπες στις κουρτίνες.Άλλά για πές μου και τον σκοπό για τις τρύπες στα τραπεζομάντιλα, κάπως πρέπει να το δικαιολογήσω και αυτό.

Εντομεταξύ άκου και τα νέα, είχαμε εξελίξεις.
Έρχετε η μαμά χθες βράδυ από την δουλειά,με κάνει μια αγκαλιά στα μπαμ και βγαίνει έξω στην βεράντα τροχαδόν.
Εγώ πίσω από το τζάμι να παρακολουθώ το σκηνικό.
Αρχίζει τα ψιτ-ψιτ η μαμά και ξαφνικά πετάγετε από τα κάγκελα ο τίγρης.
Τον άτιμο. Μόλις τον είδε και εμφανίστηκε να και πάλι τα κρακεράκια μου, να και ένα από τα μπολάκια μου για νερό. Του έδωσε και από το σαντουιτς της. Φίλε αυτό μονάχα σε μένα το κάνει και πολύ σπανια επειδή μαγαπάει. Ο Τίγρης δεν κάθετε να τον χαιδεψει της το παίζει και δύσκολος αφού φάει καλά καλά.
Α!!! Άκουσα αργότερα και την αποκορύφωση, όταν ήρθε ο μπαμπάς ψάχνανε και όνομα για τον Τίγρη. Νομίζω σιγά σιγά τα πράγματα σοβαρεύουν. Άχου τι έχω πάθει....

Την καλημέρα μου και στα υπόλοιπα γατάκια του my cat. :)
Να εξηγήσεις στην μαμά σου οτι τα τραπεζομαντηλα στα καλά τα σπίτια είναι "κοφτά" και κανουν ένα σωρό λεφτά. Ενω εσύ της τα διακοσμεις στο τσαμπα.
Οσο για τον Τιγρακο ελπιζω να την δεχτεί γρηγορα την μαμά σου και να μπει και στο σπίτι σας και να σε αγαπησει πολύ. Μιλαω εκ πειρας, οταν εχεις παρεα γατονια ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα τα διποδα που ουτε ενα μπαλακι δεν ξερουν να κυνηγησουν. Κοιτα μας εμας τι ωραια παρεα που είμαστε:

Συνημμένα

• P1010816.JPG
    P1010816.JPG
    144 KB · Εμφανίσεις: 37
Σίσσυ: Να σαι κάλα Ρου!!! Είσαι μεγάλη βοήθεια. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, το ονομά σου πως βγηκε??
Εμένα τις πρώτες μέρες που με βρήκανε με φωνάζανε κουραμπιέ επειδή με είχανε πασπαλίσει με μια σκόνη για τους ψίλους. Αργότερα άκουσαν που είπε κάποιος εμείς οι γάτες ακούμε πολύ το ΣΣΣΣΣΣ και έτσι με είπανε Σίσσυ. Λες και τα άλλα γραμματα δεν τα ακουμε. :hmm::):blink:
Πφφφφ.. Δίποδα..... :blink::blink:

Υ.Γ. στην φοτο είσαστε πολύ όμορφοι, μέσα στις αραχτές αγκαλίτσες σας.:up::up::up: Ρου= Θεός!!!:up::up::up:

Ρού

Με λένε Ρού γιατί ο μπαμπάς μου είναι γάλλος και Roux στα γαλλικά σημαίνει κοκκινοτρίχης. Βέβαια σημαίνει και "μείγμα αλευριού με λίπος" αλλά δεν νομιζω να το σκεφτηκαν οταν με ειπαν ετσι γιατί τότε ήμουν αδυνατούλης σαν ολα τα νεογεννητα γατακια.

Ο Αιμίλιος, είχε δεν είχε τη λαχτάρησε τη μαμά του, αλλά, έχω μια απορία: Υπάρχουν σφήκες Δεκέμβριο μήνα; Εγώ μόνο κάτι χοντρές μύγες βλέπω που πιάνει η Μπασσέτ (και μετά τις τρώει:sick::sick::mpliaks:)
Ρου, το είχα σχεδόν σίγουρο, ότι το όνομά σου ήταν ηχοποίητο, ότι έκανες ρου, ρου ρου, όπως ο γάτος Κρου του Νίκου Δήμου, που έκανε "κρου" αντί για νιάου, και που του έχει γράψει και ποίημα.
Νίκη, άστα αυτά!!!! άφησες όλη μέρα το παιδί να πεινάει αναγκάζοντάς το να ψάχνει τους νεροχύτες. Σιγά, μη φιλοτιμήθηκε ο Αρούλης να πλύνει τη σαλατιέρα:down::down:Ένώ η Μυρτούλα, κυρία.

Λογω αλλαγης κλιματος πλεον υπαρχουν παρα πολλες μελισσες και κατι ολιγες σφηγκουλες,αν πιασει εντονο κρυο θα εξαφανιστουν ολα(ευτυχως)τα επικυνδυνα εντομα(για αλλη μια φορα ανακαλυπτουμε την τεραστια καταστροφη που πλητη τον ερμο αυτο πλανητη μας).

Ο Αιμίλιος, είχε δεν είχε τη λαχτάρησε τη μαμά του, αλλά, έχω μια απορία: Υπάρχουν σφήκες Δεκέμβριο μήνα; Εγώ μόνο κάτι χοντρές μύγες βλέπω που πιάνει η Μπασσέτ (και μετά τις τρώει:sick::sick::mpliaks:)

Κηνυγάει και αυτές τις μεγάλες βρωμόμυγες. Έχω βρει πολλές δολοφονημένες:). Δεν είδα τι μπορεί να τον τσίμπησε. Απλά ήταν στην βεράντα που έχω λουλούδια και μου γύρισε πρησμένος και έδειχνε να τον ενοχλεί εκεί. Τώρα επανήλθε η φατσούλα του:)

Γειά σας, κεραμιδόγατα και κεραμιδογατομάνες!!
Είχα μια-δυό μέρες να σας δω και μου λείψατε.:)
Νίκη, ο Αρούλης-νοικοκύρης είναι τέλειος! Όταν τον μάθεις να πλένει και τα πιάτα, φέρτον καμιά βόλτα κι από 'δω, ε; :P
Ράνια, χαίρομαι που του πέρασε γρήγορα το τσίμπημα του Λίλου. Να μου τον φιλήσεις.:cat:

Και μια δόση Μαργκουδόγατου (ελαφρώς νυσταλέου):

Η ασπρη νωχελικη πατουσα...ειναι ντιβα αυτη η γατα,παει και τελειωσε!

ΑΑΑ,σας εχω και εγω μια ελαφρως νυσταλεα Leia..

Και μετά τις υπέροχες, Μαργκό και Λέια, τί να κάνει η Μπάσσυ ακούγοντας τα επιφωνήματα θαυμασμού μου; Ξαπλωτική διαμαρτυρία

Συνημμένα

• DSCF2711.jpg
    DSCF2711.jpg
    208,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSCF2713.jpg
    DSCF2713.jpg
    212,7 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCF2712.jpg
    DSCF2712.jpg
    232,9 KB · Εμφανίσεις: 37
Και μετά τις υπέροχες, Μαργκό και Λέια, τί να κάνει η Μπάσσυ ακούγοντας τα επιφωνήματα θαυμασμού μου; Ξαπλωτική διαμαρτυρία

Απο τις πιο άψογες στάσεις που έχω δει!!! :up::up::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back