yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
κεραμυδιου μανιακς αναρτηστε φωτο!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Τα λόγια είναι περιττά....

Havana
Διάσημο μέλος
αγεροχο βλεμμα αυτο το γατι

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όχι απλώς κεραμιδόγατες. Να έχουν βρεθεί και στα σκουπίδια! Την Άσπρη μου τη βρήκαν νεογέννητη, πεταμένη σε κάδο μαζί με τα 4 αδέρφια της. Τον Beeb τον βρήκαν οι γονείς μου στην παραλία της ευρύτερης Καλλικράτειας, κάτω από κάδο σκουπιδιών με 3-4 αδέσποτους/φουκαράδες σκύλαρους από γύρω.Aααα εσκασα με τα μανιαξ ρατσων και ειπα να λεμε εδω για τα αδεσποτακια η τις κεραμυδιου σπιτικες εγω τα θεωρω κι αυτα ρατσα και μαλιστα την καλυτερη![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος

Επειδή οι γονεις μου έχουν ένα γάτο τον Τζέρι χρώματος αγελαδί (σύμφωνα με το χρωματολόγιο του my cat) μπορώ να είμαι μέλος κ αυτής της λέσχης νομίζωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Δεν ειχα ποτε ξανα στην ζωη μου γατα (μονο σκυλο)και τις αντιπαθουσα κιολας.Νομιζα οτι ειναι μοχθηρα πλασματα.Τον απριλιο θα κλεισουμε 3 χρονια μαζι,ο γατος μου κι εγω.Νομιζω οτι ηταν απο τις καλλιτερες αποφασεις που εχω παρει το να κρατησω αυτη τη γατα.Ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι και περιττο να σας πω φυσικα,οτι τωρα πια ειμαι φαν του ειδους.Ειναι πανεξυπνος,με καταλαβαινει πολυ καλα,οταν καθομαι στον καναπε κουρνιαζει κατω απο τα ποδια μου.Απο τοτε που τον εχω αισθανομαι πολυ καλλιτερα.Γεννηθηκαν μεσα μου συναισθηματα που δεν ηξερα οτι ειχα. Ειναι ο καλλιτερος μου φιλος και αυτο τα λεει ολα.
moukelis
Επιφανές μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος

Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα...
κανα προβλημα ??

moukelis
Επιφανές μέλος
Εμάς ετοιμάζεται να γίνει και μανούλα η κούκλα μας!Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα
Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα...
κανα προβλημα ??![]()
Καλλιθεόγατα ε;

fru_fru
Δραστήριο μέλος
και μονο η φωτο που εχεις για υπογραφη ειναι ολα τα λεφτα !!! χαζογατομαμα !!!

Οπου ακους γεννητουρια εσυ πρωτη !!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

Εδώ χωράμε και μεις και σας παρουσιάζουμε την Shila και την Maja (μαύρη)
τις είχαμε στη Γερμανία πριν πολλά πολλά χρόνια
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και την Μπέμπα, την οποία βρήκα στα σκουπίδια μολις μερικών ημερών
και τη μεγάλωσα με μπιμπερό, ζει εδώ και 10 χρόνια στο χωριό με τη γιαγια
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν έχω άλλη φωτό του γατοπαιδιού μου ακόμα,θα σας πρήξω με νέες φωτό μόλις εφοδιαστώ,αμέ!Μουκελις,
και μονο η φωτο που εχεις για υπογραφη ειναι ολα τα λεφτα !!! χαζογατομαμα !!!Οπου ακους γεννητουρια εσυ πρωτη !!!!!
![]()

Βεβαιως χαζογατομαμά,είναι η λατρεία μου τα γατέλια.Κοίτα ποια μιλάει...Κατερινοφρουφρου...

fru_fru
Δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πάντα είχα μόνο κεραμιδόγατες & νομίζω ότι -αν και στερούνται τίτλους ευγενείας- είναι θεές
κανείς δεν λέει το αντίθετο...

εξάλλου ΟΛΕΣ οι γάτες είναι ΘΕΕΣ

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Άλλωστε, οι περισσότεροι δεν τα ξέρετε.Πρώτα μια σχεδόν οικογενειακή φωτό (λείπει ο Φένστερ). Από αριστερά: Ρουμποτύρης, Πετουλίτα, Μπελάς.
Στη δεύτερη, ο Φένστερ σε ρόλο μοναχικού λύγκα.

Στην τρίτη Φένστερ και Ρουμποτύρης σε μεγάλες αγάπες.

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool