stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 23:26 Η stellak έγραψε: #21 22-03-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Να βάλω και μερικές ακόμα φωτό από τα μικρά μου. Άλλωστε, οι περισσότεροι δεν τα ξέρετε. Πρώτα μια σχεδόν οικογενειακή φωτό (λείπει ο Φένστερ). Από αριστερά: Ρουμποτύρης, Πετουλίτα, Μπελάς. Στη δεύτερη, ο Φένστερ σε ρόλο μοναχικού λύγκα. Στην τρίτη Φένστερ και Ρουμποτύρης σε μεγάλες αγάπες. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λατρείες εντελώς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η ruko έγραψε: #22 22-03-08 23:28 Ευχαριστούμε! Είναι όντως μεγάλες λατρείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η cosette έγραψε: #23 23-03-08 00:08 Βρε, βρε ένα θέμα και για εμάς τους "αλητήριους" Να και η Τιτίκα μου πριν κάποιους μήνες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 00:36 Η yasmin1gr: #24 23-03-08 00:36 Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 02:09 Η moukelis έγραψε: #25 23-03-08 02:09 Ruko τι όμορφες γάτες...Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #26 23-03-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21052007104.jpg 125 KB · Εμφανίσεις: 90 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #27 23-03-08 10:15 Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Να βάλω και μερικές ακόμα φωτό από τα μικρά μου. Άλλωστε, οι περισσότεροι δεν τα ξέρετε. Πρώτα μια σχεδόν οικογενειακή φωτό (λείπει ο Φένστερ). Από αριστερά: Ρουμποτύρης, Πετουλίτα, Μπελάς. Στη δεύτερη, ο Φένστερ σε ρόλο μοναχικού λύγκα. Στην τρίτη Φένστερ και Ρουμποτύρης σε μεγάλες αγάπες. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λατρείες εντελώς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2008 στις 23:28 Η ruko έγραψε: #22 22-03-08 23:28 Ευχαριστούμε! Είναι όντως μεγάλες λατρείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η cosette έγραψε: #23 23-03-08 00:08 Βρε, βρε ένα θέμα και για εμάς τους "αλητήριους" Να και η Τιτίκα μου πριν κάποιους μήνες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 00:36 Η yasmin1gr: #24 23-03-08 00:36 Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 02:09 Η moukelis έγραψε: #25 23-03-08 02:09 Ruko τι όμορφες γάτες...Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #26 23-03-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21052007104.jpg 125 KB · Εμφανίσεις: 90 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #27 23-03-08 10:15 Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε! Είναι όντως μεγάλες λατρείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η cosette έγραψε: #23 23-03-08 00:08 Βρε, βρε ένα θέμα και για εμάς τους "αλητήριους" Να και η Τιτίκα μου πριν κάποιους μήνες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 00:36 Η yasmin1gr: #24 23-03-08 00:36 Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 02:09 Η moukelis έγραψε: #25 23-03-08 02:09 Ruko τι όμορφες γάτες...Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #26 23-03-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21052007104.jpg 125 KB · Εμφανίσεις: 90 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #27 23-03-08 10:15 Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε, βρε ένα θέμα και για εμάς τους "αλητήριους" Να και η Τιτίκα μου πριν κάποιους μήνες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 00:36 Η yasmin1gr: #24 23-03-08 00:36 Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 02:09 Η moukelis έγραψε: #25 23-03-08 02:09 Ruko τι όμορφες γάτες...Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #26 23-03-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21052007104.jpg 125 KB · Εμφανίσεις: 90 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #27 23-03-08 10:15 Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 02:09 Η moukelis έγραψε: #25 23-03-08 02:09 Ruko τι όμορφες γάτες...Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #26 23-03-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21052007104.jpg 125 KB · Εμφανίσεις: 90 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #27 23-03-08 10:15 Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ruko τι όμορφες γάτες...Ειδικά η δεύτερη φωτογραφία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #26 23-03-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 21052007104.jpg 125 KB · Εμφανίσεις: 90 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #27 23-03-08 10:15 Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εικόνα017.Εικόνα016.jpgjpgΕικόνα000.jpgΕικόνα012.jpg Οι τρεις πρωτες φωτος ειναι απο ενα γατοσπιτο που μενουν τουλαχιστον 7 γατες.Και στην τελευταια ειναι οι δικιες μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #27 23-03-08 10:15 Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρούλα, νομίζω ότι είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε αναλυτική και τακτικότερη φωτογραφική ενημέρωση απ' το γατολόι σου... Τι απίστευτες πόζες! Ειδικά η Πετουλίτα φαίνεται μεγάλη ντίβα Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα... κανα προβλημα ?? Click για ανάπτυξη... Αααα, ενίσταμαι! Ο δικός μου ασπρόμαυρος είναι Κυψελόγατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η ruko έγραψε: #28 23-03-08 10:25 Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Πετουλίτα στο παράθυρο.JPG 238,5 KB · Εμφανίσεις: 84 Πετουλίτα στον υπολογιστή.JPG 160,8 KB · Εμφανίσεις: 110 Πετουλίτα και Ρουμποτύρης.JPG 325,1 KB · Εμφανίσεις: 120 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Moukelis, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ ξέρω πώς βγήκε τόσο ωραίος στη δεύτερη φωτό ο μπαγάσας. Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αχ ρουκο τι ευτυχισμενη που φαινεται η πρωην πετουλιτουλα μου εκει.. βαλε κι αλλες να την δω τη ζαβολιαρα Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το ζητάει ο λαός. Στην πρώτη βλέπετε την Πετουλίτα σε άλλη μια πόζα-μυστήριο, στη δεύτερη ξεπροβάλλει πίσω απ' τον υπολογιστή και στην τρίτη ρίχνει τριφασικούς ύπνους αγκαλιά με το Ρουμποτύρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η drusilia έγραψε: #29 23-03-08 10:26 Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που ειναι η τζούλια με εκείνα τα καταπληκτικά αρχοντικά γατιά που είχε βγάλει φώτο πριν κάτι μέρες? Κουκλιά όλα τα μωρα σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:28 Η ELENIP έγραψε: #30 23-03-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εμένα γιατί δεν με αφήνει να τις δω. Πάντως στα κεριμιδογατάκια να προσθέσεται και αυτά που γλυτώσαμε από πνίξιμο,ναι μου έχει συμβει και αυτο και υπάρχει στα παλιά θέματα και να ο κούκλος που σώθηκε Click για ανάπτυξη... Κι εγω τωρα που πηγα να τις δω δεν μου εμφανισε την δευτερη και την τριτη φωτογραφια .Χθες που τις εβαλα και τις ειδα ηταν κανονικα σε φωτογραφιες κατω απο το μηνυμα οπως της ruko που εβαλε.Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η ELENIP έγραψε: #31 23-03-08 10:41 Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το εσβησα το μηνυμα. Θα το ξανακανω Το γατοσπιτο φωτογραφιες https://www.mypetz.gr/threads/Αδέσποτος-αλλά-και-πάλι-όχι.221469/ Εικόνα017.jpgΕικόνα016.jpgΕικόνα000.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η popi έγραψε: #32 23-03-08 10:44 Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ράτσες μου λέτεταράτσας με τα χίλια και ειδικά την Πετουλίτα,την aretha τη Θεά,το Τσε,δεν είναι ο κουκλος κόκκινος γίγαντάς;και όλα τα ταρατσοαυλογατάκια(υστερα λένε το Ρίτσο λεξοπλάστη,συγνώμη δάσκαλε βγαίνει αυθόρμητά,μη βαράτε κύριε Μπαμπινιώτη,λέξεις αγάπης είναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:47 Η aretha έγραψε: #33 23-03-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μαλλον θα εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με το μεγεθος των φωτο και παρενεβησαν οι μοντς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Με πρόλαβες βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η ELENIP έγραψε: #34 23-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα Ελένη! Όχι, δεν έχει παρέμβει κανείς στις φωτογραφίες σου (έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους για την gallery, μόνο για τα συνημμένα αρχεία -και πάλι, δεν θα ήταν δυνατό να γίνει η επισύναψη). Μήπως να δοκίμαζες να τις ανεβάσεις ξανά; Αν αντιμετωπίσεις κι άλλο πρόβλημα, στείλε μου πμ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα.Το ξαναεκανα Αλικη μου! Σ'ευχαριστω.Δεν τις εχω περασει στη gallery.Τις εβαλα κατευθειαν στο μηνυμα.Τωρα μαλλον φαινονται,γιατι τις εμφανιζει κανονικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #35 23-03-08 10:52 Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια,η μαμά ενός φίλου μας λέει ότι το γατί τους δεν είναι κεραμιδόγατο,είναι...σπιτόγατο.Καινούρια ράτσα ε; Ήθελα να'ξερα,τώρα που ελάχιστα σπίτια με κεραμίδια υπάρχουν,η ράτσα των κεραμιδόγατων είναι σπάνια;Αντικαθιστάται από τη ράτσα των ταρατσόγατων;Θα τη ρωτήσω και θα σας ενημερώσω για το φλέγον αυτό επιστημονικό ζήτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:17 Η RedCat έγραψε: #36 23-03-08 11:17 Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα και οι δύο micro.jpg 673,6 KB · Εμφανίσεις: 90 Τσεϋς εγερτήριο micro.jpg 115,3 KB · Εμφανίσεις: 77 fouksiaFaldi micro.jpg 728,4 KB · Εμφανίσεις: 78 ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πού πάτε εκδρομή φέτος..?? Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:21 Η ELENIP έγραψε: #37 23-03-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Στην δευτερη φωτο ο Τσε ειναι λιγο σαν :Του αντρα του πολλα βαρυ, μην του μιλατε το πρωι'' Τελειος ειναι Νοτακι!!Να τον χαιρεσαι. Και η Μαφαλντα ειναι θεα.Μην παρεξηγηθει και παρει το πληκτρολογιο στα χερια της και μετα δεν με ξεπλενει ουτε ο Νειλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η RedCat έγραψε: #38 23-03-08 11:31 σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σας ευχαριστούμε πολύ πολύ και εμένα η αδυναμία μου στη γατιδούλα σου ειναι δεδομένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 11:34 Η popi έγραψε: #39 23-03-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Να'μαστε και εμείς. Πόπη ο Τσε σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας αφιερωνει την φωτογραφία του αγουροξυπνημένος...Επίσης να τονίσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για κοντότριχο κοκκινοκάστανο νταμαρόγατο, καθώς βρέθηκε στα νταμάρια του Γαλατσίου..και το Μαφαλντίν μας που το υιοθετήσαμε από την γάτα Κείρα με τα χνουδογατάκια, σας στέλνει πολλά "φουντωτά" φιλιά... Click για ανάπτυξη... Θα με αφήσετε να σιδερώσω(). Νότα πες στο Τσε ότι θέλω το φιλί που δίνει στη Μαφάλντα,ζηλευωωωωωω moukelis,όντως οι κεραμιδόγατες είναι σπάνια ράτσα πια,ή καλύτερα είδος υπο εξαφάνισει ειδικά στις μεγαλουπόλεις,αντικαθίστονται σιγά σιγά,απο ταρατσόγατες,αλλά και αλσόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2008 στις 12:06 Η yasmin1gr: #40 23-03-08 12:06 Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχχχχ το χρυσο μου τι ευτυχισμενη που ειναι πολύ σωστη η αποφαση να στη δωσω.. κι αυτος ο ρουμποτυρης εχει ιδια φατσα με τον βουλιτσο μ τον οποιο ηταν αχωριστη εδω... πεπρωμενο φυγην αδυνατο .. τι κουκλιτσα τι ποζα μυστήριο.. τιτιτι...να πω...χαιρομαι πολύ οταν γατακια που εδωσα και μαλιστα πρωην δικα μου ζουν ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.