Κεραμιδό-maniacs

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Για να πάρει μπρος η ομάδα, σας βάζω δυο φωτό από τα πρωινά χαΐρια μας.:P Στην πρώτη βλέπετε το Φένστερ να ατακτεί σκαρφαλωμένος στη βιβλιοθήκη και στη δεύτερη το κοινό του να τον παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Φένστερ ατακτεί.jpg
    Φένστερ ατακτεί.jpg
    133,2 KB · Εμφανίσεις: 77
  • κοινό.JPG
    κοινό.JPG
    158,4 KB · Εμφανίσεις: 73
Μπραβο Φενστερ.Μην αφησεις τιποτα ορθιο εσυ!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα μου φαίνεται πολύ διαβαστερό γατί ο Φενστερ..και εις ανώτερα!!:P

Αχ η πετουλιτουλα στο κοινο... τι καλα που ειναι εκει

Μπράβο Φένστερ,και μπράβο στον φωτογράφο που "έπιασε" τη στιγμή αγωνίας από το φιλοθεαμων κοινό!:lol:

Σε λίγες μέρες θα έχουμε στρουμπολά κεραμιδογατούλια,το Αμελίνι μας φουσκώνει σαν μικρό μπαλονάκι!Άντε μικρά γατόνια,ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε κι από κοντά!

Να και η ταρταρούγα μας στο χωριό,και ο κύριος Butters,που σώθηκε από το Μούκο στα χιόνια!

Τι τέλειος γάτος που είναι ο κύριος Butters!!
Ερωτεύτηκα :inlove:

Τι τέλειος γάτος που είναι ο κύριος Butters!!
Ερωτεύτηκα :inlove:
Ο φίλος μου τον βάφτισε έτσι,επειδή το μόνο που θέλει όλη μέρα είναι χάδια...οπότε το Βούτυρο του πήγαινε γάντι!:lol:
Έχει και μακιγιάζ άσπρο μολύβι γύρω από τα μάτια.:lol:
Τον βρήκαμε με τα χιόνια την ώρα που πήγα να τον πάρω από το σπίτι του με το αμάξι.Καθόταν σε μια άκρη του πεζοδρομίου,και έπαιρνε από πίσω τους περαστικούς νιαουρίζοντας μέχρι τη γωνία το γλυκό μου...Το μαζέψαμε λοιπόν με σκοπό να τον δώσουμε στη βαφτισιμιά μου σε μια εβδομάδα περίπου από όταν τον βρήκαμε.Μόνο που όταν πέρασε η εβδομάδα...ο φίλος μου δεν μπρούσε να τον αποχωριστεί,και έτσι ο κύριος Butters βουτυρώνει το σπίτι του πλέον!:lol::lol::lol:

Αχ στείλτε μου για διακοπές τον κύριο Βutters...κατι μου λεει οτι θα κανουν τρελλη παρεα με τον Τσεης μου...:P

Αχ στείλτε μου για διακοπές τον κύριο Βutters...κατι μου λεει οτι θα κανουν τρελλη παρεα με τον Τσεης μου...:P
Θα μου πεις,ο Τσε ο μαμάκιας θα κάνει καλό ντουέτο με τον Butters τον μπαμπάκια...:P:lol::lol:

Εκτός από διάφορες ράτσες,βλέπω ότι έχει και διάφορα χρώματα ματιών ο Κίκης ε;:P:lol:

Είμαστε γατα Χαμαλέων!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και πολλαπλών προσωπικοτήτων..... ακόμα δεν έχουμε καταλήξει, ειναι διαστάυρωση με 2χρωμο λιοντάρι ή με διάβολο της Ταζμανίας.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α,είσαι επιστήμων εσύ καλέ,θα βάζω εσένα να απαντάς όταν με ρωτάνε τι ράτσα είναι το Μοϊράκι μας!:P:lol::lol::lol:

Α,είσαι επιστήμων εσύ καλέ,θα βάζω εσένα να απαντάς όταν με ρωτάνε τι ράτσα είναι το Μοϊράκι μας!:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::cool::cool::cool:....
ΜΕ 30 χρονη εμπειρία στα γατιά "πεζοδρόμιους αδεσπότους"!!!! :happy::happy:

Ε πείτε μας τι να λέμε τότε κι εμείς γιατρέ μου,τι είμαστε;

Θα κάνω διάγνωση οπτική.. μιάς και χαρακτήρα δεν ξέρω....:cool:
Το παιδί στο αβαταρ, ειναι σκούρος τίγρης με ραβδώσεις,
και το μικρούλι ειναι σκούρο μπλέγκρίζος τσάρος.... που θα δούμε τί θα γίνει τελικά!!! :redface:

Σε καλυψα??? :P

Μπράβο EleniP,χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!Ναι βρε,γιατί να μην είναι αρκετό...Ελπίζω να φτιάξουν όλα!
Ο κύριος στη φωτογραφία είναι γκρι ραβδωτός,κοινή Ευρωπαϊκή μας είχε πληροφορήσει η κτηνίατρός μας,Η μαντάμ Μόιρα λες ότι είναι τσαρίνα λοιπόν ε;Με κάλυψες και με το παραπάνω,ελπίζω να τη δεις κι από κοντά να βγάλεις πλήρες πόρισμα!

φαντάσου μονο τα παιδιά...... της τσαρίνας σου με του τσάρου μου!!!! .....
... ουδεν σχολιον....:cool::cool::cool::cool:

φαντάσου μονο τα παιδιά...... της τσαρίνας σου με του τσάρου μου!!!! .....
... ουδεν σχολιον....:cool::cool::cool::cool:
Μα ο τσάρος σας δεν μετακομισε στη θερινή του κατοικία στας εξοχάς;:P

(Εϊμαστε εκτος...):redface:

Φυσικά και παραθερίζει μόνιμα πλέον στην Βίλα του στας εξοχάς!!!!

Αλλά εάν προκειτε για την Α.Μ. της Μοϊρα.. θα μπορούσε να πάρει το Λιαρ Τζέτ.. και να πεταχτεί για ένα τεϊο και όχι μόνο!!!! :cool::cool::cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back