Κεραμιδό-maniacs

Γλύκας το γατονάκι:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ το λέω και το ξαναλέω..Τα πιο όμορφα γατιά είναι τα αδέσποτα.Είναι τελείως απροβλεπτο το τι θα σου βγει και τα χρώματα είναι τόσο σπάνια (η κάθε μία είναι διαφορετική)που αξίζουν βραβεία!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ μου αρέσουν οι "γκέτες" του:D

Noμιζω οτι το Νουρεγιεφ ειναι οτι πρεπει για ονομα!!Και γκετες και δεν παταει συνεχεια το ενα ποδι,χορευτης οπωσδηποτε:up:

Ναι ναι λέτε να τον βγάλουμε έτσι;Είναι γλύκας ο άτιμος,και πολύ χαδιάρης!Δε φοβάται καθόλου τον ασθενή μας και πάει συνέχεια αγκαλιά του.

Μια φωτογραφία από τον Αιμιλιάκο αφιερωμένη για όλους τους λάτρεις των αδεσποτάκων κεραραμιδογατάκων:)

Συνημμένα

• DSC00270.JPG
    DSC00270.JPG
    295,4 KB · Εμφανίσεις: 37
Αιμίλιε πως μεγάλωσες έτσι βρε;Και ποζάρεις κιολας...:inlove::inlove::inlove:

Πιο κεραμυδιού, δε γίνεται !!!
Y.Γ.: Δέσποινα, το ασπρόμαυρο που έχεις στην υπογραφή σου είναι ίδιος ο Ζουζούλης, ο μεγάλος γάτος του σπιτιού!!! (εικονιζόμενος με την πριγκηπέσσα στη photo)! Έχει ολόκληρο το δεξί του ποδαράκι άσπρο, λες και το'χει σε γύψο ένα πράγμα!

Συνημμένα

• zouzoulis&mikrouli2.jpg
    zouzoulis&mikrouli2.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • zouzoulis&mikrouli3.jpg
    zouzoulis&mikrouli3.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 28
  • zouzoulis&mikrouli4.jpg
    zouzoulis&mikrouli4.jpg
    151,5 KB · Εμφανίσεις: 36
Julian η τελευταία φωτογραφία είναι υπέροχη με τα δυο τους αγκαλίτσα.:up:

Καλοκαίριασε... και τώρα που έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο είπαμε να επισκεφτούμε και το θεματάκι μας :P

Και να η Τιτίκα που λόγω ζέστης βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση όλη τη μέρα :lol:

αλλά είπα να την ξυπνήγσω για να δείξει και τα ματάκια της και κοίτα βλέμμα:| Ούτε την κονσέρβα να της έπαιρνα....

Ε, μα κι εσύ, θα 'πρεπε να το ξέρεις, το να ξυπνήσεις γάτα που κάνει σιέστα είναι εξίσου μεγάλο αμάρτημα με το να της πάρεις την κονσέρβα (και τιμωρείται με το ίδιο δολοφονικό βλέμμα):lol:
Πολύ γατίσια φάτσα πάντως η Τιτίκα! Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία, ο συνδυασμός άσπρη μουσουδίτσα - ροζ μυτούλα με περίγραμμα είναι τέλειος :inlove:

Ε, μα κι εσύ, θα 'πρεπε να το ξέρεις, το να ξυπνήσεις γάτα που κάνει σιέστα είναι εξίσου μεγάλο αμάρτημα με το να της πάρεις την κονσέρβα (και τιμωρείται με το ίδιο δολοφονικό βλέμμα):lol:
Πολύ γατίσια φάτσα πάντως η Τιτίκα! Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία, ο συνδυασμός άσπρη μουσουδίτσα - ροζ μυτούλα με περίγραμμα είναι τέλειος :inlove:

Ευχαριστούμε πάρα πολύ, δεσποινίς Αρήθα:redface:

Για να δικαιολογηθώ πάντως, δεν κοιμόταν βαριά. Παραδίπλα ο μπαμπάς μου κάρφωνε ένα κάδρο, και αυτή καθόταν με κλεισμένα ματάκια στον καναπέ:confused:... Εεεε, δεν άντεξα και πήγα να το ζουλήξω λιγάκι:redface:

Αλλά μόλις είδε την φωτογραφική, μούτρωσε:mad: Τι να πείς, ντίβες παιδάκι μου!

:lol:

Τι όμορφη η Τιτίκα...Μου θυμιζει το Εκτορίνι μου,μονο που αυτος δεν είχε καθολου λευκο.Τι ντίβα...Μα μην την ενοχλειτε κι εσεις κοινοι θνητοι!
Α και cosette χρονια πολλα για χτες!:D

[FONT=&quot]Δυστυχώς δεν βρίσκω Φώτος από τα άλλα δυο…:P[/FONT]

DSC00302_thumb.jpg

_thumb.jpg

Τι όμορφη η Τιτίκα...Μου θυμιζει το Εκτορίνι μου,μονο που αυτος δεν είχε καθολου λευκο.Τι ντίβα...Μα μην την ενοχλειτε κι εσεις κοινοι θνητοι!
Α και cosette χρονια πολλα για χτες!:D

Ευχαριστώ και ευχαριστώ! :D
Θα προσπαθήσω πάντως να μην την ξαναενοχλήσω όταν κοιμάται, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο :cry: Απαιτείται τεράστια αυτοσυγκράτηση....:cry:

:rolleyes::lol:

Μια φωτογραφία από τον Αιμιλιάκο αφιερωμένη για όλους τους λάτρεις των αδεσποτάκων κεραραμιδογατάκων:)

Αιμίλιε είσαι και πολύ κούκλος. Αρχοντας το μωρό μου....:up:

Τιτίκα είσαι πολύ όμορφη. Καλά πώς σου πήγε η καρδιά καλέ μαμά να το ξυπνήσεις το μωρό? Καλά σου έκανε κ σε αγριοκοιτάζει...

Αιμίλιε είσαι και πολύ κούκλος. Αρχοντας το μωρό μου....:up:

Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ αλλά όλα τα γατάκια είναι κουκλάκια γιατί είναι τα γατάκια μας :)

Τί έγινε ρε παιδιά?? Ξεμείναμε απο Κεραμιδόγατες?? Θα μας πάρουν σβάρνα οι "ρατσες"????? :P

Θα επανέλθω συντόμως.. με νέο υλικό και αυτό είναι υπόσχεση!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back