ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ο Αιμίλιος μεγάλωσε πάρα πολύ και είναι ένα κουκλάκι...![]()
Κουκλάκι ζωηρούλης αλλά και ένας χαδιάρης μαμάκιας άλλο πράγμα

Ναι,είναι μέρος της μαφιόζικης φύσης του,τον παίρνεις αγκαλιά κι αντί να μουτζουρωθείς,κολλάς στα μέλια!![]()
Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μετά έχεις πέσει ηδη στα δίχτια της ρωσικης μαφίας...Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους.
Εννοείται γλυκά πλασματάκια είναι
Όπως δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους έτσι δεν μ αρέσει και στα ζώα. Μπορεί να τρελένομαι για ένα σιαμεζάκι (είχα για ένα διάστημα) αλλά μπορεί και να με τρελάνει ένα μαυράκι όπως ήταν η Νίνα μου. Απλά είναι το πως θα σε κοιτάξουν τα ματάκια τους. Αυτός ο σκα.......ης ο μικρούλης σε κοιτάει με μια τρυφερότητα
Κορίτσια καληνύχτα πάω γιατί αύριο με περιμένει πολύ δουλειά
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας...
Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός!
Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ουπς!!! Εδώ είμαι!Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας...
Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός!
Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες
( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ).
Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου![]()
Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού

moukelis
Επιφανές μέλος

Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο!![]()
Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού![]()
Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού

Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!!
Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού
Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά!![]()
Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι!![]()
βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα
κουκλάκι είναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε...Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε...![]()
Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει

moukelis
Επιφανές μέλος
Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη!Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη!![]()
Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool