Κεραμιδό-maniacs

Ο Αιμίλιος μεγάλωσε πάρα πολύ και είναι ένα κουκλάκι...:inlove:

Κουκλάκι ζωηρούλης αλλά και ένας χαδιάρης μαμάκιας άλλο πράγμα:)
Ναι,είναι μέρος της μαφιόζικης φύσης του,τον παίρνεις αγκαλιά κι αντί να μουτζουρωθείς,κολλάς στα μέλια!:cool:

Κι αντε να ξεκολλήσεις μετά ε?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν φανατική κεραμιδο-μάνιακ και εγώ ,έχω ανακαλύψει φωτογραφίες κεραμιδόγατων από όλο τον κόσμο ,Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, τραβηγμένες από έναν, επίσης, κεραμιδογατομανιακό φωτογράφο https://www.sobi.org/photos/Cat/. Παντού, τα κεραμιδογατάκια είναι αφάνταστα όμορφα και υπερήφανα για την τάξη τους και την καταγωγή τους.

Εννοείται γλυκά πλασματάκια είναι :) Όπως δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες στους ανθρώπους έτσι δεν μ αρέσει και στα ζώα. Μπορεί να τρελένομαι για ένα σιαμεζάκι (είχα για ένα διάστημα) αλλά μπορεί και να με τρελάνει ένα μαυράκι όπως ήταν η Νίνα μου. Απλά είναι το πως θα σε κοιτάξουν τα ματάκια τους. Αυτός ο σκα.......ης ο μικρούλης σε κοιτάει με μια τρυφερότητα:)

Κορίτσια καληνύχτα πάω γιατί αύριο με περιμένει πολύ δουλειά

Ουπς!!! Εδώ είμαι! :up: Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας...:up: Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! :cool: Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες :down:( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ).

Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου:D

Ουπς!!! Εδώ είμαι! :up: Κεραμύδι ακούω και κεραμύδι δε βλέπω... Γι΄αυτό κι εγώ ανεβαίνω στα φωτιστικά, στα κλιματιστικά και στην πόρτα της ντουλάπας...:up: Είμαι ο Σίμπα και είμαι φανατικός κεραμυδομανιακός! :cool: Όχι σαν κάτι άλλους μπουνταλάδες :down:( τα αδέρφια μου εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ).

Δείτε το άλμπουμ και θα καταλάβετε... μέχρι η χαζή μαμά μου να καταφέρει ν΄ανεβάσει τη φωτογραφία μου:D

Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού:up:

Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο!:lol:

Ναι,ναι,αυτός είναι μετάλλαξη κεραμιδόγατου σε σαλονόγατο!:lol:

Τι κεραμιδιού καλέ αυτός είναι σαλονιού:up:

Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού:mad:

Μη τον βλέπετε έτσι...! Αυτό το αιθέριο πλάσμα είναι πολύ μργάλη μούρη!!!:cool: Γι΄αυτό του έχω και μεγάλη αδυναμία:inlove:

Κερνάω καφέ... να ρίξετε και μιά ματιά στους καναπέδες του σαλονιού:mad:

:lol: Όταν γυρίσω Αθήνα τον Οκτώβρη ευχαρίστως. Όντως ΄φαίνεται μεγάλη μούρη

Φαινεται όντως.Ελπίζω να τον γνωρίσουμε από κοντά κάποτε!

Καλέ το μωρό μου άρχισε να κυνηγάει κοριτσάκια. Άντε να τον μαζέψω τώρα:lol: Δείτε φώτο.

Συνημμένα

• DSC00225.JPG
    DSC00225.JPG
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 38
Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά!:P:lol:

Οχού,απο τώρα;Τρεμε καημένη γατομαμά!:P:lol:

Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας:D

ώχ...από τώρα??περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!!;)

Τι καλά!!Εδώ ανήκουμε κι'εμείς...γατουλινι από σακούλα σκουπιδιών στον κάδο...αλλα θαυμάστε χάρη και σκέρτσο!!χι!:P

βρε αυτά είναι τα πιο ναζιάρικα :) κουκλάκι είναι

Ωχ άστα να πάνε Δώρα. Προβλέπω αυτός και ο Σείριος να κυνηγάνε κοριτσάκια και εμείς να τις τσεκάρουμε και φυσικά να μην μας αρέσει καμμία για τα καμάρια μας:D
Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε...:rolleyes:

Kika την ειδα πριν την κουκλιτσα σου στο gallery,να τη χαιρεσαι!:)

Χα!Εμεις θα εχουμε κοντα μας την εκλεκτη της καρδιας μας και δε θα ξενοκοιταμε...:rolleyes:

Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει:lol:

Χαχα κάτσε να στον αναλάβει ο Αιμίλιος και θα γίνει ένας μπερμπάντης ο Σείριος. Θα τρέχει η Μόιρα να τον μαζέψει:lol:
Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη!:lol::lol::lol:

Βρε λες;Άμα με διορίσουν Ρόδο δε θα τους φέρουμε σε επαφη!:lol::lol::lol:

Χαχα το Χειμώνα θα είναι Αθήνα ο Λίλος μου:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back