Κεραμιδό-maniacs

Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος..:hello::hello::hello:
Ευχαριστώ πολύ. Είναι πανέμορφο το Φοινικάκι σου:up: Πήγατε στο γιατρό εσείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος..:hello::hello::hello:
Τι αυτάρες μαγικές και ξανθοκόκκινες είναι αυτές; Για ζούπηγμα είναι το Φοινικάκι-μελομακαρονάκι! Έχει και το σωστό χρώμα! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλά σας λόγια. Τον πήγα στον γιατρο silberin ειναι πολυ καλα τώρα το νινάκι εχει μια φατσουλα για φίλημα οπως και ολα τα γατουλάκια σας.:):)
Κανουμε κανένα προξενιο με τον δικο μου silberin ειναι και τα 2 πορτοκαλάκια..;):baby::baby:

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλά σας λόγια. Τον πήγα στον γιατρο silberin ειναι πολυ καλα τώρα το νινάκι εχει μια φατσουλα για φίλημα οπως και ολα τα γατουλάκια σας.:):)
Κανουμε κανένα προξενιο με τον δικο μου silberin ειναι και τα 2 πορτοκαλάκια..;):baby::baby:
Να σου πω είναι σαν δίδυμα (γιατί έχουμε κ εμείς μελομακαρονάκι στο σωστό χρώμα, ούτε αρπαγμένο ούτε τίποτα κ. zbeebz) κ πρέπει να έχουν κ την ίδια ηλικία

1.Μaroula το φοικικακι ειναι πραγματικο κουκλακι.:up::up::up:
Εχει γαλανα ματακια ? γιατι δεν φαινεται και τοσο πολυ μικρουλι.:D

2.Σλιθεριν περαστικα στην μικρουλα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα.:D

3.Zbeebz δεν ειδες τα προσοντα μας? :(
Καλα τοσο απαρατηρητη περασαμε?:down:

Τα είδα, βρε, αλλά στο μέιλ μου! Τα "ανήρτησες" κι εδώ;;; :blink::redface: Εδώ δεν τα είδα... :redface::redface::redface::redface:
Και πολύ άντρακλας πάντως! :up::up::up::up:

Αστειεύεσαι; Εκείνη η πρώτη φωτό του Αρούλη είναι να κάνεις μακροβούτι στην κοιλιά του και να μην τον χορταίνεις δαγκωνιές:lol: Και κάθεται και προκλητικά στην καρέκλα...

2. Ευχαριστούμε πολύ:up::up::up:
3. βλέπει μόνο συγκεκριμένα μελομακάρονα:mad:
Τα άλλα περνάνε απαρατήρητα

Αστειεύεσαι; Εκείνη η πρώτη φωτό του Αρούλη είναι να κάνεις μακροβούτι στην κοιλιά του και να μην τον χορταίνεις δαγκωνιές:lol: Και κάθεται και προκλητικά στην καρέκλα...
Εγώ είχα το προνόμιο να τον δω από κοντά. Είναι ένας κούκλος και θα γίνει φοβερός γά-τα-ρος!
Φτου, φτου να μην τον ματιάσω...

3. βλέπει μόνο συγκεκριμένα μελομακάρονα:mad:
Τα άλλα περνάνε απαρατήρητα
Να πάω να κοιταχτώ για κανέναν καταρράκτη...
Αχ τι τραβάμε εμείς οι πουρογατομάνες... Διακρίσεις κατά της ΓΑΜΑ (τρίτης!) ηλικίας μας...

Φτου, φτου να μην τον ματιάσω...

Κανόνισε, εσύ, να με φωνάζει ΚΑΙ η Νίκη στη Θεσσαλονίκη να ξεματιάζω το γάτο...:mad:

Νίκη μου, χάντρα θαλασσιά στο παιδί!

να ξεματιάζω το γάτο...
Καρφώθηκες! Και τώρα κάνω το χρέος του καλού χαφιέ:
Νίκηηηηηηη η Στέλλα ξεματιάζει ψιψίνιαααααααα! Έχε τον νου σουουουου! :D
Μέχρι την Πολίχνη ακούστηκα!

Καρφώθηκες! Και τώρα κάνω το χρέος του καλού χαφιέ:
Νίκηηηηηηη η Στέλλα ξεματιάζει ψιψίνιαααααααα! Έχε τον νου σουουουου! :D

:lol::lol::lol: Καλά, η μόνη είμαι που μεγάλωσε στην Κρήτη που ξεματιάζουν τους πάντες και τα πάντα;:lol::lol::lol: Άμα είναι να με χρειάζεστε γι'αυτό, θα κανονίζω να ανεβαίνω ένα ΣΚ το μήνα να κάνουμε δουλειά, βρε!

:lol::lol::lol: Καλά, η μόνη είμαι που μεγάλωσε στην Κρήτη που ξεματιάζουν τους πάντες και τα πάντα;:lol::lol::lol: Άμα είναι να με χρειάζεστε γι'αυτό, θα κανονίζω να ανεβαίνω ένα ΣΚ το μήνα να κάνουμε δουλειά, βρε!
Λέγε, πότε θα έρθεις;
Έχουμε εδώ τους δύο πρώτους πανέμορφους πελάτες: τον σκοτεινό γόη Beebόντζελο και τον Άρη τον φωτεινοπορτοκαλόντζελο!
Νίκη, τι λες; Τους τραβάμε ένα ξεμάτιασμα;;; :lol::lol::lol::lol:

Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως:up:
15-09-08_1508.jpg
Τι κουκλί είναι αυτό!!!! Μπράβο σου που το ζουζουνίζεις και το βοηθάς το χρυσούλι.:up:

Να η εξήγηση, Sli8erin: το δικό σου δεν είναι μελομακαρονάκι, είναι ζουζουνόπουλος, όπως προδίδουν οι συνήθειές του να κυνηγάει τους τετράποδους συγκατοίκους του! ;):D
Ενώ το Φοινικάκι είναι σαν μόλις να το έβγαλαν από τον φούρνο, έτοιμο για σιρόπιασμα... :lol:

Λέγε, πότε θα έρθεις;
Έχουμε εδώ τους δύο πρώτους πανέμορφους πελάτες: τον σκοτεινό γόη Beebόντζελο και τον Άρη τον φωτεινοπορτοκαλόντζελο!
Νίκη, τι λες; Τους τραβάμε ένα ξεμάτιασμα;;; :lol::lol::lol::lol:

Αν ακουστηκες λεει.:lol: Και να σκεφτεις οτι σημερα βουηζαν και τα αυτια μου.:lol::lol::lol:

Στελλα σε περιμενουμε πως και πως.:DΕλα εσυ, και σου εχουμε ετοιμη την πελατεια.Εχουμε πολλους γατοαντρακλες εδω πανω.(Ολγα παρε θεση;)) :lol::lol::lol:

Τα ματάκια του ειναι γαλανα απλως φαινονται ετσι γιατι ειναι τυφλο το ψυχάκι μου, ειναι μικρουλι ακομη αλλα βγηκε ετσι στην φωτογραφια γιατι εχει μια κοιλιτσα σαν μπαλονάκι. Οταν τον πήρα ηταν πολυ αδύνατος και υποσιτισμένος δεν τον ταιζε η μαμα του σχεδον καθολου αλλα τώρα ο μπεμπης πήρε τα πάνω του.:):)
Zbeebz συμφωνώ σε αυτο που λες με το σιροπιασμα ειναι πολυ γλυκουλης ο μπεμπουλης μου συνεχως τον εχω αγκαλιτσα και τον δινω φιλάκια οπως και αυτος εμένα.
Υπάρχει ποιο ωραιο πράγμα παιδια απο την αγκαλιτσα ενος ζωου που να σου δειχνει την αγάπη του; Δεν συγκρινεται με τιποτα..

Ασχετο με το θέμα πως καταφέρνετε και βγάζετε τοσο πετυχημένες φωτογραφίες; Ειναι τοσο χαριτωμένες ολες οπως και ολα τα γατουλάκια εχω δεν μπορω να βγάλω ακομη, εκει που παιρνει μια καλη ποζα ξαφνικα μου την χαλάει,που θα παει ομως θα βγάλω και εγω μια καλη:P

Τα ματάκια του ειναι γαλανα απλως φαινονται ετσι γιατι ειναι τυφλο το ψυχάκι μου, ειναι μικρουλι ακομη αλλα βγηκε ετσι στην φωτογραφια γιατι εχει μια κοιλιτσα σαν μπαλονάκι. Οταν τον πήρα ηταν πολυ αδύνατος και υποσιτισμένος δεν τον ταιζε η μαμα του σχεδον καθολου αλλα τώρα ο μπεμπης πήρε τα πάνω του.:):)

Ασχετο με το θέμα πως καταφέρνετε και βγάζετε τοσο πετυχημένες φωτογραφίες; Ειναι τοσο χαριτωμένες ολες οπως και ολα τα γατουλάκια εχω δεν μπορω να βγάλω ακομη, εκει που παιρνει μια καλη ποζα ξαφνικα μου την χαλάει,που θα παει ομως θα βγάλω και εγω μια καλη:P

Οχου το μικρουλι το Φοινικακι.Δεν ηξερα οτι ειναι τυφλο.Ευτυχως που βρηκε μια υπεροχη γατομαμα να τον αγαπαει τοσο πολυ.:up::up:

Οσο για το θεμα με τις φωτο,εισαι πρωταρα ακομη.Με τον καιρο θα μαθεις.:D:D:D
Οτι θελει εικοσι προσπαθειες για να εχεις μια πετυχημενη φωτογραφια!:blink::lol::lol:

Οχου το μικρουλι το Φοινικακι.Δεν ηξερα οτι ειναι τυφλο.Ευτυχως που βρηκε μια υπεροχη γατομαμα να τον αγαπαει τοσο πολυ.:up::up:

Οσο για το θεμα με τις φωτο,εισαι πρωταρα ακομη.Με τον καιρο θα μαθεις.:D:D:D
Οτι θελει εικοσι προσπαθειες για να εχεις μια πετυχημενη φωτογραφια!:blink::lol::lol:

Τον λατρευω!!! ειναι το παιδι το υιοθετημένο μου ετσι τον λεω σαν γατομαμα που ειμαι:)
Πραγματι με τον καιρο θα μάθω που θα παει, η φωτογραφια απο το γατουλάκι σου που εχεις στην υπογραφη ειναι γλύκα, σωστο μοντέλο;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back