Κεραμιδό-maniacs

Μικρουλης ειναι ακομη, ο δικος μου Αρουλης σε λιγο γινεται 9 μηνων.:D
Τον στειρωσες?:D

Καλέ δεν είναι πολύ μικρούλης μην μας προκαλείτε κυρία μου να σας βάλουμε άλλες φωτο πιο σόκιν:lol: απλά είναι μπεμπεκόφατσα. Σε μισό μήνα θα γίνει 8 μηνών. Ακόμα δεν τον στείρωσα. Περιμένω την επιστροφή μου στην Αθήνα αρχές Νοέμβρη για να τον πάω στον Αίλουρο. Έχω καεί πρόσφατα όπως θα ξέρεις από γιατρό με την Νίνα μου και φοβάμαι να τον πάω οπουδήποτε αλλού δεν ξέρω. Μόνο για ένα επαναληπτικό εμβόλιο τον έφερα εδώ.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τόσες ομορφόγατες που παρελαύνουν σ' αυτό το thread, ο Πορδολέων άρχισε να ξερογλείφεται...

DSCN2132_c.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχήηηηη μουυυυυυ:inlove::inlove:
Αυτά παθαίνουν οι κύριοι με τόση ομορφιά που βλέπουν...το ίδιο παθαίνει και ο Φιντελίνο μου:D:lol:
_787554.jpg

Λοιπόν σήμερα έχω άλλη έμπνευση για Πορδολέων. Μου θυμίζει τραγουδιστή που τραγουδάει με μικρόφωνο. Ξέρεις εκείνο το μισό που φοράνε για να χορεύουν κι όλας οι τραγουδιστές. Κάτι σε Σάκη Ρουβά βρε παιδί μου:lol:

Με τόσες ομορφόγατες που παρελαύνουν σ' αυτό το thread, ο Πορδολέων άρχισε να ξερογλείφεται...

DSCN2132_c.jpg
ΠΟΡΔΙΤΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αχ παιδια δεν ξερω παρολο που δε μου αρεσουν τα ασπρομαυρα,ο Πόρδος εχει μια φατσα που σε προκαλει για ζουληγμα!

Εγω δε βλεπω καλοσυνη,βλεπω μια φατσα "αχ παρτε την απο τη μουρη μου...":P

"τι κάνει αυτή στο αυτί μου" είναι η φωτό :Ρ

θα μπορούσε να είναι και διαφήμιση κολγκέιτ.... για λάθος οδοντόκρεμα... ή διαφήμιση για αποσμητικό μασχάλης... "πφφφ βρωμάει"

Βρε π' ανάθεμά σας :lol:, απολαμβάνει το Τεκνό, απολαμβάνει! Έχει γυρίσει σε στυλ "κάνε λίγο κι από 'δω"!
Είναι από τις μάλλον σπάνιες στιγμές τόοοσης τρυφερότητας μεταξύ τους.

Καλά, τα αγόρια μας είναι ίδια στη συμπεριφορά (όπως και οι δυνάστες τα κορίτσια μας:P)! Εμένα αυτή η πόζα μου "λέει" τα εξής:
Beeb - "Άσε με ήσυχο, ρε Άσπρη, επιτέλους! Άντρας είμαι, δεν είμαι κανένα μωρό." Κι από μέσα του: "Πλένε, πλένε και τράβα με κι ας κλαίω... Μην τυχόν και δε μου καθαρίσεις καλά το λαιμό και τ'αφτιά μου γατί αλίμονό σου, όπου σε βρω μετά θα σε δαγκώσω στο σβέρκο!"
Άσπρη - "Κάτσε, μωρέ, σε ένα σημείο και μη μου γυρνάς το κεφάλι! Τέτοια μπίχλα σε γάτο πρώτη φορά βλέπω...:mad: Αλλά... τον Beebάπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!"

(γατιάαααα μου:inlove:)
Βρε συναδελφόντζελε, είναι καλοπροαίρετες οι φάτσες τους σου λέω...
Ο Beeb γενικά δεν είναι πολύ χαδιάρης, αλλά σ' αυτή τη φάση βρίσκεται στη νιρβάνα του βούδα!
Και η Άσπρη δεν του δίνει και πολλά θάρρητα, αλλά εδώ βρέθηκε μπόσικη και δείχνει τον πραγματικό της, τον αρνογατίσιο εαυτό...

Ψυχήηηηη μουυυυυυ:inlove::inlove:
Αυτά παθαίνουν οι κύριοι με τόση ομορφιά που βλέπουν...το ίδιο παθαίνει και ο Φιντελίνο μου:D:lol:
_787554.jpg
"Φιντελίνο";;;;
Αυτός είναι Φιντελάρας, μάγκας και καραμπουζουκλής!

Γυάλισε κι εμένα το μάτι μου από τις γατοφωτό! Ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο! Όχι ότι δεν αξίζει το καθένα ειδική μνεία, αλλά αυτή τη φορά θα περιοριστώ στα όρθια αυτιά και ροζ γλώσσα του Πορδοπουλίνου και στο φοβερό Βατραχόγατο που κοιμάται μπρούμυτα!

:blink::blink::blink: Καλα πηγε ο Αρουλης στην Ροδο και δεν με πηρε μαζι του?:mad::lol::lol::lol::lol:
Δωσε πολλα φιλακια σ'ολα τα κεραμιδογατα απο εμας εδω.:kiss::kiss::kiss:
Και δεν σου έκλεισε τουλάχιστον ένα σπίτι για του χρόνου το καλοκαίρι;;;;
Α, Νίκη, να τον επιπλήξεις!!! :lol::lol::lol:

Καλέ κυρία Αναστασία τι λέτε για τον βουτυρομπεμπέ μου:blink:. Πάντως χωρίς πλάκα να μπορούσαμε να κάνουμε ένα κολάζ όλων των αγοριών μας στην ξαπλωτή στάση θα ρίχναμε πολύ γέλιο.:lol:
Ναι ναι σίγουρα θα ρίχναμε πολύ γέλιο!!!:lol:Τι κάνετε Ράνια μου??? Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και τον Αιμιλιάκο σας, :up:και να μας δείτε κι εσείς από κοντά!!!

Ποτε θα βρεθειτε κοριτσια;Ζηλευωωωωωω...

Και να σε κανω Δωρακι να ζηλεψεις λιγουλακι παραπανω:redface:, σου λεω οτι σε καμια ωρα θα πιω το απογευματινο μου καφεδακι με τις φιλες μου(μαγισσα,Ραισα, Ζbeebz και Niarr) :P;):lol:

Υ.Γ Παρ'το αεροπλανο και ελα!:lol:

Ναι ναι σίγουρα θα ρίχναμε πολύ γέλιο!!!:lol:Τι κάνετε Ράνια μου??? Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και τον Αιμιλιάκο σας, :up:και να μας δείτε κι εσείς από κοντά!!!

27 παρουσιάζω την διπλωματική μου το πρωϊ Αναστασία μου. Ή 27 απόγευμα σαββάτου ή Κυριακή πρωϊ θα πιούμε το καφεδάκι μας. Θα τηλεφωνηθούμε:)

Δωράκι μου δυστυχώς στην Αθήνα να είναι η συνάντηση:) Έχω γίνει international η άτιμη. Στις 5 Οκτωβρίου έχω πει να δώ και τα κορίτσια στο Σαλόνικα:)

Δε ντρεπεστε λιγακι ολες λεω εγω...Απαιω να φορτωθειτε παραυτα και να ερθετε Καλυμνο.Εχουμε κι ωραιο συμιακο γαριδακι...:P

Δε ντρεπεστε λιγακι ολες λεω εγω...Απαιω να φορτωθειτε παραυτα και να ερθετε Καλυμνο.Εχουμε κι ωραιο συμιακο γαριδακι...:P

:hmm:Λες να πείσω την Αναστασία να έρθει μαζί μου την Δευτέρα 29 προς Ρόδο και από εκεί Κάλυμνο????

:hmm:Λες να πείσω την Αναστασία να έρθει μαζί μου την Δευτέρα 29 προς Ρόδο και από εκεί Κάλυμνο????
Ναι ναι να την φερεις!!!:up::up::up::up:

27 παρουσιάζω την διπλωματική μου το πρωϊ Αναστασία μου. Ή 27 απόγευμα σαββάτου ή Κυριακή πρωϊ θα πιούμε το καφεδάκι μας. Θα τηλεφωνηθούμε:)

Καλέ μαζί θα τον πιούμε τον καφέ.:D...26 ή 27 του μήνα έρχομαι και γω Αθήνα;):up:

Αντε ρε κοριτσια να μαζευτουμε να σας γνωρισω κι εγω απο κοντα....

Μπράβο κορίτσιααααα!!!! Το περιμένω πως και πως. Θα τα πούμε λοιπόν τότε από κοντά. Να έχουμε κ ώρα να χαχανίσουμε.
Δωράκι και Ράνια μου, μακάρι να μπορούσα να λείψω από την δουλειά την Δευτέρα που θα πας Ρόδο και θα ερχόμουνα καρφί για Κάλυμνο. Αλλά τι να σας κάνω.... Ε δεν θα έρθει η ώρα να συναντηθούμε και με τη Δώρα? Θα έρθει πού θα πάει. Πάντως τα Χριστούγεννα ΣΙΓΟΥΡΑ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back