Κεραμιδό-maniacs

Νάναι καλά όλα τα κεραμιδάκια μας. Εγώ αυτές τις μέρες περνάω τη φάση να στεναχωριέμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν βλέπω να υιοθετούν γατάκια ράτσας και να μένουν στα αζήτητα ένα σωρό γατούλια κεραμιδένια. Και στον κτηνίατρο που πήγα, στατιστικά, στα έξη ζώα που πέρασαν, δύο μόνο ήταν άνευ ράτσας. Η Μπασσέτ μου κ΄ ένα γέρικο σκυλάκι. Ουφ, μάλλον με βάρεσε η μελαγχολία του Φθινοπώρου και δεν μπορώ και για παρηγοριά να πάω να χαϊδέψω το μπιχλόγατο, γιατί έχει θρονιαστεί και κοιμάται μες την άμμο της :mpliaks::mpliaks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άκουσα κάτι για προσόντα και πετάχτηκα να σας υπενθυμίσω την παρουσία του μαικήνα των προσοντούχων γάτων, του υπέρτατου προσοντούχου, του δεν-υπάρχει-αυτό. Μην τον συγχύσετε και σας κοτσάρει κανένα συνημμένο στο επόμενο ποστ, προσέξτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νάναι καλά όλα τα κεραμιδάκια μας. Εγώ αυτές τις μέρες περνάω τη φάση να στεναχωριέμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν βλέπω να υιοθετούν γατάκια ράτσας και να μένουν στα αζήτητα ένα σωρό γατούλια κεραμιδένια. Και στον κτηνίατρο που πήγα, στατιστικά, στα έξη ζώα που πέρασαν, δύο μόνο ήταν άνευ ράτσας. Η Μπασσέτ μου κ΄ ένα γέρικο σκυλάκι. Ουφ, μάλλον με βάρεσε η μελαγχολία του Φθινοπώρου και δεν μπορώ και για παρηγοριά να πάω να χαϊδέψω το μπιχλόγατο, γιατί έχει θρονιαστεί και κοιμάται μες την άμμο της :mpliaks::mpliaks:

Καλημέρα:) Δεν έχεις άδικο βρε Ελένη. Λοιπόν μια λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων θα ήταν να δίναμε ονόματα ρατσών σε όλα τα γατάκια. Θα γινόντουσταν ανάρπαστα. Π.χ. ο δικός μου θα μπορούσε να ήταν Ασπροκόκκινος Νορβηγίας:lol:. Πως λέμε Σιάμ ή Περσίας ή Βιρμανίας.

Άκουσα κάτι για προσόντα και πετάχτηκα να σας υπενθυμίσω την παρουσία του μαικήνα των προσοντούχων γάτων, του υπέρτατου προσοντούχου, του δεν-υπάρχει-αυτό. Μην τον συγχύσετε και σας κοτσάρει κανένα συνημμένο στο επόμενο ποστ, προσέξτε!

και μετά λένε οτι η μύτη δεν μετράει...:lol:

Τι κουκλί είναι αυτό!!!! Μπράβο σου που το ζουζουνίζεις και το βοηθάς το χρυσούλι.:up:
Στην αρχή Αναστασία την είχα πάρει από το δρόμο για να την σώσω κ θα την έδινα για υιοθεσία, επειδή ομως το ένα της ματάκι δεν έχει βελτίωση θα την κρατήσουμε εμείς, δηλαδή οι γονείς μου, εχώ θα την κρατήσω λίγο ακόμα μέχρι να τελειώσει η θεραπεία της. Ελπίζω ακόμα ότι θα τα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι με το ματάκι της:(
Να η εξήγηση, Sli8erin: το δικό σου δεν είναι μελομακαρονάκι, είναι ζουζουνόπουλος, όπως προδίδουν οι συνήθειές του να κυνηγάει τους τετράποδους συγκατοίκους του! ;):D
Ενώ το Φοινικάκι είναι σαν μόλις να το έβγαλαν από τον φούρνο, έτοιμο για σιρόπιασμα... :lol:
Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ζουζουνομελομακαρονάκι, γιατί μπορεί να μη φαίνεται καλά στη φωτογραφία αλλά είναι μία υπέροχη ξανθιά με γαλανά μάτια;)

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ζουζουνομελομακαρονάκι, γιατί μπορεί να μη φαίνεται καλά στη φωτογραφία αλλά είναι μία υπέροχη ξανθιά με γαλανά μάτια;)

Μα τότε δεν πρόκειται για μελομακάρονο, αλλά για την Κλώντια Σίφερ!

Μα τότε δεν πρόκειται για μελομακάρονο, αλλά για την Κλώντια Σίφερ!
Ναι αν εξαιρέσουμε τα μουστάκια θα μπορούσες να την πεις και έτσι

Μην τον συγχύσετε και σας κοτσάρει κανένα συνημμένο στο επόμενο ποστ, προσέξτε!
Αυτό, μάλιστα, ΕΙΝΑΙ απειλή! :blink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Επιτέλους, ΣΜ και Μ! Έχετε λυσσάξει με τον Κεχριμπαρένιο και την... ελληνική κατατομή του προσώπου του:mad:

(Βρε, μπας και είστε συνεννοημένες να με στείλετε Θεσσαλονίκη να ξεματιάζω τα γατιά του κόσμου;:lol:)

Κι εσύ, τέκνον, συγκοκκινογατομάνα;:mad: Εμ βέβαια, τόσες ώρες συναναστροφή, όλο και κάπου θα σε επηρεάσει και σένα!

Αυτό, μάλιστα, ΕΙΝΑΙ απειλή! :blink:
Και βέβαια είναι. Και θα πέσει βαρύς ο... πέλεκυς.

Επιτέλους, ΣΜ και Μ! Έχετε λυσσάξει με τον Κεχριμπαρένιο και την... ελληνική κατατομή του προσώπου του:mad:

(Βρε, μπας και είστε συνεννοημένες να με στείλετε Θεσσαλονίκη να ξεματιάζω τα γατιά του κόσμου;:lol:)
Στέλλα, διακρίνω και σε ΣΕΝΑ μια τάση χλευασμού της μύτης του παιδιού μου; Ντροπή και αίσχος! Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θυμώνω (:mad:) είναι ότι τον αποκαλείς κεχριμπαρένιο........:inlove:

Επειδή η Στέλλα με προκάλεσε, ζηλέψτε ελεύθερα :rolleyes:

Συνημμένα

• Εικόνα074.jpg
    Εικόνα074.jpg
    195,6 KB · Εμφανίσεις: 49
Επειδή η Στέλλα με προκάλεσε, ζηλέψτε ελεύθερα :rolleyes:
Χαιρετίζω τον συνάδελφο Πρέστο! Τελικά, εμείς οι βορειοελλαδίτες γάτοι το έχουμε το κατιτίς μας! :up::up::up:

Υπογραφή,
Beeb

διακρίνω και σε ΣΕΝΑ μια τάση χλευασμού της μύτης του παιδιού μου; Ντροπή και αίσχος! Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θυμώνω (:mad:) είναι ότι τον αποκαλείς κεχριμπαρένιο........:inlove:

Γκουχ-γκουχ..... κύριε πρόεδρε ενίσταμαι εντόνως!!!!:confused:

Αφού εξουδετερώσατε ύπουλα τον καλύτερο αντίπαλο και μας έστειλε για "χόρτα" (όπου χόρτα βλ. χρατσ!!):(

Συνεχίζει ακάθεκτος να σκανδαλίζει τα αθώα πλήθη με τα προσόντα του, και να σκανδαλίζει τις αθώες κορασίδες!!!
Και ερωτώ???
Δεν ήρθε η ώρα να "σας ελαφρύνουν" και σας λίγο??:rolleyes: Μας τα έχετε κάνει ΝΑ!!! (αν και δεν έχουμε....:redface:) με μια μύτη.... :down:

Επικαλούμαι την συμπόνοια των ενόρκων και του σώματος.. για εναν ίσο και δίκαιο αγώνα.:cool:

Κίκης!!:inlove::inlove:

Συνημμένα

• P9110253.jpg
    P9110253.jpg
    172,6 KB · Εμφανίσεις: 33
Όλγα μου, έχεις αρχίσει και κυνηγάς ανεμόμυλους, σαν τον Δον Κιχώτη;:rolleyes: Εγώ, βρε, χλευάζω; Εγώ, που σαν τον Πρέστο δεν έχω υποστηρίξει ούτε τα δικά μου παιδιά (από εκείνη την άθλια Πράσινη);

Εννοείται ότι Ο ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΟΣ μας έχει κερδίσει όλους τους χαμουτζήδες με την ομορφιά του και μην ακούς τις κακές γλώσσες, από τη ζήλια έχουν αλλάξει χρώμα, σε μπλε και πράσινο αντιστοίχως!:lol:

Φιλάκια στον Μαμάκια:kiss:

Bρε κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη και θα σας πω αμεσως γιατι:(
Γιατι ταιζω μια γατουλα εξω και της βαζω μια κονσερβα καθε μερα.Τρωει λιγο και μετα ερχεται ο σκυλος της γειτονιας και την διωχνει για να φαει εκεινος.Δεν εχω προβλημα με το σκυλακι αλλα εχει οικογενεια.Βασικα πεθανε ο ιδιοκτητης του και εμεινε στη γειτονια ως αδεσποτος.Εδω και ενα χρονο περιπου τον φροντιζουν 2 σπιτια που οι πορτες τους ειναι απεναντι και μαλλον καποια σχεση εχουν οι ανθρωποι των 2 σπιτιων.Γιατι μερικες φορες τον βλεπω στο μπαλκονακι του ενος σπιτιου και αλλες φορες εξω απο το απεναντι σπιτι και καθεται να το φυλαει κιολας, σαν να τον μοιραζονται.Σημερα εβαλα το πηλινο πισω απο ενα δεντρο για να μη με δει που βαζω φαγητο,αλλα ηρθε με εναν αγαρμπο τροπο τρεχοντας και εδιωξε τη γατουλα που ετρωγε.Μετα καθισε λιγο πιο κει η γατουλα μελαγχολικη:cry:.Καμια λυση?

Αφου το Πρεστινι πήρε τον τίτλο της πιο μεγαλης μυτης,μπορουμε εμεις να εχουμε τον τιτλο του αρκουδογατου παρακαλω;
P9161409.jpg

Για μας εδω τους πανουτζηδες ο Πρεστο αποτελει συμβολο ανεξαρτησιας και ελευθεριας.:up: Οποτε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ απο τον Πρεστο.:mad:
Και να κανω και μια χαζη ερωτηση.Γιατι σχολιαζετε συνεχεια την μυτη του Πρεστο?:hmm:Εμενα μου φαινεται εντελως φυσιολογικη!:blink:;):lol:
Να σας δειξω και τις δικες μας μυτουλες, μια που τα προσοντα μας ειναι εντελως εικονικα.:(:down: Και μια ακομη φωτο με τα δυο τους μαζι, γιατι δεν χωρταινω να τα βλεπω πλαι-πλαι!:P

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 035 3.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 035 3.jpg
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Σεπτεμβριος 2008 050 3.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 050 3.jpg
    224,3 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Σεπτεμβριος 2008 046 3.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 046 3.jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Για μας εδω τους πανουτζηδες ο Πρεστο αποτελει συμβολο ανεξαρτησιας και ελευθεριας.:up: Οποτε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ απο τον Πρεστο.:mad:

Πες τα βρε Νίκη:up:.....ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τον ΠΡΕΣΤΟ:mad::P:D

Και μια ακομη φωτο με τα δυο τους μαζι, γιατι δεν χωρταινω να τα βλεπω πλαι-πλαι!:P

πλάι πλάι σε απόσταση όμως!!!!!:P:lol::lol::lol::lol:

ELENIP είναι φανερό ότι το σκυλάκι θέλει κι αυτό α) φαγητό, β) την προσοχή και τη φροντίδα που έχασε. Τι θα έλεγες να κάθεσαι κοντά στη γατούλα μέχρι να φάει; Κι αν αυτό είναι ανέφικτο, να της έβαζες την τροφή σε κάποιο σημείο που δεν τη φτάνει ο σκύλος; Αλλά να δίνεις και στον άμοιρο το σκυλάκο λίγο φαγάκι κι ένα χάδι:/:

Νίκη, η Μυρτούλα είναι ακόμα επιφυλακτική με τον αδερφό της; Αυτός μια χαρά άρχοντας ξηγιέται στην πολυθρόνα, ε; Κουκλάκια μου,άντε, κάντε το χατήρι της μαμάς να καθίσετε δίπλα δίπλα!:rolleyes:

Όσο για τον Κεχριμπαρένιο, είμαι μαζί του και έχω υποστηρίξει δεκάδες φορές τη φυσιολογικότατη μύτη του. Τώρα, αν η μαμά του δεν μπορεί να μπανάρει την ΣΜ που γλωσσεύει, ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗΗΗ;;;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back